לאופק
ה הגמדונת של אופק New member 7/10/04 #22 אז חג שמח../images/Emo26.gif וסליחה על ההצפה פשוט נשאר רק את יום שישי ושבת ואז מגלים מי עושה למי
P princess of troy New member 7/10/04 #24 ../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifיוו זה כזה מאמייי../images/Emo25.gif איזה גמודנת מתוקה תודה לך חחח איזה הפתעה להיכנס לפורום ולראות את הכל בשבילי מושלם תודה וחג שמח גם לך גמדונת חמודה שלי מחכה כבר לגלות מי את אבל עד אז, שיהיה לך לילה טוב וחלומות נעימים, ושוב תודה
../images/Emo54.gif../images/Emo41.gifיוו זה כזה מאמייי../images/Emo25.gif איזה גמודנת מתוקה תודה לך חחח איזה הפתעה להיכנס לפורום ולראות את הכל בשבילי מושלם תודה וחג שמח גם לך גמדונת חמודה שלי מחכה כבר לגלות מי את אבל עד אז, שיהיה לך לילה טוב וחלומות נעימים, ושוב תודה
ה הגמדה של מיתר המאמי New member 7/10/04 #23 מיתרו'ש (Meitar Rojas) כנסי../images/Emo26.gif הנה רקע של בנחמין מקווה שאהבת מהגמדה ששרופה עלייך
ה הגמדה של מיתר המאמי New member 7/10/04 #27 כן, כן, הגעתי../images/Emo24.gifוכנסי מיתרוש../images/Emo70.gif כן, אני צריכה פרטים עלייך כי אני לא ממש יודעת עלייך דברים אהבת את הרקע
כן, כן, הגעתי../images/Emo24.gifוכנסי מיתרוש../images/Emo70.gif כן, אני צריכה פרטים עלייך כי אני לא ממש יודעת עלייך דברים אהבת את הרקע
M Meitar Rojas New member 7/10/04 #31 אהבתי ת'רקע חולה על בנחה קוקו קמי פאולה לו מרו אאוחה סטפנו אגוס ופלור כחול ורוד ותכלת וכלמיני שטויות
ה הגמדה הקטנה של דפנה New member 7/10/04 #26 דפנוש../images/Emo26.gif מה קורה טוב..אני מבינה שלא היית הרבה זמן והבנתי זאת כי לא הגבת למתנות שלי..אז הפסקתי אותן.. .. עכשיו אני צריכה לפצות אותך..אזזז. קודם כל המתנה הראשונה..מיום א' - משו חמוד שהכנתי לך
דפנוש../images/Emo26.gif מה קורה טוב..אני מבינה שלא היית הרבה זמן והבנתי זאת כי לא הגבת למתנות שלי..אז הפסקתי אותן.. .. עכשיו אני צריכה לפצות אותך..אזזז. קודם כל המתנה הראשונה..מיום א' - משו חמוד שהכנתי לך
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 7/10/04 #28 ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gifיאא איזה מאמי../images/Emo26.gif איזה מאמי את תודה וכן...התקלקל לי המחשב טוב..לא נורא..העיקר שעכשיו הוא בסדר ותודה זה ממש יפה
../images/Emo88.gif../images/Emo124.gifיאא איזה מאמי../images/Emo26.gif איזה מאמי את תודה וכן...התקלקל לי המחשב טוב..לא נורא..העיקר שעכשיו הוא בסדר ותודה זה ממש יפה
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 7/10/04 #30 ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gifאוי זה מדהים|!../images/Emo51.gif!|
ה הגמדה המגניבה של זיו New member 7/10/04 #32 לזייווווווווו../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif ממצב??? איך זה לחיות בלעדיי??נכון קשה אז היום הכנתי לך משהו נוסףףףףף ואחרי זה אני יביא לך עוד משהו ממני הגמדונת שלךךך
לזייווווווווו../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif ממצב??? איך זה לחיות בלעדיי??נכון קשה אז היום הכנתי לך משהו נוסףףףףף ואחרי זה אני יביא לך עוד משהו ממני הגמדונת שלךךך
מ מחורפנת על קמי New member 7/10/04 #35 ../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifיווווווו איזה מהמםם../images/Emo24.gif וואי איזה חמודה את!!!! חחח אהבתי!! את הגמדה הכי טובה
../images/Emo41.gif../images/Emo55.gifיווווווו איזה מהמםם../images/Emo24.gif וואי איזה חמודה את!!!! חחח אהבתי!! את הגמדה הכי טובה
S SuPeR GiRL96 New member 7/10/04 #40 איך אפשר להיות טיפה כלכך?../images/Emo28.gif טוב לא הפתעת אותי. מה את מתנפלת עליה?