הודעת פרידה (זמנית בינתיים)

עִנבל

New member
../images/Emo42.gif הודעת פרידה (זמנית בינתיים)

בזמן האחרון כל הכרוך בניהול הפורום הפך למטרד, הניהול עצמו נהיה יותר מעצבן ממהנה. ההחלטה הראשונה הייתה לפרוש, בכל זאת - שנה וחצי זה המון זמן במונחי אינטרנט. אולי באמת הגיע הזמן. אולי באמת אני צריכה פשוט להשתתף בפורום כגולשת, ללא כאב הראש של הניהול. די נמאס לי להיות מנומסת לגולשים כשבעצם מה שבא לי זה לכבול אותם לסד עיניויים מימי הבניתיים. רק בדף הנוכחי של הפורום המקצועי יש כמה שרשורים שבא לי לזרוק את בעליהם מהחלון. אז אולי לא תמיד הכרחתי את עצמי להתאפק, כי מה לעשות, אני לא בנאדם נחמד והפתיל שלי קצר, אבל נמאס לי להתאפק בכלל. אני מניחה שלא האנשים השתנו, תמיד היו גולשים מכל הסוגים, אלא אני, שהסבלנות שלי הולכת ומתמעטת, ואני מעדיפה לשמור אותה לעניינים חשובים יותר. בכל מקרה, בהתייעצות עם גורמים אחדים, ותחת לחץ פיזי מתון, "החלטתי" לא לקבל החלטות חפוזות, ופשוט לקחת פסק זמן של שבוע-שבועיים, לפני שאני מקבלת את ההחלטה הסופית. אז אני פה בינתיים, בשחור. הודעות, טענות ובקשות בענייני ניהול - להפנות בינתיים לעמית ואלעד.

עִנבל

New member
+ תוספת קטנה

מלבד אלעד ועמית, שמגיעים להם כל ההסברים שבעולם, אני מבקשת לא לפנות אליי בנושא הזה בערוצים פרטיים. תנו לי להחליט לבד

?!?!?!?!?! מה נראה לך שאת עושה?????

טוב עכשיו תוכלי לקלל ולהרביץ ולא יתיחסו אלייך כ"כ... יותר כייף..:) אני אתגעגע ל"ילדה בלבן" בצבע כחול... אפילו שאני חדש ומושתן, אני אתגעגע.... נו טוב לפחות את איתנו בnick אחר...

DnaWebDesign

New member
מבינים אותך לחלוטין,

ותומכים בך בכל אשר תבחרי. העיקר בחיים זה אושר ובריאות ( או ההיפך
) כל השאר הם או מותרות או הבלים.

Admini

New member
ענבל

איש לא יגיד לך מה לעשות, אבל אני חושב שכדאי שתספקי הסברים...

dors

New member
../images/Emo45.gif את לא חייבת לתת הסברים לאף אחד

ותעשי מה שנראה לך לנכון

yuval k

New member
לא.

זו החלטה של ענבל, ואנחנו לא נקבל הסבר אם ענבל חושבת שזה לא ענייננו. ואני חושב שהסבר לא יעזור לך. ענבל תרמה מעצמה המון כמנהלת, וכל מה שאנחנו יכולים זה להגיד יפה תודה רבה על זה. באמת תודה רבה

dors

New member
../images/Emo4.gif

אני מקווה שתעשי את הדבר הנכון

gilad g

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

|בשוק|

genotip

New member
גם ככה לא אהבנו אותך יותר מדי ../images/Emo11.gif

בהצלחה

[eLad]

New member
אוהבים אותך המונים ../images/Emo70.gif

באמת שאני מבין אותך. את מנהלת המונים של זמן, אני נותן לך את כל הזמן שבעולם להחליט אם את לוקחת חופש לעצמך
ותמיד תזכרי שאנחנו אוהבים אותך עד השמים. ותודה על ה----כ----ל (ויש הרבה
)

למעלה