הודעת פרידה (זמנית בינתיים)

tomashin

New member
אני מעריך ויותר מעריץ../images/Emo13.gif

את הסבלנות וההשקעה שלה לטובת הגולשים. על באמת את משהו מיוחד. מי היה פותח פורום חברתי?!את פתחת כ"כ
ושוב את לא חייבת הסברים ל-א-ף א-ח-ד תעשי מה שאת מרגישה לנכון לעשות. ביי

xurix

New member
חבל....

בתור אחד שבפורום מעט זמן (בערך חודשיים) אני חושב שאת הכי דומיננטי מבין המנהלים (אני מקווה שהאחרים סולחים לי
) וחבל אם תלכי. את יכולה אולי לנסות להשקיע פחות, או לצרף מנהל נוסף
...

claimbing

New member
../images/Emo7.gif

חזרתי מבי"ס מבואס מכמה סיבות... נכנסתי לפורום בשביל לקוות שחוצפאי יצחיק אותי עם איזה קמפיין חדש או משהו...ואני מגלה את השרשור הזה...חשבתי שזה עוד קמפיין של חוצפאי, עד שגיליתי שזה אמיתי
כל אחד צריך חופש...רק נורא חבל שאת שוקלת לפרוש... תחליטי מה שתחליטי - ובהצלחה!...

ilaya

New member
../images/Emo24.gif אל תעזבי אותנו !!!

אם לא מנהלת אז לפחות משתתפות בכירה !

mishmesh

New member
מאוד מוזר שהילדה בלבן עוזבת בדיוק

כשהחופש הגדול מסתיים. אני מציע לך להישאר עוד שבוע-שבועיים ולראות שהכל משתפר. אבל זו החלטה שלך
.

xyxyxy

New member
את עושה את הדבר הנכון...

תנוחי מגיע לך ואם כבר את תחליטי לפרוש.. תחסמי את כולם

tberger

New member
רעיון

חבל שתעזבי אחרי כל מה שבנית (לא שאני לא סומך על שאר המנהלים) אולי תעברי לניהול נינוח יותר: לא להתעצבן לא להכנס לפורום כל שנייה מספיק כל שעה (ואפילו פעמיים ביום) לענות רק על מה שאחרים לא ענו אחרי זמן מסויים נניח שלוש שעות. כך יהיה לך הרבה יותר קל וניהול הפורום יגזול רק זמן מועט ועצבים על אש קטנה.

חוצפאי

New member
אפשר בדרך הקלה ואפשר בדרך הקשה

הדרך הקלה: תשארי, אני אגעגע המונים אם תעזבי. הדרך הקשה: אם את עוזבת אני פותח קמפיין. לא חבל על השקט הנפשי שעוד איכשהו נשאר לך? הקמפיין הבא שלי יהרוס אותו לגמרי. את יודעת, זה כמו המגה-פיגוע הגדול הבא של בן לאדן? זה מגה-קמפיין, מה שאני מתכנן עלייך אם את עוזבת. חבל עלייך, באמת.
יש לי עסק ארוך איתך בפרטי. אבל מחר. ותחשבי טוף טוף על הצעד הבא שלך. המונים יסבלו ממנו
אוהב המונים
|מואה|
לילה טוב

למעלה