החוליה החלשה - ביסיידס #2

../images/Emo42.gifהחוליה החלשה - ביסיידס #2../images/Emo42.gif

ההשתתפות, אני חייבת לציין, מאוד נמוכה הפעם... הרבה לא מכירים את הביסיידס כאן (רוצו להוריד! מותר הפעם
). ועדיין, הייתה כמות מספקת של קולות ~_~ בשביל להעיף שיר אחד - Lozenge of Love. נשארו - » Banana Co » True Love Waits » Gagging Order » The Trickster » Punchdrunk Lovesick Singalong » Lewis » Pearly* » A Reminder » (Polyethylene (Parts 1 & 2 » Permanent Daylight » Talk Show Host

OMFGomer

New member
אבל... ../images/Emo192.gif

True Love Waits הוא לא בדיוק ביסייד, יש אותו בI MIGHT BE WRONG, אפילו שהוא לא אלבום רשמי, אלא רק אלבום הופעה. O:

שלוש נקודות....או אולי יותר....

1. i might be wrong הוא כן אלבום רשמי..הוא פשוט לא Lp אלא ep. 2. true love waits הוא כן b-side לפי הגדרה מכיוון שהוא לא שוחרר באף Lp והגירסה היחידה שלו היא הופעה חיה. 3. למה לעזאזל העפתם את lozange of love?????????? 4. לי לי לי לה לה לה לו לו לו להלהלהלהלהלהל פויינט

kittycatbone

New member
מצטרפת ל-3!!!!

במיוחד מאחר ויש פה שירים שאני לא מכירה, אז להעיף דווקא את אלה שאני מכירה זה רע
חיח
ואני אלך אחר תופעת העדר ואצביע נגד השיר הראשון שאני רואה שעוד מישהו מצביע נגדו ואני לא מכירה אותוXD כי יש פה כמה וזה סתם לעשות אנדנדינו לשיר שאני לא מכירה
הממ כן

vegetable man

New member
Lewis../images/Emo128.gif

הוא שיר די בינוני בעיני, באופן כללי... היו שירים טובים בהרבה שלא שרדו פה

kittycatbone

New member
דווקא לואיס?../images/Emo2.gif

אחד השירים של הבי סיידים דווקא שאני הכי אוהבת
רועש שכזה.. חמוד וטוב
לא הייתי אומרת בינוני..
גם אם יש שירים אחרים של רדיוהד שאפשר להגדיר כהרבה יותר מהשיר הזה...

vegetable man

New member
ואני לעומתך

אוהב ממש את Fog, Lull ו-I'm a wicked child - אבל זה לא עוזר לי, הם בכלל לא שרדו את השלב ההתחלתי.

Latisia

New member
אבל..

זה לא בגלל שהם לא טובים... זה בגלל שהרבה חבר'ה פה בפורום לא מכירים אותם... :/

kittycatbone

New member
כה, יש בזה משהו../images/Emo122.gif

אני לא הכרתי את שלושתם בקטע הזה שהיה צריך לבחור... למרות שעכשיו אני מכירה את fog ולגמרי צריך לשים אותו ברשימה

veg man אני אומר שאנחנו צריכים

למרוד ולפתוח ברשימת דחויים לאלתר! ובמקום לבחור שיר אחד - שזה הרי אבסורד...יש לי רעיון: היה בזמנו (אני לא זוכר באיזה פורום - אולי פינק פלויד) משחק שבו אנשים הגישו רשימות אלבומים ואנשים בחרו בסוף ברשימה שמצאה חן בעיניהם ביותר...אני מציע וריאציה של המשחק.. כל אחד יבנה לו אלבום אוסף של רדיוהד ובוא עד 12 שירים של רדיוהד (בלבד). ישלחו לך (או לי) את הרשימות ואתה (או אני) תפרסם כל יומיים (בערך) רשימה אחת... אנשים שאוהבים את הרשימה יצביעו בשבילה ואתה (או אני...) כמובן תספור ניקוד... בסוף, הרשימה הזוכה תזכה לתואר "אלבום האוסף האולטימטיבי" ואני מניח שתכיל שירים שכולם יוכלו להזדהות איתם... כמובן שאני מוכן לעזור - או לנהל את המשחק אם אתה רוצה.... ממתין לאישור oh great and powerful veg man

vegetable man

New member
../images/Emo13.gif

נשמע לי סבבה לגמרי. אני גם אשמח אם תנהל אותו. אתה רוצה להתחיל עם זה ישר, או לחכות שהחוליה החלשה של שירי (ילדה קטנה ואיש מפח) יסתיים? מה שתחליט מקובל עלי...

scooby4

New member
מה? מה? מה?

Lozenge of Love - כל מי שהצביע נגד, אני אשמח מאוד לדעת למה.

למעלה