החוליה החלשה - ביסיידס #2

Latisia

New member
banana co../images/Emo128.gif

זה דיי קשה לבחור... ולדעתי trickster צריך לנצח! (=

Knives Out

New member
Gagging Order

מה אני אעשה, משעמם אותי תחת וגם לא אוהב את המילים במיוחד.

kittycatbone

New member
../images/Emo128.gifgagging order../images/Emo128.gif

כמו שכתבתי בהצלחה, אני לא מכירה כאן יותר משיר אחד, כולל השיר הזה
לכן אני פשוט מצביעה נגד זה שאני לא מכירה ואחרים הצביעו
מקסימום אל תחשיבי את ההצבעה שליXD למרות שאני ממש לא רוצה שיוציאו את בננה קו ולואיס אז אולי כדאי להחשיב

וואי

זה מממממממממממממש טיפשי מצדך, להצביע סתם מתוך זה שאת לא מכירה, אתמונעת באמת מהשיר היפה ביותר לדעתי לנצח. את רוצה אולי שאשלח לך אותו? אם כן [email protected] (מסנג'ר)

kittycatbone

New member
חח ../images/Emo122.gif

יאללה שלחי
אבל מה אני אעשה?
אני לא רוצה להצביע נגד שיר שאני כן מכירה... כשיש כאלה שאני לא
וגם הממ.. אני אוהבת את השירים שיש שם
הממהמ

Latisia

New member
לכן אני עושה לעצמי שיעורי בית...

אני הולכת לשומעת אותם עד שאני מכירה אותם... עדי לגבש דעה עליהם כך שעד אני הולכת להצביע אני מכירה את כול השירים (= חחחחחח אני הופכת להיות אובססיבית לגביי רדיוהד

kittycatbone

New member
חיח../images/Emo3.gif

אני גם צריכה לעשות את זה
אבל אני עצלנית
וגם לא תמיד פשוט מאוד למצוא ביסיידס של רדיוהד
אייניוואי, אני אצביע עוד מעט נגד משהו אחר... כשאני אכיר את כל השירים שיש כאן ברשימה

vegetable man

New member
../images/Emo45.gif

כי בסה"כ כל עניין החוליה החדשה מבחינתי הוא לא המשחק כמו ההיכרות שלכם עם השירים האלה. בלי קשר, אני רוצה לומר: ממש לא חושב שצריך להסתכל על זה כ"שיעורי בית" או כ"להפוך אותכם אובססיבים" לגבי רדיוהד (למרות שאני בטוח שלא התכוונת לזה!), זו לא המטרה. מדובר בב-B-SIDES שרובם טובים מאוד, אחרת לא היינו מתעקבים עליהם, ולא הייתי ממליץ לכם עליהם - תחשבו שקרוב לחצי מהחומר של רדיוהד לא נמצא כלל באלבומים. זה כמו אוצר בעיני. שווה מאוד להכיר - ואם את מתעמקת, ואבקי מאוהב ב-FOG, אז אני ישן בשקט...

Latisia

New member
חח בכלל לא מתיחסת לזה ככה...

אני מתענגת על כול רגע שאני עושה את זה (= זה מן רעב כזה אני רוצה לשמוע עוד ועוד... וזו לא ממש אובססיה פשוט אני לא יכולה לשמוע ממש משו אחר...

למעלה