היום ב-
אנשים

EnchantedS

New member
חח ממש

כן, הם יטיפו לשוויון של כולם, אבל... שונאים יהודים חחחחחחחחחח...

shiran123456

New member
גרין דיי באים לארץץץ?

יש שיבואו כבר אבל באמת מה אם מיי כמיקל רומנס.. מתי אם יבואו כבר..

addicted to sp

New member
אוףףף נו פעם אומרים שהם באים פעם לא

אני רוצה משו שיתבסס על משו אמיתי ולא שמועה יש רק שמעות שהם באים ב 2007 והלוואי שליפני יולי כי אני ייתגייסת ביולי 2007 מישו יודע מדוייק מה קורה???????

זאת סתם שמועה שכמה ילדים המציאו

אין לזה שום ביסוסים ואם זה כל כך מעניין אותך בפורום של גרין דיי "ישמחו" להסביר לך את כל הסיבות שבגללהם הם לא מגיעים

באמת צריך לשים את זה

בשאלות נפוצות או משהו זה פשוט נמאס! אז ככה גרין דיי הם להקה מצליחה שמופיעה לרוב מול קהל של מיליוני אנשים.. יותר מכל האנשים שיש בישראל כולל הערבים! ככה ש- 1. זה לא משתלם להם 2. מסוכן פה 3. יגידו לך שהם נאצים אבל זה עדיין לא הוכח 4. אולי כשלאף אחד כבר לא יהיה אכפת מהם בעוד כמה שנים אהממ*דפשמוד*אהממ ולפי דעתי אולי עם כל הגל מפורסמים הזה שהתחיל להגיע יש עוד תקווה שהם יגיעו יום אחד.. אבל אין שום הוכחה שיש להם כוונה להגיע רגע זה היה רוצה לשמוע את הסיבות או לא רוצה?
אני יותר מדי עייפה היום ועושה יותר מדי שטויות..

love mcr

New member
חחחחחחח....כנסו שניה

אני לא חושבת שאף אחד יבאו.. אצלנו יש גמלים וכולם גרים באוהלים..חחחח..... אין בכלל חשמל בישראל.. חחח.. עזבו אני סתם מסטולה...

Sweet Revenge

New member
בדיוק היום..

קראתי כתבה ['7 לילות' למי שמעוניין] שמלא אנשים מחרטטים חופשי על אמנים שאמורים להגיע לישראל.. באסותתת

נצל"ש-איזה תמונה שקסית מצאתי../images/Emo99.gif

באיזה שקסיות הוא אוכל ..חחחחחח סתם משעשע

Dooritos

New member
הוא מזה סקסי פה!

אפילו יותר מבתמונות מבויימות *מסיטה מבט לפוסטרים של MCR על הארון* *מחזירה מבט* אהה איפה הייתי? אההה כן הוא מזה סקסי שהוא אוכל!

למעלה