היום ב-
אנשים

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo42.gif

מחר,יום שישי, בשעה 14:30 ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר איתי ברגר, נוירולוג ילדים בכיר, אשר עוסק רבות באבחון ובטיפול בילדים הסובלים מהפרעת קשב וריכוז וכן במחלות וליקויים נוירולוגיים של עוברים ופגים. שרשור השאלות אליו כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
נאבקים על הזכות לקבלת תרופות מצילות חיים- חותמים ומשפיעים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=466&msgid=67274340
התחרות המדליקה של פורום ימי הולדת ומתנות יוצאת לדרך! לפרטים על התחרות, אופן ההשתתפות והפרסים השווים הקליקו כאן.

../images/Emo9.gifנצל"ש - האאאאאאאאאמ../images/Emo70.gif

זוהר,ליל,עידן,אוהד,דני היה לי כיף לראות אתכם היום:) חבל שלא להרבה זמן... מקווה שפעם הבאה ייצא יותר סבבה.. בכל אופן, אתם פאדחנים בצורה היסטרית אבל היה מצחיק.
ואני אוהבת אתכם! והיה לי מאודמאודמאוד כיף.

זובייי

New member
אוייי נופריי ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

היה לי הכי כייייף בעולםם!! צריך לעשות את זה יותר... שריפת שוריקנים!!!

B a m b o o o k

New member
היה לי יופ פשוט כיף!!!!!

ליל, זוהר, רויטל ועידן תודה על יום מדהים!!!! דני ונופר מצטערת שלא נשארתי הייתי צריכה לחזור הביתה לפני שאימא ואבא יצאו

פרקשון

New member
ייייווווווווההההההההוווווווווו

היה סבבה אבל היה מבאס שיש בנות ואסור להפליץ במיוחד אחרי המק'רויאל

פרקשון

New member
בבקשה כפרה

התמונה של הלסביות גם לי לא יוצאת מהראש ואין בזה שומדבר רע

LiLdon

New member
לא קראו לה גרגורי?!

חחחחחח שעידן שאל אותה "מי אתה?"XDDD נו. גרגורי לא?

LiLdon

New member
גרגורי!!!!@@!#!@$

אני זוכרת ללא ספק גרגורי. היא נראתה כמו גבר. אם היא לא הייתה אומרת את שמה הייתי מנחשת משו כמו גרגורי\דימה\בוריס או סטניסלב.

ManRed

New member
גם לי היה המון המון כייף!!

ואני גם רציתי לראות את רויטל וצליל

ManRed

New member
אהה נזכרתי!

אני דיברתי עם האיש ההומלס! ונתתי לו שקל וחצי! ושאלתי אותו האם הכל בסדר ונתנו לו פיצה והוא התקדם יפה בספר... ואז ראיתי גייז באוטובוס

אני נתתי לו 2! ../images/Emo3.gif

אבל הדבר האחרון שאני ייעשה זה לדבר איתו טוב שהוא לא הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים שלי. למרות שהוא מאוד משכיל.. מבזבז כסף על ספרים במקום על בית :)

פרקשון

New member
חח איזה חמוד הוא

"איך בנאדם בועט לי בכסף הבן זונה החרא הזה בועט לי בחפצים חשובים שלי איך הוא לא מתבייש לבעוט לי בספר תהילים אם אני תופס אותו בידיים שלי.." זהו החלטתי מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול

למעלה