היום ב-
אנשים

ManRed

New member
סיפרו לי

שהיה איזה פרופסור מרצה שהוא היה מרצה באוניברסיטה בת"א וכשהוא סיים הוא הלך לקבץ נדבות בבגדים של עניים זה היה נושא המחקר שלו, תמיד רציתי לנסות את זה.. נראה מגניב...

LiLdon

New member
יאאי

חחחח אחד הימים ההזויים ביותר שהיו לי מזה חודשים ! עידן, לי לא הייתה שום בעיה.תאשים את רויטל חחח בתכלס, שרפתי שם יותר מ12 שעות XDDDD עם אזיקים מזוהר בובות שדונים עצומות ואדומות,שכיף לחבק חחחחחח בזכות זוהר יצאתי משם עם שלל XD חוץ מפרונת:(

LiLdon

New member
סליחה?!

היה לי קר ברכבת :( ותיכננתי על השלומציון הזה שיחממם אותי ! שדון ופרונת :( ורק לי מותר לעשות קולות של כלבלב עצוב ונטוש :(

LiLdon

New member
תודה רבה באמת !

אבל השדון שלייייייייייי :( אפילו יש לנו את אותו שם נקשרנו.

פרקשון

New member
בחנוכה את חייבת לי קופסא :)

חח רוקנת אותי מסיגריות! היה נחמד לראותך ילדה

LiLdon

New member
בטח :]]]

חחח נונו הייתי עצבנית,אני מעשנת המון שאני עצבנית,ובמקרה היו לך סיגריות :p היה נחמד לראותך גם,ברנש

ManRed

New member
מזל טוב!

אני רוצה גם להבחן אצל השיכור שנתן לך רשיון...

Bartal j

New member
כנסו בבקשה זה דחוף וחשוב מאוד!!!

SOD = SON OF DORK למי שלא מכיר, לא שמע, לא ידע.. זאת הלהקה שג'יימס בורן, פליט באסטד, הקים אחרי הפירוק. מישהי בשם שני דיברה עם ג'יימס ומנהל מסע ההופעות של SOD. בעקבות בקשתו של המנהל היא בונה רשימת מעריצים של SOD בארץ. ברגע שנגיע ל-1000 אנשים, לפי מה ששני אמרה שהמנהל שלהם אמר.. SON OF DORK יגיעו לארץ נשמע הזוי ומוזר?! אל תדאגו.. אף אחד לא עובד עליכם. וגם אם כן.. לא נפסיד שום דבר. בעזרתכם זה יתקדם שלב נוסף בדרך להצלחה. אז כדי להגיע ל1000 אנשים אנחנו מבקשים ממכם שתרשמו ותרשמו את ההורים/חברים/חברים של חברים/דודות/סבתות/כלבלבים וכל מי שרק אפשר. לא חשוב ממש אם הם אוהבים או מכירים אותם. כי בסופו של דבר כולם יבואו |מחזיקהאצבעות| אין צורך להירשם פעמיים כי זה לא יחשב. ואל תשכחו להירשם עם שם של SODISRAEL2,SODISRAEL3 וכך הלאה. כי ככה יוכלו לספור אותנו בדרך אל ה-1000 אתם בטוח מכירים את ההרגשה שיש לכם את האפשרות להביא את הלהקה שאתם אוהבים לארץ תעזרו לנו להשיג את שלנו.. תודה רבה האתר: http://myspace.com/sodisrael הוראות הרשמה של שני: http://fansitesuk.com/sonofdork/oraot.html

yardenbm

New member
אין לי בעיה להכנס

לרשימת חברים אבל אין לי כוח לפתוח משתמש חדש הינה שלחתי את היוזר שלי מקווה שזה יעזור

רותמע

New member
נצל"ש

היום אמורה להיותץ הופעה של אטביב גפן בחורי הקט. מי שם כסף שהוא ישמע איפה הוא מופיע ויברח?

למעלה