היום ב-
אנשים

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo42.gif

מחר,יום שישי, בשעה 14:30 ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר איתי ברגר, נוירולוג ילדים בכיר, אשר עוסק רבות באבחון ובטיפול בילדים הסובלים מהפרעת קשב וריכוז וכן במחלות וליקויים נוירולוגיים של עוברים ופגים. שרשור השאלות אליו כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
נאבקים על הזכות לקבלת תרופות מצילות חיים- חותמים ומשפיעים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=466&msgid=67274340
התחרות המדליקה של פורום ימי הולדת ומתנות יוצאת לדרך! לפרטים על התחרות, אופן ההשתתפות והפרסים השווים הקליקו כאן.

female drummer

New member
../images/Emo32.gif המורה שלי גילתה שאני מעשנת

דאמט!!! אין לי עם מי לדבר.... שמישהו יעודד אותי... אם ההורים שלי מגלים אני מתאבדת

Sweet Revenge

New member
../images/Emo120.gifהמורה יושבת איתנו לעשן.. חח

סתם לא.. אבל היא הכי סבבה.. יעני מעשנים לידה חופשי.. אופס.. זה לא כ"כ מעודד..

Love Bem

New member
3 פעמים תפסו אותי

זה לא צחוק! בפעם הראשוה אימא שלי לא אמרה כלום היא פשוט הייתה בהלם ובכתה! בפעם השניה היא רצה לעבור ארץ ועברנו וגם פה היא ידעה שאני מעשנת! ואז בפעם השלישית היא ראתה אותי מול העניים והיא כבר לא ידעה מה לעשות! אני בעיקון מעשנת פחות משפעם בזכות כמה פה...
פעם הייתי מעשנת 4 סיגריות בהפסקה אחת! עכשיו זה בקושי 1 ביום! קיצר את צריכה להסביר לאימא שלך כמו בן אדם בוגר הרי היא יודעת אל הנוער של היום תגידי לה שניסית ואז יתמכרת וזה קשה היה לך להיגמל! ואני הלחצתי את אימא שלי אמרתי לה שאני יקפוץ מהחלון וחיכיתי קצת פתחתי תחלון ואז היא ראתה אותי והיא בכתה וחיבקה אותי הבטחתי לה שאני לא עשן יותר אבל לא קיימתי מיצידי לא היית צריכה להתחיל עם זה! איך תפסו אותך? ולמה התחלת? אגב היום תפסו לנו ילדה בבית הספר שהזריקה סמים הילדה עדיין בבית חולים! לא ידעתי שמזריקים בבית ספר שלי פחיד

Love Bem

New member
בערך

זה פחות מפעם הייתי קונה חבילה כול יומים! עכשיו זה כל שבוע שבועים קשה להיגמל מה את חושבת?! היא מתה עכשיו הודיעו לי! אני לא הולכת מחר לבית ספר אין לי כוח לכול הבכי הזה!

Love Bem

New member
אני לא נולדתי פה

היא אומרת שעברנו בגלל שאני התחלתי לעשן זה לא הגיוני! אני לא מאמינה לה! חייב להיות הסבר אחר אני עדיין מנסה להבין

Love Bem

New member
אממ..

אני נולדתי ברוסיה *אני לא יודעת לכתוב תעיר בעברית* אחר כך עברתי לבלדוביה ואז לאנגליה באנגליה אני התחלתי לעשן!

female drummer

New member
אני לא רוצה שההורים שלי ידעו!

אמא שלי בטוחה שאני לגמרי נגד סיגריות... ואבא שלי מעשן ועכשיו הוא רוצה להפסיק... זה עיתוי ממש גרוע... וגם אצלנו משתמשים בסמים, אבל לא מזריקים... מעשנים...

love mcr

New member
אמא!!

אצלנו יש רק סיגריות...אבל אף אחד לא מעשן בבית ספר... מורות אצלנו ראו ילדים מעשנים בימי שיש בלילה...סתם במקומות ציבורים והם אמרו את זה להורים שלהם,..

female drummer

New member
זה היה אחרי הרבה סגריות

לא פלא שהייתי מסריחה, בקיצור, לא מסריחים ככה מסיגרייה אחת, לא יאמינו לי שרק ניסיתי

המהמ

יש לך כמה אפשרויות 1.להפסיק 2.להגיד להורים שלך "אבא אמא אני מעשנת ...אני מכורה סורי לא יכולה להפסיק " 3.לבקש מהמורה שלך לא להגיד

למעלה