היום ב-
אנשים

Diablo Girl

New member
אני גם חושבת ככה..לכי דברי עם המורה

כמה שמורים זה יצור חרא יש כאלה שלא... ואל תדאגי! יהיה טובב :)))

female drummer

New member
המורה הזאת שונאת אותי

וכבר הכחשתי... אבל כולי רעדתי, אין מצב שהיא האמינה לי...

תפסיקי לעשן

את כולה בת 14. זה מסריח, ולא בריא. אם את צריכה עזרה להפסיק תבקשי מחברים.

mor p2

New member
../images/Emo45.gif אני בעד להפסיק

עדיף להפסיק עכשיו מאשר לעולם לא.!!!!

Dooritos

New member
כלללל הכבודדדדד

אני בעד להפסיק לעשן!! אנשים אתם הורגים את עצמכם!! תאמת, אני לא יודעת איך זה להיגמל ממשהו, אני יודעת אבל שנגיד היה לי קשה להיגמל משוקולד אם היו אומרים לי אבל הייתי מצליחה ואם אני הייתי אז בטח גם אתם!! חחח למרות ששוקולד זה שונה וזה מיני התמכרות וזה לא כמו סיגריות וזה... קיצר- תפסיקו לעשןןן!!!!!!!!! תבקשו מהמורה שלכם שתראה לכם תמונה של ריאות מלאות בלכלוך סיגריות או משו....

female drummer

New member
חחחח סיגריות זה ממש לא כמו שוקולד

בשוקולד אין חומרים ממכרים כמו ניקוטין, שוקולד לא מגיע למחזור הדם כמו סגריות

../images/Emo45.gif אני גם בעד...

אחותי מעשנת ... וזה ממש ממש לא בריא.... אני אומרת לאחותי להפסיק... היא טיפשה מידי בשביל להבין.... בקיצור.... אני בעד להפסיק....

shiran123456

New member
כןן.. דיברתי אלייך..=]]

טוב.. אז אני ממליצה ללך להפסיק לעשן (אני לא הכי מבינה אני רק בת 12 בהרך...
) אבל זה לא טוב.. וזה גם מסריח..
ואם תחליתי להיגמל מהעישן אזז.. שהיה לך בהצלחה..!!! =]]

love mcr

New member
אמ..

גם אני בת 14.. כל פעם שאת רוצה לעשן תלעסי מסטיק או סתם תתקעי משהו בפה.. יהיה לך הרבה יותר קל להפסיק עכשיו מלהפסיק עוד כמה שנים... אמא שלי מעשנת אבא שלי עישן סבתא שלי עישנה וגם סבא שלי עישון... סבא שלי מת מעישון..כיאלו סרטן.. היום הינו באזכרה שלו... וסבתא שלי הפסיקה שלעשן כמה שנים אחרי שסבא שלי נפטר...והיא עישנה ממש הרבה שנים...והעישון גרם לה להרבה בעיות לב.. ואבא שלי הפסיק עוד לפני שנולדתי.. ואמא שלי עדין מעשנת! קיצר תפסיקי עכשיו עדייף לך..

GUILTY

New member
מתאבדת??? זה לא קצת מוגזם? בקיצר

אין כמו האמת!!!! זה שאומרים לך להפסיק לא ממש יעזור לך בשיחה עם ההורים, וגם זה צריך לבוא ממך (ההפסקה עם הסיגריות) אז גם עם כל העולם יגיד לך להפסיק זה לא ממש יגרום לך להפסיק לעשן. בקיצר תדברי עם ההורים שלך ותגידי את האמת זה הכי טוב שישמעו את זה ממך ולא ממישהו אחר, שבמקרה כזה העונש יהיה גדול יותר. מה הם כבר יעשו? יכעסו יענישו גם ככה המורה תגיד אז עדיף שאת תגדי כבר ולא היא שתנפח את הסיפור ותגרום לו להראות דרמתי יותר.

I LOVE M5

New member
נצל"ש חשוב

פאק קראתי את כל הרשימה הארוכה הזאת והשם שלהם לא מופיעה אפילו פעם אחת או שאני סתם מפגרת והוא לא אמור להופיע במועמדים כאן

EnchantedS

New member
באמת לא מופיע

לא שקראתי את הכל, רק את הכותרות ממש מהר, כי רוב הסיכויים שהם לא מועמדים לbest R&B או משו כזה:) הם ישנים מידי לbest new act או משו? מתי I'm not ok התפרסם?...

danduuu

New member
בורכה השבהה:)

איזה מהר זה עבר חחח לא הרגשתי שלא היית! רייגע קרן מאיפה אתת?

danduuu

New member
חחחח

כי פשוט אני יודעת שגם ביצפר ריאלי בחיפה וגם אורט ביאליק היו בטיול השבוע וחזרו אתמול אז חשבתי אולי את מאחד מהבתי ספר האלו

למעלה