ששש צליל
נ ניו יורק רפיח New member 16/5/06 #28 ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif להיות שיכור ליד סנופקי זה כיף כפרעליו
ס סנוווופקין New member 17/5/06 #40 קשש נופר אמרה שהיית .. חברותי הרבה נגיעות. אולי אחכ היית שיכור. שמיכל דברה איתך בכל אופן לא היית וגם שראית אותי לא
קשש נופר אמרה שהיית .. חברותי הרבה נגיעות. אולי אחכ היית שיכור. שמיכל דברה איתך בכל אופן לא היית וגם שראית אותי לא
נ ניו יורק רפיח New member 17/5/06 #50 נגיעות נגיעות עד שנגיע לקצוות../images/Emo6.gif לונרוא אתה עדיין כפרע
נ ניו יורק רפיח New member 17/5/06 #32 הן לא כאלה מרהיבות אבל מחר אני אעלה קישור לכל התמונות כי אתם דפוקים אנחנו היינו 12 עם 24 גולדסטאר ו 5 וודקה וזה לא הספיק כמה קניתם? (אולי מתישהו איזה שיש אבוא לבלות איתכם בלי פיליפ)
הן לא כאלה מרהיבות אבל מחר אני אעלה קישור לכל התמונות כי אתם דפוקים אנחנו היינו 12 עם 24 גולדסטאר ו 5 וודקה וזה לא הספיק כמה קניתם? (אולי מתישהו איזה שיש אבוא לבלות איתכם בלי פיליפ)
פ פרקשון New member 17/5/06 #34 עזוב לא הייתי אחראי על הקניות וגם לא רציתי להשתכר יותר מדי רק קצת, חצי בקבוק וזהו גם זה לא היה לי ותבוא, נשב ברייספלד עם המון וודקה
עזוב לא הייתי אחראי על הקניות וגם לא רציתי להשתכר יותר מדי רק קצת, חצי בקבוק וזהו גם זה לא היה לי ותבוא, נשב ברייספלד עם המון וודקה