היום ב-
אנשים

לא בהכרח

גם סוי פונג מופיעה בכריכה כלשהי, אאל"ט. ס.ס (ולה ולסיפור שלה עם יורואיצ'י לא היה תפקיד מרכזי בעלילה)

../images/Emo204.gifיש בזה משהו <.< ../images/Emo58.gifלמנגה

אבל היא הופיעה יחסית הרבה זמן בעלילה, ולא רק 4.5 פרקים כמו אולקיורה (ספרתי ^^) עדיין, בקושי ראינו משהו לגביו, עדיין לא נבנתה הדמות שלו בכלל, ואצל סוי פונג קיבלנו את כל העבר שלה, פרק שלם עליה ועל היחסים שלה עם יורואיצ'י, שלא נדבר על קרב שלם שלה <.< אז לא. סוי פונג בהחלט לא כ"כ שולית. וגם אם לאולקיורה יהיה אותו תפקיד בעלילה (ז"א קרב, הסבר עליו+ יחסים שלו עם השאר וכו') אז אני אשמח P:

בכלל ../images/Emo58.gif

יכול להיות שהוא נבחר לככב בכריכה בתור נציג פוטוגני של הארנקר(-מי-זוכר-איפה-הא') ורק בתור כזה. בכ"מ, פיתוח של כמעט כל דמות יתקבל בברכה (אני אמרתי ביאקויה ו/או רנג'י? >______> או, אמ, יורואיצ'י? לא תזיק לה איזו הפגנת רשעות/חולשה, ואיזו העמקה בחבילת מבצע. או אוריהימה. או אישיין. או אישידה. או אבא'שלו. או אייזן, דבר דיי הכרחי. >: וכו.). את דיברת על תפקיד מרכזי בעלילה, לסוי פונג לא הייתה השפעה ממש על העלילה. מי יודע, אולי תהיה בעתיד. ם-ם יוני תהיה נדיבה באחתאחתים!!!1 ולהעלאת מספרי המשקפיים של כולנו אגב כך. >< הלאה... המיקום שלהם מבחינת יכולת אפשרית להשפיע על העלילה שונה - סוי הייתה קפטנית (וכל היוצא והנלווה בזה). אולקיורה הוא בסה"כ עוד ארנקר בצבא של אייזן ואאל"ט, לא מהחזקים שבהם, ויש סיכוי פחות שיהיה/היה לו קשר בעבר/הווה עם אחת מהדמויות מהסאגות הקודמות. אבל אולי יהיה איזה טוויסט עלילתי מפעים ותהיה לנו דמות שתביא מזור לעינינו הכאובות, במקרה שהתחזית הפסימית שנמצאת כמה שורות מעל תתרחש. >:

../images/Emo204.gifלויודעת ../images/Emo58.gif

ברור שיכול להיות שאין לו שום תפקיד משמעותי ולא יהיה לו, כמו סוי פונג. אבל זה דוגמא אחת מתוך... כמה? 22? <.< אם אני זוכרת נכון כל השאר שזכו לכריכה היו הרבה יותר מרכזיים בעלילה ממנו או מסוי פונג, הרבה יותר. ואולי יש מקום לפסימיות בגלל המקרה של סוי פונג, אבל אני מעדיפה להיות אופטימית בגלל 20 כריכות אחרות שמוכיחות אחרת מאשר להתפס לכריכה אחת <.<

למעלה