זה יותר פרצוף של נהנת
מ מכשפהקטנהזונה New member 23/8/06 #171 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifלא, זה לא../images/Emo11.gif. אני דורשת פיצוי! זה לא היה לי נעים בכלל בכלל . כדי לך לפצות אותי! או שאני אגיש תלונה .
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifלא, זה לא../images/Emo11.gif. אני דורשת פיצוי! זה לא היה לי נעים בכלל בכלל . כדי לך לפצות אותי! או שאני אגיש תלונה .
B B a m b o o k New member 21/8/06 #119 זוהר מראה לנו מה היא הכינה... זה מכיל: מלח פלפל לימונענע אורז תזכירו לי מה עוד... אני לא זוכרת...
מ מרת מאיה New member 21/8/06 #139 זוהר מלכה ../images/Emo9.gif ממ, מלח פלפל לימונענע אורז מים מסטיק[שהוצאנו לפני ההכנסה לטבליות, אבל העיסה ספגה את הטעמים, נכון זוהר? ] ואממ.. לודעת.
זוהר מלכה ../images/Emo9.gif ממ, מלח פלפל לימונענע אורז מים מסטיק[שהוצאנו לפני ההכנסה לטבליות, אבל העיסה ספגה את הטעמים, נכון זוהר? ] ואממ.. לודעת.
א אסי סרחנה בנשמה New member 21/8/06 #46 היה נחמד לא מעבר לזה..=\../images/Emo194.gif היה כיף לראות את מי שרציתי לראות
מ מרת מאיה New member 21/8/06 #91 שיאו גלעד אתה לא מבין, אני אתמו בלילה נכנסת להתקלח וכללללל החזייה שלי מלח!><
מ מרת מאיה New member 21/8/06 #136 את האיזורים יותר למטה ניקיתי בעזריאלי שירותי נכים [וגם חיכיתי שם לגלעד אבל הוא לא בא1@# נכון, גלעד?