הפרק השבועי-פרק 12

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo42.gifהפרק השבועי-פרק 12../images/Emo42.gif

תגובות וציפיות

T a l14

New member
נראה לי שהתבלבלת...פרק 11

שם הפרק:"THE SECRET" שודר לראשונה: 26.11.03 שחקנים אורחים: Samaire Armstrong (Anna Stern) Alan Dale (Caleb Nichol) Brian McNamara (Carson Ward) Kim Oja (Taryn) Kevin West (Mr. Bendis) תקציר הפרק באנגלית: Turkey isn't the only thing left over from Thanksgiving. Anna and Summer are still upset with how Seth acted over the holiday and Seth is struggling to make it up to them. Meanwhile, Julie is looking for commitment from Caleb, but when Caleb is honest about what he can offer, the couple decides to take a break. Meanwhile, Kirsten is keeping a secret from Sandy, and when Jimmy and Sandy team up to tackle Jimmy's legal issues, the indiscretion is brought to light. And when Ryan and Luke become partners in a history project, an astonishing revelation creates an alliance between them. ובעברית: אנה וסאמר עדיין כועסות על סת', וסת' מנסה להשלים איתם. ג'ולי וקיילב מחליטים להפסיק את יחסיהם. ראיין ולוק נבחרים ע"י להגיש עבודה לביה"ס כזוג. במהלך העבודה מגלים השניים סוד אשר מסתיר אביו של לוק. קירסטין מסתירה סוד מסנדי, ובזמן שג'ימי וסנדי עובדים על העיניינים העיסקיים של ג'ימי, הסוד מתגלה. השירים שהושמעו בפרק:We Used To be Friends" by The Dandy Warhols "Get What You Need" by Je If She wants Me" by Belle And Sabastian Move On" by Jet

JoHnYmYsTeR

New member
פרק ענק../images/Emo42.gif

מצחיק,עצוב והכל ביחד כמו שרק THE oc יודעת לעשות. הקטע עם הסוד של אבא של לוק היה ממש מפתיע...לא ציפיתי לזה בכלל!!!

LemonLimeLilach

New member
איזה פרק חמוד

קודם כל, הייתי בטוחה שלוק וריאן יראו את אבא שלו מתנשק עם מישהי. אבל דברים התפתחו בטלוויזיה... אהבתי, זה הפתיע אותי. סת' - קצת עצבן אותי כשהוא הסכים לצאת עם אנה. הכל היה מלא הקבלות - לוק נהיה חלק מהחבורונת שלהם... אנה וסאמר הסתדרו... לוק וריאן הסתדרו (והלכו יחד מכות, בניגוד לפעמים קודמות בהן המכות היו אחד עם השני
), סנדי וג'ימי, וג'ולי וקריסטן. זה נחמד! וקריסטן... מה, מה עבר על השיער שלה? הוא עשה לי כאב ראש.

LeAnnDylan

Well-known member
מה? השיער של קירסטין מ-א-מ-ם!!

זה אחד הדברים שכן הייתי מרוצה ממנו לאורך כל הפרק...

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק..

וואי הקטע עם אבא של לוק והאיש היה ממש מפתיע! שהם נכנסו לסוכנות.. ידעתי שיקרה בינהם משהו אבל חשבתי משהו בנודע לעסקים והכול..שכאילו אבא של לוק בצרות (כמו ג'ימי) ומסכן לוק.. זאת הייתה דרך ממש עצובה בשבילו לגלות את האמת על אבא שלו... והכי אהבתי בסוף.. ריאן:עברו חודשים ואני עדיין הנער מצ'ינו ששרף בית מריסה:ואני הנערה שהשתכרה במקסיקו סת: ואני...סת כהן.. אהבתי את ההתנצלות של סת... ואיך שאנה וסאמר הביטו בו..

JoHnYmYsTeR

New member
כן קטע הסיום שהם נכנסים לביה"ס

היה גדול... היה פרק ממש עוצמתי.

noy13pour

New member
../images/Emo140.gifאחלה פרק

אהבתי אותו משו רצח ואיך התרגשתי בהתננצלות של סת'-למרות שראיתי כבר פעם אחת את זה אהבתי איך שריאן ולוק הבתכלו אחד על השני והחטיפו להם בוקס..

No¥a

New member
נממ.. פרק נחמד

לא מצא חן בעיניי שאנה וסאמר התחברו

nati 911

New member
פרק ענק!!!!!

ממש אהבתי תפרק הזה! ריאן ממש היה מצחיק הפרק... במיוחד בהתחלה כשהוא אמר "סאמר fever" "ואנה- ביוטיקה" או משהו כזה, בכל אופן זה היה מצחיק בטירוף!!!

פרק ממש ממש יפהה! ../images/Emo13.gif

אני יהרוג את סת!
מי הרשה לו להיות כל כך חמודד?!
מסכן לוקק.. ממש ריחמתי עליו
הגעתי למסקנה- סדרה פשוט מהממת!

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifאני הייתי בשוק!!!

זה היה כל כך לא צפוי שאבא שלו יהיה הומו.. אני לא הפסקתי לצחוק רק מלראות את המבט של לוק. זה היה כזה מצחיק! והיה אחלה פרק! אני שמח שכולם חברים עכשיו

M i l k y W a y

New member
הגזמת...לפי התקצירים זה די היה

ברור...ואין מישהו בעולם שזה מגיע לו יותר מלוק!!!!

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifאיזה תקצירים?!

אני לא קראתי שום תקציר ולא ציפיתי לזה בכלל.. חוצמזה שפרק עצמו היה נראה כאילו אבא שלו ואשתו דווקא אוהבים...... וגם לא דיברו על אבא של לוק עד עכשיו כמעט בכלל. אז לא יודע..

poTeNtial

New member
מעולה!!!

שוב ושוב הסדרה מתעלה על עצמה הקטע היום לפני השער היה נורא מצחיק ויפה!!! כל הקטעים היו נורא שווים.. סת' תותח רק שהוא לא צריך להיות עם שתיהן זה לא פייר והוא על בליינד שוב ייתפס... אהבתי איך שלוק היה פתאום נחמד... אפילו אהבתי את הדמות שלו שדי שנאתי מהפרקים הקודמים.... ושוב - פרק חזק!!!

תגובתי לפרק ! ../images/Emo187.gif

ממש כאן : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=6829 בקומונה הנחמדה שלי !!! כולם מוזמנים ! בואו בהמוניכםם טוב והנה התגובה למי שאין לו עצבים להיכנס לקומונה : THE O.C : איזה פרק פצץ !!! הסידרה הזו משתפרת מרגע ליומיים ! , אהבתי ת'קטע שאבא של לוק הומו ! שיאכל ת'נקקקק , לבנתיים ניהיה בלאגן אצל המשפחה של מריסה ולוק ! מעניין מה יעשו לסאמר....... אולי ישטוף ת'משפחה שלה איזה גל צונאמי אחד ?!

נו באמת כהן!!!

הוא עוד פעם נמשך לסיטואציה של המשולש ה"פעיל" (ראילו....כן שיצא אם אחת מהן אבל אם שניהן ....עוד פעם לסבך?!) אוי....אבל מי יכול על כהן?!

Aviad1987

New member
פרק מצויין

אנה וסאמר, ג'ולי וקירסטן.. אפילו לוק וריאן. איך שמצבים דראסטיים גורמים לאנשים להתחבר חחח. הקטע שריאן ולוק הרביצו למטומטמים האלה ביחד היה ענק. למרות מה שהיה בתקציר הייתי מופתעעעעעעע בטירוף מהקטע של אבא של לוק. קצת לפני אמרתי "נו בטח הוא בוגד בה.." לא ידעתי עם מי :| זה היה מפתיע.

למעלה