הפרק השבועי-פרק 12

G A L 17

New member
סתם משהו קטן שלא הבנתי....

אני לא רוצה להיות קטנוני ולהיכנס לפרטים הקטנים אבל בסוף הפרק , שלוק חטף מכות , למה ריאן לא חטף גם? הרי הוא גם נתן בוקס ........ מוזר שהוא חזר כולו בסדר ולוק חצי מת...........

TheCharm

New member
אממ זה כן פרק 12...

וואי איזה פרק גדול. קצת גרוסי, אבל גדול... לוק חביב, יש לו פשוט מבט מרושע על הפרצוף. ציטוטים יגיעו בקרוב

InFecTeD LOVER

New member
וווואייייי

איזה פרק!!! הייתי פשוט המומה בקטע שהם גילו על אבא של לוק... כולי ככה :O... חזקקקקקקקקקקקקקק

popit

New member
../images/Emo26.gif

פרק טוב. ממש לפני הקטע של אבא של לוק, פשוט ידעתי מה יקרה. מה, עכשיו הוא וריאן יהיו חברים?
לא מתאים. סאמר קצת אכזבה במה שהיא לבשה בפרק...אבל שיהיה. וסת הצחיק אותי שבהתחלה הוא אמר and/or

Fair Play

New member
פרק דוב דוב!!!

זה אחד הפרקים החזקים ! חחח היה יותר יפה, אם ריאן ולוק היו בורחים ביחד מהחבורה אחריי שדפקו מכות ל-2. =]

TheCharm

New member
Field of Quotes!

The Secret - הסוד: Sandy: You're gonna be late for yogalates. Kirsten: I think I might not go. (in other conversations, Sandy continues bringing up yogalates) Kirsten: You like saying yogalates don't you? Sandy: yogalates (he smiles) Ryan: yogalates. Sandy: yogalates. סנדי: את תאחרי לשיעור היוגאלייטס שלך. קירסטן: אני חושבת שלא אלך. (בהמשך השיחה, סנדי מעלה פעמים רבות את המילה יוגלייטס) קירסטן: אתה אוהב להגיד יוגלייטס, נכון? סנדי: יוגלייטס (הוא מחייך) ריאן: יוגלייטס סנדי: יוגלייטס. *** *** *** *** *** *** *** (Runs into Summer and Anna) Seth: H-hi Summer...and Anna...hanging out together. Wow. Wow, that's...awkward. Anna: Not really. Seth: I meant for me. (רץ לעבר סאמר ואנה) סת': ה-היי סאמר... ואנה... מבלות ביחד. וואו. וואו, זה... מביך. אנה: לא ממשך. סת': התכוונתי בשבילי. *** *** *** *** *** *** *** Ryan: I was just over there. They seemed really happy. Seth: Yeah? And by happy, do you mean... (whispers) gay? ריאן: כרגע הייתי שם. הם נראו דיי שמחים. סת': כן? וכשאתה אומר שמחים, אתה מתכוון... (לוחש) עליזים? *** *** *** *** *** *** *** Sandy: You don't feel warm. Seth: Really? Do I feel cold and clammy? Ryan: Maybe you have the Summer flu. סנדי: אין לך חום. סת': באמת? אני קריר ולח? ריאן: אולי פשוט יש לך את שפעת הקיץ (גם: סאמר). *** *** *** *** *** *** *** Seth: I'm not afraid of Summer and Anna.(stops for a second) Well, I'm not afraid of Anna. סת': אני לא מפחד מסאמר ואנה. (עוצר לרגע). טוב, אני לא מפחד מאנה. *** *** *** *** *** *** *** Seth: You and Luke? Holy unholy alliances! סת': אתה ולוק? חייזרים קדושים לא-קדושים! *** *** *** *** *** *** *** Luke: What are you looking at, Queer? Seth: Is somebody gonna get new material? (Luke lunges at him) Alright. Go with what works. לוק: על מה אתה מסתכל, מתרומם? סת': מישהו הולך להביא לך כבר חומר חדש? (לוק מסתכל עליו במבט מפחיד) בסדר. נלך עם מה שעובד. *** *** *** *** *** *** *** Luke: Maybe I should just blow it off. Hit the beach. Let people get it out of their systems. Ryan: No, it doesn't work like that. It's been three months and I'm still the kid from Chino who burned a house down. Marissa: And I'm still the girl who tried to kill herself in Mexico. Seth: Yeah ... and I'm still - I'm still - well, I'm still Seth Cohen. לוק: אולי אני צריך פשוט לתת לזה להיעלם. ללכת לים. לתת לאנשים להוציא את זה מהמערכת שלהם. ריאן: לא, זה לא עובד ככה. עברו כבר 3 חודשים ואני עדיין הילד מצ'ינו ששרף בית. מריסה: ואני עדיין הבחורה שניסתה להתאבד במקסיקו. סת': כן... ואני עדיין - אני עדיין - טוב, אני עדיין סת' כהן. *** *** *** *** *** *** ***

היה פרק מעולה!

היה פרק ממש מצויין וכל הקטעים בין כביכול האויים הכי גדולים, ולא ציפיתי לכך שאבא של לוק יבגוד.. ועוד עם גבר.

Doji

New member
פרק שהיה אפשר לסיים איתו עונה ../images/Emo4.gif

כבר לא נשארו bad-guys בסדרה (נו, טוב, חוץ מג'ולי קופר). אז סאמר היא לא הביץ' שהצטיירה בפרקים הראשונים... ולוק לא מניאק כפי שהיה נראה בפרקים הראשונים וקיילב לא ממש בן-זונה, רק חסרה לו אישתו שמתה וג'ימי אומנם גנב קצת, אבל הוא בחור טוב אני לא מרוצה מהכיוון שהסדרה הזאת לוקחת! מה יתחזק את המשך העלילה? חוש ההומור של סת'??

a d i d a s 1 7

New member
היה פרק פצצה...

לא צפוי ואל תדאג יהיו עוד מלא התפתחויות שייגרמו לך לחשוב שזה לא צריך לסגור את העונה כי העונה הזאת מלאת הפתעות.. סאמר הזאת מלכה אמיתית!!!!

tazit

New member
פרק מעולההההה ../images/Emo127.gif

אהבתי מאוד את הפרק השבוע. הכי הצחיק אותי ארוחת הבוקר בתחילת הפרק. סנדי וראיין מול סת' וקירסטין. מצחיק בטירוף
ואיך לא, המשולש המצחיק אנה-סת'-סאמר. הן חברות עד שסת' מתנצל. אהבתי את הכנות שלו. נראה לי שהולך להיות קטעים עם השלישייה הזאת. הלוואי ובסוף יבחר בסאמר. אני אוהבת אותם ביחד יותר. הופתעתי גם מהגילוי של אבא של לוק. הפתעת הפרק. מחכה לשבוע הבא.....

svety

New member
רק אני מצאתי את סנדי קצת הרבה צבוע?

זאת אומרת, הוא כעס על קירסטן, בגלל שהיא לא סיפרה לו שג'ימי נישק אותה, אבל הוא לא סיפר לה שרייצ'ל התחילה איתו. הוא אמר לה שהוא לא רוצה שום סודות ביניהם, אבל הוא לא מספר לה על מה שקרה אז במשרד [לא זוכרת באיזה פרק זה היה.]. אני היחידה שמוצאת את זה קצת צבוע? [או שהוא כן סיפר לה ואני לא שמתי לב וסתם יצאתי מעפנה בהודעה הזאת. מילא :)]

Aviad1987

New member
אני לא חושב שזה אותו דבר

הוא יכל לצאת הקדוש ולהגיד לה את זה עוד לפני אבל אין מקום להשוואה. קירסטן וג'ימי התנשקו(!), כל מה שריי'צל ניסתה לעשות זה להתקרב לסנדי תוך תנוחות סמי-אירוטיות וגלגולי עיניים. אגב, אני היחיד שמצא את קירסטן מאוד סקסית בשני הפרקים האחרונים? ביחס לגיל כמובן :]

svety

New member
זה כן אותו דבר.

מבחינה עקרונית זתומרת. הרי קירסטן דחתה את ג'ימי, בדיוק כמו שסנדי דחה את רייצ'ל. העניין הוא, שסנדי דיבר על כנות, על לספר לבן הזוג את הכל ולא להסתיר דברים, במיוחד לא דברים בסד"ג הזה, אבל באותה נשימה הוא מסתיר ממנה את העובדה שרייצ'ל התחילה איתו. זה לא בסדר, במיוחד כשקירסטן חשדה שיש בניהם סוגשל רומן. ואתה לא היחיד :)

svety

New member
אני מחכה לזה :)

[אגב, זה ספוייר מעלי, דמיט. תסמנו ספויילרים!]

למעלה