התפקדות אוגוסט

גם אני! רק שידעתי את הגובה רק השנה

כשהאחות של הבית ספר בדקה וזה נראה לי לא הגיוני כי אחותי גבוהה ממני ואני נראה לי עוד שניה עוקפת אותה

linkintrance

New member
מתפקדת

שם:קטיה גיל:16 תאריך לידה:30.10 מקום מגורים:חיפה דרכים ליצירת קשר:מסן- [email protected] כמה זמן בפורום?שנתיים. עכזיו זה על בטוח נראה לי. תמונה>< יולי שיר החודש של הימ:ג'וין מי שיר החודש בכללי:סתם ברוסית דבר טוב שקרה החודש:עבודה דבר מעניין שעשיתם החודש:עבודה אוגוסט תוכניות להמשך החודש:עבודה ופסיכומטרי דברים מעניינים שאמורים לקרות:עבודה ופסיכומטרי עוד משהו שבא לכם להוסיף על החודש הקרוב:שבמסעדה שלנו בפלייליסט יש את ג'וין מייי!! כשראיתי את זה איזה חיוך היה מרוח לי על הפנניייםם!!

Rose131

New member
ממ

שם:נועה גיל:עוד חודש 17 תאריך לידה: 10.9.91 מקום מגורים: מבשרת\ירושלים דרכים ליצירת קשר: [email protected] מסנג'ר. כמה זמן בפורום?מאז הקומונה תמונה יולי שיר החודש של הימ:אנערף. SOS? שיר החודש בכללי:אמממ... דבר טוב שקרה החודש: נגמרו הבגרויות דבר מעניין שעשיתם החודש:ממ.. אוגוסט תוכניות להמשך החודש:עבודה דברים מעניינים שאמורים לקרות:כלום
עוד משהו שבא לכם להוסיף על החודש הקרוב:ממ..

Wrath Within

New member
תשימו תמונות יא יבשים! ~עונה~../images/Emo11.gif

שם:
גיל: 17 תאריך לידה: 11.7 מקום מגורים: השרון העגום:( דרכים ליצירת קשר: מסר! כמה זמן בפורום? המון זמן. תמונה: הנה!
יולי
שיר החודש של הימ: The beginning of the end, The Path שיר החודש בכללי: יש הרבה אי לי כח לנקוב בשמות
דבר טוב שקרה החודש: יום הולדת, חופש. דבר מעניין שעשיתם החודש: *סיימתי לצבוע את הנעליים המדהימות שלי
*חזרתי לגלים (השיער הטבעי שלי) *מהפך כללי כזה *עשיתי פוטושוט
אוגוסט
תוכניות להמשך החודש: להמשיך להתבטל! ת"א!%^%$^ דברים מעניינים שאמורים לקרות: ת"א! עוד משהו שבא לכם להוסיף על החודש הקרוב: שהולך להיות כיף

5ifi

New member
אם כולם היו מושלמים כמוך כולם היו שמים תמונה!

אנחנו לא שמים תמונה מפאת איכות הסביבה, גט איט?

inbal287

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: לירון ענבל גיל: 19
תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים דרכים ליצירת קשר: מסן,מייל,פלאפון - פשוט לבקש במסר כמה זמן בפורום? מאז הקומונה
תמונה
[ועוד אחת עדכנית, מהיציאה בשישי, אני שניה משמאל] יולי שיר החודש של הימ: SP שיר החודש בכללי: Feeder - Comfort In Sound דבר טוב שקרה החודש: שרדתי אותו!
דבר מעניין שעשיתם החודש: שיחקתי קוקו טאקי
אוגוסט תוכניות להמשך החודש: לשרוד גם אותו... אה ואולי גם להנות ממנו איכשהו דברים מעניינים שאמורים לקרות: תשובות מכל הקטע של הקצונה :$ עוד משהו שבא לכם להוסיף על החודש הקרוב: שהוא חם

inbal287

New member
משחק ממש מצחיק

שמשלב טאקי, חיות ואת הקולות שלהן
. אם יהיה מפגש אי פעם, אני אלמד אותך
.

FFTL

New member
וואו גדלנו../images/Emo3.gif

אני פה.
תוכניות לחופש - וול...וילג' יום רביעי, אילת ב14, ווליום וקעקוע.

FFTL

New member
קוקה קולה ווילג'. ../images/Emo13.gif

חחחח יש מלא מחזורים. :)

למעלה