התפקדות מאי

Blade Of Fire

New member
כל כך משעמם לי שאני עונה על זה

שם:עידן תאריך לידה:21.8.86 איפה אתם גרים: פ"ת כמה זמן אתם בפורום: מיום הקמתו שיר אהוב של נייטוויש: ווישמאסטר ושיר אהוב לא של נייטוויש: נאביגייטור של אדגאי מה אתם שומעים עכשיו? את ערוץ 10 מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? נופ עוד משו שבא לכם להגיד? צריך להרוג את רוב האנשים על הפלנטה הזאת ותמונה: בעמדת שמירה על גבול מצרים

Amir Noy

New member
><"

שם:Amir תאריך לידה: 20.11.91 איפה אתם גרים:רמת גן
כמה זמן אתם בפורום: מאז שהוא קיים +/- שיר אהוב של נייטוויש: Ever Dream ו Dead Boy's Poem ושיר אהוב לא של נייטוויש: אממ...קשה... Opeth - Windowpane ו Bullet For My Valentine - Hand Of Blood ו...The Rasmus - Guilty ו - Delain - Pristine מה אתם שומעים עכשיו? Opeth - Windowpane מסן/אייסי:[email protected] ו- 315182446 (אבל ברור לי שאף אחד לא יוסיף
) דירוג לפורום 1-10: 4.326 (יש פה אנשים רעים ><) הצעות לשיפור? אממ...שאנשים יתחילו פחות לרדת על מוזיקה של אנשים אחרים ופשוט יסתמו? עוד משו שבא לכם להגיד? אני לא אימו.
ותמונה: אם אני אשים תמונה זה כמו לגזור לעצמי תפוני :-
D

Prophet Of God

New member
וואי אתה כזה נקניק

אנחנו לא יורדים על המוזיקה שלך, היא פשוט מעאפנה.

תשמע שירים של אופט' כמו שצריך!

ולא את השרים האימויים שלהם! XDDDDDDD חחחחחח סתם סתם

Amir Noy

New member
Windowpane לא אימואי!! הוא ענק D:

"Haunting loneliness in the eye Skin covering secret scars His hand is waving a goodbye There's no response or action returned" זה שיר שדי חיבר אותי אליהם.. כמובן יש להם עוד הרבה שירים מעולים... וGhost Reveries נתקע לי כבר 4 חודשים בחמור ><"

The Cat Woman

New member
אני מתחילה לא לחבב אותך... ../images/Emo11.gif

וזה לא טוב כי אני מחבבת את כולם in general ואם אני מתחילה לא לחבב אותך- אז משהו פה לא בסדר... וזה לא אני.

Amir Noy

New member
בכלל חיבבת אותי מתי שהוא XD

עם כל "אתה אימו,צריכים להרוג אותך" / "אתה אימו,אתה לא נחשב" ><" זה לא נראה כמו חיבה ><" ותאמת אני יותר מחחב אותך בתור ביצ'ית XD שהפורום רק התחיל וזה..שהיית נחמדה..זה לא התאים לך P: (זה היה נראה כפוי ><)

The Cat Woman

New member
למה אתה לוקח את זה קשה?

אני לא באמת רוצה להרוג אותך ולא באמת חושבת שאתה לא נחשב... צא מהסרט. עכשיו אתה מבין למה אתה אימו??? אתה לוקח קשה! ואגב- אני לא משחקת דמויות, כל מה שקורה כאן- בהתחלה, באמצע, בסוף, בוואט אבר... זו אני. בלי הגדרות של ביצ'/נחמדה/מכשפה וכו'.

Itay Simons

New member
זה לא זה,

פשוט, היא ראתה הודעה שהיא לא הגיבה אליה, ולא היה לה משהו יותר טוב להגיד
(
)

למעלה