חדשות ועידכונים

../images/Emo221.gifג'נט בבילבורד

מגזין ה"בילבורד" חוגג 50 שנה לפרסום מצעד הסינגלים האמריקאי הרשמי הראשון בפרסום של כל מיני פריטי טריוויה מעניינים, לחובבי המצעד כמובן. האמן ששהה הכי הרבה שבועות במקום הראשון: (Mariah Carey (79 (The Beatles (59 (Boyz II Men (50 (Usher (43 (Michael Jackson (37 (Elton John (34 (Janet Jackson (33 (Beyonce (32 (Madonna (32 (Whitney Houston (31 (Paul McCartney/Wings (30 קרדיט למוזיקה נטו

../images/Emo62.gifVMA רוצים את ג'נט ומייקל

לאחר שהודיעו רשמית שבריטני לא תופיע בטקס השנה, אתר הבידור TMZ פירסם שמארגני הטקס רוצים את ג'נט ומייקל! האם שני המגה סטארים יאחדו כוחות ויופיעו לראשונה מזה 13 שנה על במה אחת?עדין לא ידוע. מקור מקורב לטקס דיווח שבכירים ב-MTV מנסים לארגן הופעה משותפת של ג'נט ומייקל או לפחות הגשת פרס ביחד. נחכה ונראה

Shiri from the block

Active member
אני אישית לא מאמינה לשום שמועת VMA תמיד אוהבים ליצור הרבה רעש לפני ואין לי כוח לשטויות שלהם. כשהטקס יגיע נראה בדיוק מה היה ומי יהיה

Bosmat9

New member
וואייייייייייייייייייי../images/Emo108.gif

הלוואי הלוואי מיאווווווו חייבים כאילו........אוי מייק מייק תסכים לזה....נקווה בשקט כי אכן זה יתממש

וואי תפסיקו להיות לחוצים על זה ולהשחיר ת'טקס

קודם כל, MTV הודיעו שהם רוצים את מייקל [וגם ג'נט] ממזמן ולזה אני מאמינה, אבל הם יכולים להמשיך לרצות... ג'נט יש מצב יותר מדי עסוקה בגלל הטור ומייקל לא יכניס הופעה ברגע האחרון סתם כי MTV ביקשו, בכל זאת... לא הייתי משחירה את MTV או VMA עצמו כי מתישהו גם אנחנו נצטרך אותם... הדבר האחרון שהיינו רוצים זה אנטי מכיוון MTV הן כלפי ג'נט והן כלפי מייקל.

aMJel

New member
השאלה מופנית אליי או אל טל?

אם אליי אז SOOOOOOOOOOO YEAH! אני מהמייסדים של הלקסיקון הזה

unb®eakable

New member
חלום מדהים

הם מעולם לא הופיעו יחד זה יכול להיות איחוד מעניין מאוד

למעלה