תמונה אחרונה ודי =)
A AvtipuS New member 6/1/06 #23 נעמה כפרע ../images/Emo99.gif תעשי לי צ'יקן סטייק עם גבינה, תגדילי לגדול (לא לענק), לשתות קולה ותביאי מיונז
נעמה כפרע ../images/Emo99.gif תעשי לי צ'יקן סטייק עם גבינה, תגדילי לגדול (לא לענק), לשתות קולה ותביאי מיונז
D Dj SuNsHiNe New member 6/1/06 #24 ../images/Emo42.gif רז ../images/Emo99.gif אני אעשה לך כל מה שתבקש
מ מכשפהקטנהזונה New member 6/1/06 #25 סאנשיין!!111|נשיקה../images/Emo23.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif חסרת . טוב שחזרת התגעגעתי! אוהבת. .
סאנשיין!!111|נשיקה../images/Emo23.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif חסרת . טוב שחזרת התגעגעתי! אוהבת. .
H Hezi The One New member 7/1/06 #29 אה!!! התגעגענו../images/Emo24.gif תגובות ביום שישי בערב,כמה עצוב אני לומד:::(((((( נמ,אז נעמה התגעגענו:] מה עוד יש להגיד נו:$
אה!!! התגעגענו../images/Emo24.gif תגובות ביום שישי בערב,כמה עצוב אני לומד:::(((((( נמ,אז נעמה התגעגענו:] מה עוד יש להגיד נו:$
D Dj SuNsHiNe New member 7/1/06 #30 ../images/Emo42.gif חזי!!! ../images/Emo23.gif לומד? בשישי בערב? למה?! $#%#@^ גם אני התגעגעתי =) חזי תעשה לי ילד
../images/Emo42.gif חזי!!! ../images/Emo23.gif לומד? בשישי בערב? למה?! $#%#@^ גם אני התגעגעתי =) חזי תעשה לי ילד