טוב/
טוב

סוכריה16

New member
אני לא אהבתי טלטלים

הייתי מטורפת על השיער הזה! איןןןןןןןן! ב 406 זה הכי הכי התאים לה! אבל יש לה פנים יפות, ומיוחדות, ככה שמה שהאי לא תעשה בשיער יתאים לה. אפילו מה שיש לה עכשיו מתאים לה, לאחריםזה לא היה מתאים, וכן, היא דופקת הופעות יפה, עם השיער, והבגדים.. ויאללה שתצבע כבר תשירע ותשנה תפוני המכוער הזההההההההה! עוד מעט.. עוד מעט.. חח אז בקיצור- חלק הכי יפה לה, וחלק ככה כמו בתמונה הזו שאני מאושפזת עלייה ככה, וחלק כמו שיש לה ממש בימים אלו!

eveligne406

New member
אבל את לא מכירה את האופי שלה....

את לא יכולה להגיד אני אוהבת אותה בגלל האופי שלה כי את לא יודעת מה האופי שלה... את יודעת מה האופי של מיה... של ג'סיקה... של אנהי מול המצלמה...

אני יודעת מראיונות שלה!

בפורום שלה מעלים המון רעיונות שלה במקסיקו ורואים איזה בנאדם היא ואיך שהיא מתמודדת עם האנורקסיות בתקשורת וכל זה...

eveligne406

New member
ראיונות?

ואת חושבת שאת יכולה ללמוד על בן אדם מריאיונות מספיק בשביל זה..?

קצת!!!../images/Emo142.gif

חח תגידי מה הבעיות שלך!? לדעתי אפשר להבין איך הבנאדם בכללי מראיונות והיא גם שחקנית מאוד מוכשרת וזמרת ובגלל זה אני אוהבת אותה אבל גם בגלל האופי שלהב...איך שהיא מתמודדת עם בתיקשורת ואיך שהיא מתקשרת עם הקהל.. ועדיין לא הבנתי מה הבעיות שלך! ולמה על כל דבר יש לך הערה אנטי!

eveligne406

New member
חח לא אנטי..

אני רק מנסה להבין אותך זה הכל... :]] סורי אם הבנת אותי לא נכון

eveligne406

New member
תפסיקו כבררר!!

תפסיקו כבר לומר שהיא הייתה יותר יפה ב406... זה ממש לא נכון... כאילו על טעם וריח אין להתווכח אבל לדעתי זה כל כך לא נכוןן... וחום זה הכי יפה לה שבעולםםם... שמעתם על המושג נאטורלסה???? עם הבלונדיני הצבוע הזה היא נראית כמו אישה בת שישים!!! או כמו אול אמריקן גירל טיפוסית ובלונדינית, זה צבוע , זה מזוייף, זה עושה לה פנים חיוורות, החום לעומת זאת עושה אותה הרבה יותר צעירה, יפה , טבעית, מיוחדת. בלונדינית עם עיניים כחולות אפשר לראות בכל מקום. אבל מישהי עם שיער חום ברונט טבעי כזה עם עיניים כחולות זה הרבה יותר ...אמיתי ומושך, לא נראה לכם?! כאילו..תראו תמונה שלה ב406, עם הבלונדיני הזה... בת כמה היא נראית?! למעלה מעשרים!!!... וברבלדה , עם החום המהמממממם שלה, ועם התספורת המדורגת, בת כמה היא נראית?! לא יותר מ17!!!! וזה הרבה יותר יפה לה..אמיתי...

על טעם וריח אין מה להתווכח!!../images/Emo142.gif

לדעתי מה שאנחנו רואים עכשיו על המסכים לא יפה.. ולדעתי הכי הכי יפה לה זה בלונד תלתלים ואז בולנד חלק כמו שדיקלה אוהבת ואז החום שאני שמתי תמונה שלו(התמונה שתחת הכותרת "עוד כמה") ומה שעוד מעט נראה ברבלדה אבל מה שעכשיו לדעתי לא יפה.. 5אבל על טעם וריח אין מה להתווכח!!!

shucina

New member
יאו איך יפה לה שחור !!!

מהמממם גם שחור גם חלק חלק חלק זה פשוט פ33ה !!!

הנה תמונה שהיא..../images/Emo142.gif

מכוערתתת דיקלה אנחנו חייבות להודות כנראה שהיית תקופה שאנהי היית מכוערת!

סוכריה16

New member
מכוערת שלייייייייייי

חחח נכון.. היא השתנתה נורא לטובה הייתי אומרת חחחחחחחח

eveligne406

New member
היא לא מכוערת בכלללללללל

זאת תמונה מהבת מצווה שלה!!!! כאילו לא בת מצווה, כאילו חגיגות 15 והיא כל כך לאא מכוערת, תלוי איך מסתכלים על, ועד עכשיו לא ראיתי תמונה מכוערת שלה...

לא יספיק לי יומיים ../images/Emo142.gif

כדי להעלות כאן את כל התמונות ההכי יפות שלה...כי יש הרבה כי היא יםפה!! חחחחח צילמו אותה בלי שהיא שמה לב וגם גאן היא יצאה מדהים!!!

איזה מדהימולה!!!../images/Emo142.gif

כמה ששנאתי את התסרטאי של קלאסה שגרם לה לבכות כל כך הרבה!!!!! הנה הדגמא...

למעלה