יום חדש הפציע- ומה אתן מתכננות בו?

../images/Emo42.gifיום חדש הפציע- ומה אתן מתכננות בו?

למי שקשה לה עם תןכנית עבודה מסודרת, עמידה בזמנים- ניהול זמן עובדת מהבית וקשה להשניח את הבית ולהתרכז בעסק... אני מציעה להתחיל את הבוקר בהתחייבות מולנו- מה אני מתכננת לעשות היום? בסוף היום את מוזמנת להיכנס לפורום ולבחון את עצמך לעצמך, לא מולנו... אז מי לוקחת את הכפפה ומצטרפת?

../images/Emo133.gifניהול הזמן שלי להיום:

עוד 10 דקות יוצאת ליום הדרכה (כלומר לטייל, ממש קשה כי אני פוגשת את הקבוצה ישר במסעדה לארוחת בוקר
ב9:30, החיים קשים, לא?) תוך כדי נסיעה חייבת 3 טלפונים
ללקוחות חוזרת מיום ההדרכה ועד השעה 21:00/21:30 אני עם הילדים והבית
. תוך כדי: קניות, מכונת כביסה 1 בלבד ואולי - אולי- אני אגיע אחרי 20:00 לניקיון הבית... אחרי 21:30 מתכוונת לשבת על האינטרנט
והמיילים
לכשלושת רבעי השעה: פייסבוק, פורומים מקצועיים (הבטחתי לעצמי להגיב ל-2 הודעות ביום), הפורום שלנו וכיו"ב. זהו להיום נראה לי...

דווקא היום קצת השתבש לי

לקחתי את בתי ליום הראשון של לימודי המצטויינים באורנים. אז התחלתי את הבקר חצי שעה יותר מאוחר והתעכבתי איתה שם ...ואז עצרתי אצל חשמלאי רכב בספונטניות ואז החלטתי לוותר על אימון בחדר כושר ( אני מתמידה עם בין 3-5 פעמים בשבוע , תלוי באילוצים) ולכן החלטתי שגם הקניות לא דחופות להיום ויותר עדיף מחר..... אז עכשיו אני מסדרת לי את היום מחדש: 1 מכונת כביסה. 5 טלפונים. שעה על המחשב. 13.45 אוספת אותה מאורנים לצהריים. ( ואז מנוחת הצהריים הקדושה שלי. אפילו שלא מגיע לי כי קמתי יותר מאוחר. שאף אחד לא ימדוד לי!!) אחה"צ- מסדרת לה את ארון הקיץ-חורף. במקביל, כמו תמיד, מגיעים הטלפונים) 19.30 שיעור בבבודהיזם. 21.30 זמן לזוגיות. זה ממש לא יום רגיל , זה קלי-קלות של יום חפיף.

מיכל 671

New member
אני אהבתי

דווקא את החלק של מנוחת הצהרים - למרבה שמחתי מתברר שיש עוד אנשים שחולקים כבוד לשנ"צ ולא רק אני היחידה ביקום אם זה כך כנראה יש עוד תקווה שגם לי יהיה עסק משל עצמי יום אחד................

מיכל 671

New member
אבל לעומת זאת מחר

מחר הוא היום הגדול של תחילת חיי כעוסקת עצמאית- יש אימון אישי סוף סוף אולי תגיע הישועה וגם לי יהיה עסק חביב משל עצמי מבלי להזניח את ביתי הקטנה והחמודה אז להחזיק אצבעות עוד אהייה גדולה יום אחד (ולא במיימדים)

מחזיקים1 מחזיקות!

ספרי לנו איך את מתקדמת! יש כאן המון נשים נפלאות יוכלו לעזור לך בדרך הזאת! ( לא אני. אני- " סתם" משחקת עם בובות . בגילי!)

rayshlomi

New member
בהצלחה!!!

גם אני בתימרון של בת מתוקה ועבודה כעצמאית... לא קל.

מיכל 671

New member
יום אימון ראשון

תודה על התמיכה ממש כייף לקרוא. אתמול התחלתי את יום האימון הראשון היה ממש מדהים לראשונה מזה המון זמן הרגשתי שאני בדרך הנכונה לי- וזה הכי חשוב אז יצאתי לדרכי עם חיוך גדול ושמחה בלב שיהיה יום טוב ושמח לכולם

ואצלי

בבוקר התחלתי ללמוד. בזבזתי שעה ורבע בפקקים של איילון אבל היה שווה כל רגע. מעניין מאד מאד ויכול לפתח אותי בתחומי, אז זו בכלל השקעה שווה. חזרתי ב12:30 . בדרך טלפונים:לבעל שנמצא ביפן, למנהלת המרכז הטיפולי בו אני עובדת, לאמא שרוצה להתייעץ. מהר מהר לארגן ארוחת צהריים לשלושה בנים רעבים שחוזרים מבית הספר. שיעורים ולעבור על התיק עם זה שבכיתה א'. ב16:00 מצטרפת הרביעית ואז יש חוגים, חברים ולהיות איתה. א. ערב,מקלחות, סיפורים השכבות ואז מקדישה כשעתיים לאינטרנט:מיילים, יעוץ הורי בפורום הורות, אתרים שונים בהם אני מגיבה. לקרא ספר (משתדלת לא להחמיץ) לילה טוב
ניהול זמן הוא אכן דילמה לא פשוטה של מה בא על חשבון מה ואיך לעמוד במטלות המקצועיות שהקצבתי לעצמי וגם להיות פה בשביל הילדים וגם לתפעל את הבית וגם להצליח לעשות משהו בשביל הנפש. קרן

טוב...נשפכתי מעייפות...

לא ניקיתי את הבית כמובן ואני אפילו לא אשב יותר מ-5 דקות עכשיו על המחשב... עייפות גדולה ואפילו שכחנו שנינו שביומנים רשום לנו "ה-צ-ג-ה" היום. שכחתי להזמין בייביסיטר וכנראה שבגלל זה פרח לנו מהראש שיש מנוי. איזה באסה... אני הולכת לישון ולא אכפת לי כלום לילה טוב

נושא שתמיד חשוב ומאתגר

ניהול זמן, מונח קצת מורכב
אז באמת מצטרפת לעניין של תכנון. זה נושא שאני עוסקת בו הרבה עם מתאמנות, כדי למצוא את הדרך שמתאימה אישית לכל אחת. נקודות למחשבה: האם אני עובדת על כיבוי שריפות? עד כמה אני מקדישה זמן לתכנון ומחשבה קדימה? מה עם זמן לעצמי?... אם אני מתכננת זמן זוגי? ואני היום: מעבירה בוקר לנשים בנושא שימוש בכלים אימוניים בחיי היומיום. כן, כן... אח"כ פגישה בת"א (12:30). מ- 14:30 עובדת עם חברה על שולחן פסיפס מ-ד-ה-י-ם לחדר האימון שלי. (תמונה תעלה כשנסיים). בערב, 20:30 הנהגת הורים מרכזית ביסודי של הקטנצ'יק. מוזמנות לשתף ולשאול בנושא. זהו, נשיקות, רוית

../images/Emo133.gifתכנון מראש או כיבוי שריפות...אז ככה

אחת לשבוע אני משתדלת לשבת ולבנות תוכנית שבועית, מודה שלא תמיד מצליח לי... במידה ולא הצלחתי אז אני מרגישה שאני מכבה שריפות. גיליתי שטוב לי בשותפות ולכן בניתי לי עכשיו איזו שותפות חלקית שעוזרת לי, כי יש לי למי לתת דין וחשבון (ולא רק לאיש שלי או למנהל הבנק שלי) ויש מי שיושב לי על הווריד... מודה שבסדרי העדיפויות הבית הוא אחרון...וכך נראה. היום הגיע הגבול כי הוריי מגיעים לביקור, אבל גם על זה, הקצבתי לי שעה שאחריה בלבד אטפל בבית... אז יאללה לעבודה ויום טוב לכולכן

ואצלי

הכנת 2 הצעות מחיר 1 יעוץ לגבי עמוד בית סיום 3 חומרים חדשים ללקוחות 2 טלפונים ואם יהיה זמן - 1 פתק לדף האוהדים שלי דומסטיקה: 1 מכונת כביסה שעשוע 2 ילדים במהלך אחה"צ סידור כל ציורי הגן משנה שעברה (מיון, זריקה, אחסון, ווטאבר - משום מה המטלה הזאת מופיעה לי כל בוקר ביומן ובסוף היום עוברת למחרת) בערב: פגישת קישורי אמהות - מעגל נס ציונה - רחובות

למעלה