יום חדש הפציע- ומה אתן מתכננות בו?

ולמי שצריך עזרה בניהול הזמן... הרצאה בנושא

אכן סוגיה לא פשוטה - לנהל את הזמן לחבוש את כל אותם כובעים רבים בו זמנית לחשוב על הכל כל הזמן ובמקביל מזמינה את מי שצריכה עזרה להרצאה כיצד לעשות את חלוקת הזמן נכון לעשות סדרי עדיפויות ולקחת את האחריות בידיים שלכן ביום שישי הקרוב 15.10.10 אצלנו בלב הקונגרסים ההרצאה תועבר על ידי טל מזור - יוזמת ארגון אמא שפע וכוללת קפה ומאפה לכל משתתפת הרשמה אצלי, עלות 60 ש"ח ליחיד ו-50 לשני כרטיסים ומעלה מוזמנות סיון

כמה שאנחנו שומעות ומתנסות,זה בור שתמיד נופלות

בו משם מה, למה זה? למי הפתרונים?

eti19651

New member
אני ממליצה על ההרצאה של טל מזור

ניהול זמן. הייתי , חויתי ולמדתי הרבה תכנים של אירגון, ניהול יום כאמא ובעלת עסק. הייתי בסדנא של טל,מאירגון אמא שפע, איך להקים עסק עצמאי, תוכנית שיוק, מיתוג ומכירות. מעניין, מקדם ומביא פירות אחרי זמן קצר של למידה. עבודה בקבוצה. תודה אתי.

לי דווקא יש יום רגוע

סיימתי עם הפגישות שלי להיום. וכל מה שנשאר לי זה לעבוד על מאמר ולסגור כמה התחייבויות לוגיסטיות. מה זה מתאים לי היום, יום רגוע. ובאופן כללי ניהול זמן הוא אתגר לא קטן. אצלי הוא בעיקר מתחבר לחשיבה אסטרטגית. ככל שאני יותר מאורגנת מבחינה אסטרטגית ככה אני פחות טובעת בתוך המטלות הקטנות האינסופיות. בהצלחה לכולן.

יום רגוע../images/Emo258.gif

לקחתי עצמי לשעות שלווה ב"רננים" בין חנויות התכשיטים חזרתי ללא.... הטבעת המיוחלת לא חיכתה לי משום מה?
איזה כייף. תהיה לי סיבה להמשיך לחפש אותה שוב

הנה מאמר שלי על ניהול זמן

מוזמנות להיכנס כאן. ומשתפת על התכנון שלי מחר: לתלות כביסה ולסדר קצת את הבית מצלמת סרטון בגבעתיים מעבירה שלושה אימונים פגישה בסקייפ עוד אימון (הילדים מחר אצל סבא וסבתא) אוספת את הילדים סביב 17:30 הביתה עד הערב יחד בכיף בערב יוצאת עם חברות! התעייפתי רק מהכתיבה
..

למעלה