כמה תמונות מסובב בית אורן

יורם חן

New member
נעקב אולי, הייתי שם קודם באותו בוקר

תגיד לי עופר, חסר לי מעקבים בעבודה שאני יעשה אותם על אופניים ...... אבל אם כבר אנו בעינייני בילוש, מהתמונה ששמת אני מזהה את פסלוני האופניים הקטנים בצד ואת תיק הגב מאחורה כך שהחזות המשרדית ניראית מבויימת בעליל. ביום שישי התחלנו בעין כרמל ב0630 וב 1130 הינו כבר למטה אחרי שטיפסנו לשוקף דרך דאליית אל כרמל הינה ההודעה המקורית על הטיול מיום שישי והדיווח על המקפצה

eOfer

New member
שמע, איזו יכולת בילוש..נראה לי שאתה

סתם מבוזבז באופניים
האמת היא שאין לי משרד בכלל...קפצתי למשרד הראשון שמצאתי ושילמתי שם למישהו שיצלם אותי (לא לפני שהוצאתי מהתיק את כל אביזרי הרכיבה הנלווים)
.

eyalcher

New member
עופר! לא התבלבלת שם עם התמונות ?

של איזה אופניים התמונות הללו ?

eliavt

New member
|אייל יא תותח - מתי נוסעים שוב יחד?

ודרך אגב - ירדתם את הדרופ הגדול בשוקף? אסף והחברה אמרו שהוא כבר לא יריד - מה דעתך אליאב

shl17

New member
הדרופ הגדול?????

איפה בשוקף יש דרופ גדול?? ועוד כזה שהפך להיות לא יריד

רֶשֶף

New member
אני לא גיבור כמו עופר, אבל לדעתי לא

היא לא יותר גבוהה מהדרופ בכרמי יוסף. הבעיה איתה היא שלמרגלותיה יש חומר רך, ששקע בדיוק בבסיסה ועל כן כמעט בלתי אפשרי להמנע מסאלטה מרהיבה בנסיון לזרום אותה. האפשרות לרדת אותה היא או בווילי או לבצע איזה תמרון של משיכת כידון בסוף הזרימה בכדי לדלג את ה"בור" הזה שבקרקעיתה ולא להתקע בו. ולפי הדיבורים שהיו כאן, כנראה שה"בור" הזה העמיק עוד יותר. מודה ומתוודה, שביצותי האישיות לא עמדו לי, לא במדרגת אלון המדוברת ולא בדרופ כרמי יוסף, אבל אני עובד על זה (כנראה שאתחיל בסדרת קורסים אישיים בהדרכת המאסטר
)

eOfer

New member
אז אם בענייני ביצים עסקינן...../images/Emo26.gif

המדרגה בנחל אלון בניגוד לדרופ בכרמי יוסף אינה זרימה כלל (אלא בצידה השמאלי בלבד). מדובר בעליית מדרגה אמיתית (או ירידה במקרה הזה ?
). רשף הגדיר נכון את הטכניקה היחידה לירידה מוצלחת של המכשול הצפוני: הגעה על לשפת המדרגה, דחיפה של הכידון כלפי פנים כדה"א 'וסחיטה' מכסימאלית של מהלך הבולם הקדמי. כל שנותר כעת הוא לנצל את מומנט החזרת הקפיץ מעלה לצורך משיכת כידון פראית לאחור ולקפוץ...כמובן שלנחות זו משימה בפני עצמה אבל אנחנו כ"כ טובים בתאוריית הקפיצה שקטן עלינו לנחות
. לסיכום, לא מדובר בפחד נטו אלא בפחד שנובע מאי יכולת טכנית. הדרופ בכרמי יוסף הוא אמנם 'דרופ', אבל מבחינה טכנית דורש הרבה פחות. יום אחד אבא יקנה לי טריפל ואז אני אראה למדרגה הזאת מזה
'הכל בראש'

mtbRider

New member
היי עופר !

מה קורה, זה איתי (בטח נזכרת, דיברת עם אבא שלי??).... אז ככה הייתי לפני איזה 3 חודשים עם אלונה, יוני ויהודה הנהדרים באיזור, אלונה זרמה את המדרגה מצד שמאל אך משום משה לפני חודש כשהייתי שם זה היה נראה לי בלתי-זרים בעליל ! אני כמו חכם הגעתי (כשהייתי עם אלונה והחברה) במהירות גבוהה (לא זוכר כמה) ובמקום לקפץ בקלילות רציתי לזרום, התוצאה היתה טיפוס קיר יצירתי במיוחד שרק החברים יוכלו להעיד עליו (טוב וגם קצת התמונות), אח"כ ניסיתי שוב ובזרימה החלקתי בטעות על שורש עץ חמוד שהיה שם אז נפלתי הצידה...
למה סיפרתי את זה? לא יודע העלת בי נשכחות (נ.ב. יש לי סרטון של מישהו שקופץ את זה בווילי ומחליק ופוגע שם בעץ שיש - שלח לי מסר אם אתה מעוניין - לא זוכר למי הקרדיט) איתי נ.ב. חשוב, אף פעם אל תגיד בפורום למשוך בחוזקה אחורה, לך תדע מה החוזק פה של אנשים, אני באורבן קפצתי איזה 30 ס"מ ומשכתי יותר מידי (להראות לחבר איך עושים את זה נכון) ונפלתי על התחת - כואב !

eyalcher

New member
יריד.. גם בווילי - ידידי !!( soon)

בקרוב נסגור עם הדרופ הזה חשבון גם בווילי...!!! I'll be back !!

eOfer

New member
זה גם מה שאמרנו שבוע שעבר ../images/Emo3.gif

2 אפשרויות עד הפעם הבאה: - נגיע עם ביצים של
; - נביא טריפל מקדימה (more likely). בכל אופן, עד אז יש עוד הרבה עבודה...

BikingViking

New member
שכחת אפשרות נוספת

תביא את רפי והפוג'י שלו, הוא כבר יעשה לנו בצפר.

eOfer

New member
זה נשמע כמעט כמו 'רפי והפודל שלו..'

ובמקרה של רפי הפוג'י באמת באים איתו לכל מקום

eyalcher

New member
אני בונה על יום שבת הקרוב, לשיפור

בתנועות האנך של הקדמי שלי.. כבד ככל שהוא - ווילי כמובן עם המאניטו שרמאן המבורך!!!

sCharlie

New member
פנצ'רים בבגאז'

זו רק המחאה השקטה של האופניים שלך אחרי התעללות של 7 שעות רצוף!

למעלה