למרות שיש חופש, אבל תכנון שבועי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבטח MAN UTD כל החיים שלי

אני הם חחחחחח אני ואחי, יש לנו אובססיה עליהם, קניתי פול דברים שלי הכוללים צעיפים, כובעים, מחזיקי מפתחות דברים לפלאפון וכובעים חחח אה וגם קפוצ'ון מהמם!

Serena16

New member
חחחחח

יצא לי ניסוח מוזר
כן, לבנות יש נטייה לקנות כ-ל מרצ'נדייס שהקבוצה הוציאה אי פעם, יש לי גם מיליון דברים, לי ולאחותי, אחי אוהד בלב

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאוהד חסכן

לא ראיתי גברים שיש להם חפצים שהם יכולים לקרוא להםפיצ'פקעס כמו בנות שממלאות קופסאות שלמות של פיצ'פקעס.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאת האמת שאת רוב הדברים

אני קונה חחחחח ה-2 הצעיפים, המחזיק מפתחות ופלאפון.. אני אוהבת לקנות אותם כי אני פשוט אוהבת לקנות כאלה דברים. אחי קנה רק את החולצה של רוני [דודה שלי קנתה לנו את החולצה של בקאהם] ואממ הכובע היה מתנת יומולדת ממני אליו + מין סמל של הקבוצה על בד כזה ועץ ואמורים לתלות את זה איכשהו.. משהו מהאפנינג... הקפוצ'ון שלי אבל הוא תמיד לוקח לי אותו!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifנו בנות מתות על שטויות כאלו

דברים לא פרקטיים בעליל אבל נראים מגניבים באותו רגע אז קונים. חלוקה יפה יש ביניכם.

Serena16

New member
לאח שלי יש צעיף וחולצה

לי יש 4 חולצות, 8 צעיפים, 3 מחזיקי מפתחות, 3 כובעים, 11 פוסטרים, כדור עם חתימה, עגילים... כאילו באמת מיליון דברים, לדעת אחי זה סתם בזבוז כסף והאמת שהוא צודק אבל את כולם אני ממש ממש ממש רוצה (בקול מפונק) אז אי אפשר לסרב לי

Noa L black

New member
כדור חתום?! ../images/Emo7.gif ../images/Emo2.gif

אני יכולה להתמודד עם כל השאר, אבל. פאק~! כדור חתום?! תמותי כבר
סתם, אל תמותי
אבל ארררג אני מקנאה בך XD

Serena16

New member
מרגש האמת ../images/Emo13.gif

הפעם בטוח לא נקבל חמישייה, אולי שישייה
האמת שהסופר קלאסיקו הזה הוא די רק לפרוטוקול, אנחנו לא ניקח את הליגה כבר. הקלאסיקוים שיבואו אחריו... זה כבר משהו אחר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאני מקווה שזה יגמר תיקו.XD

כי אני לא רוצה לפתוח פה. זה נראלי הכי טוב. D: איזה 3-3 או 2-2. זה יכול להיות אדיריישן. :) מי לדעתך יקח את הגביע?

Serena16

New member
אם אני צריכה לבחור קלאסיקו אחד לנצח בו

זה הגביע, זה תואר מובטח. גם אם ננצח את בארסה בצ'מפיונס לא בטוח שננצח בגמר ככה שאם ננצח רק בגביע אני אהיה מרוצה
אבל האמת שאין לי מושג, שתי הקבוצות די השתנו מתחילת העונה.. נצטרך לחכות ולראות מה יהיה, מה שכן, מוריניו לא פראייר גם אם נפסיד ב2 הראשונים ... הוא לא חוזר על טעויות, אז אני סומכת עליו

למעלה