למי שמעליי קוראים איימי נכון שלא ידעתם.?!
E EnchantedS New member 17/1/06 #31 חחח איזו רעה!!! מה, יש לי חודש עד הצבא!... חח אחרי זה תתגעגעי אליי! P-:
L Love Bem New member 17/1/06 #28 מי שמעליי שואלת מי זה ארון קרטר אז הוא בן זונה מגעיל (למי שיודע רוסית סוכי זאמצ'ילי) לא סתם אבל הוא סתם דפוק
מי שמעליי שואלת מי זה ארון קרטר אז הוא בן זונה מגעיל (למי שיודע רוסית סוכי זאמצ'ילי) לא סתם אבל הוא סתם דפוק
T the swan12345678 New member 17/1/06 #36 אלה שמעלי ../images/Emo46.gif לא מכירים את אהרון קרטר ואין להם טעם ביופי מוסיקה ומשחק ! (חוץ ממיי כמיקל רומנס! )
אלה שמעלי ../images/Emo46.gif לא מכירים את אהרון קרטר ואין להם טעם ביופי מוסיקה ומשחק ! (חוץ ממיי כמיקל רומנס! )
M MyMystery New member 17/1/06 #37 מי שמעליי אני מצטערת להודיע לך.. כן יש לי טעם במוזיקה אמממ אני לא רוצה להתווכח עם אפחד.. אז אני לא אביא דוגמאות..
מי שמעליי אני מצטערת להודיע לך.. כן יש לי טעם במוזיקה אמממ אני לא רוצה להתווכח עם אפחד.. אז אני לא אביא דוגמאות..
M MyMystery New member 17/1/06 #38 מי שמעליי, אוהבת MCR ../images/Emo12.gif לא ידעתם!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ב בטי בופ האחת New member 18/1/06 #92 זאתי שמעליי..... התקנתי מצלמות בבית שלך....... אני עוקבת אחריך כל הזמן......מואמואמואמאואמעאואמ.... ..... חחחחח.... כתוב לך בפרטים האלה.....
זאתי שמעליי..... התקנתי מצלמות בבית שלך....... אני עוקבת אחריך כל הזמן......מואמואמואמאואמעאואמ.... ..... חחחחח.... כתוב לך בפרטים האלה.....