|ריר|
I I LOVE TH New member 7/9/07 #102 וואי בתמונה הזאת הוא דומה אשש לטום../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif נכון!??!?!?!?!?!?!!!!!!!
S SpongBobit New member 7/9/07 #21 כל אחת שמה את התמונות שחסר לה /שהיא רוצה יותר.. והנושא הזה כבר היה,אני ביקשתי אז...
D dorkiflitz New member 7/9/07 #22 זה לא אמור להיות בשרשור של תחרות תמונות.. אני לא זוכרת באיזה שרשור.. אבל לא אמור להיות בתחרות תמונות.
זה לא אמור להיות בשרשור של תחרות תמונות.. אני לא זוכרת באיזה שרשור.. אבל לא אמור להיות בתחרות תמונות.
S SpongBobit New member 7/9/07 #23 נכון,אבל ככה זה יוצא. למשל,אני הכי אוהת את ביל ורציתי עוד מלא תמונות שלו,אז הנושא ששמתי הוא תמונות של ביל. וצודקת,אפשר להחליף,אני לא אתנגד לתמונות של טוםXD
נכון,אבל ככה זה יוצא. למשל,אני הכי אוהת את ביל ורציתי עוד מלא תמונות שלו,אז הנושא ששמתי הוא תמונות של ביל. וצודקת,אפשר להחליף,אני לא אתנגד לתמונות של טוםXD
N N i t z a n 42 New member 7/9/07 #44 תמונה 7 טוב יש לי עוד מלא מלא תמונות אבל אין לי כוח לשים.. 33>איזה מושלם!!!==>
R Rukia nik New member 7/9/07 #43 ../images/Emo45.gif ואני לא אתנגד לתמונות של גיאורג או של הלהקה, צריך באמת להתחיל לגוון!