מתכבדת לפתוח שירשור של

../images/Emo42.gifמתכבדת לפתוח שירשור של

בוקר טוב.
איפה אתן האמהות שבחופשת הלידה??? עדיין ישנות??? כי אני כבר בעבודה.

shirka

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

היום נועה הפושטקית פתחה את המגירה התחתונה בשידה שלה, כמובן שישר קפצתי עליה לשמור על האצבעות...זהו,אני צריכה להתחיל למגן את הבית.

תמרה*

New member
בוקר טוב לכווולם

אני כבר התעוררתי אבל בר עדיין ישן.(
) הבנתי שאפשר לקנות את המנגנון (שמונע את סגירתן על האצבעות של הקטנטנים - כמו במגירות שלשילב) לכל מגירה ולחבר את זה לבד, אבל אין לי מושג איפה קונים. נראה לי שהגיע זמנך לחפש את זה...

מתרגשת

New member
בוקר מצויין../images/Emo42.gif הבוקר סתיו אמרה

"חחחחח" אחרי שנישקתי אותה ואמרתי "אחחחח איזה טעים
" והיא גם צרחה בטירוף על המובייל... אבל ממש צרחה. התינוקת שלנו גודלת... איזה אושר

כמיסה

New member
../images/Emo42.gifבוקר~טוב לכולם../images/Emo42.gif

הלילה עומרילי
ישן בפעם הראשונה במיטה שלו. זה היה אמנם למעט זמן כי כשהוא מתעורר הוא עובר למיטה שלנו אני מניקה אותו וכך עד הבוקר ובכל זאת... הוא נראה כל-כך שונה במיטה הזו
סתיוש גם אני גודל ונועהלי תגידי לאמא שבשידות של משכל יש פטנט שאולי אפשר ליישם גם בשידה שלך שבוע טוב מלא בריאות ואושר

ammy

New member
ואני עצובה הבוקר מכמה סיבות

קודם כל היה לי מאוד קשה להיפרד ממאיה וגם לה ,זו פעם ראשונה שהיא לא רצתה ללכת למטפלת .היא כבר התחילה להבין .אתמול היה לנו יום כל כך טוב ,הוא הייתה מאושרת כל הזמן ,צחקה כל הזמן וחייכה לכולם . דבר שני ,מאיה נמצאת אצל מטפלת בבית עם עוד שתי בנות ולאחת יש שיעול .כששמעתי אותה בבוקר כמעט בכיתי ,רק ביום חמישי אנחנו סיימנו אנטיביוטיקה .אני לא רוצה שמאיה תדבק .מה אפשר לעשות ?אני יודעת שהתשובה היא כלום .היום בפעם ראשונה הצטערתי שאין למאיה מטפלת אישית ,אבל אין לנו כסף בישביל מטפלת אישית.
אני מאוד דואגת למאיה ובא לי פשוט לחזור הביתה ולהיות איתה .

shirka

New member
שולחת לכם ../images/Emo24.gifים, ומי יודע אולי

היא מוגנת בזכות האנטיביוטיקה (לא עולה כסף לקוות)

ammy

New member
נראה לי שכתבי בשירשור לא נכון ../images/Emo10.gif

,אתןלא מתיחסות .רק ל-shirka היה חיבור בשבילי. זהו עכשיו אני עוד יותר עצובה .

dafgol

New member
בוקר טוב עולם , מה שלום כולם ?

בר עשה לנו השכמה ב 5:30 הבוקר והיה ער עד עכשיו.... עכשיו הוא קצת ישן...לתת לאמא קצת זמן להתעדכן בפורום , לעשות כביסה...להכין בקבוקים ולתת תשומי ל
...ועוד כמה דברים...בתקווה שאספיק... שיהיה לכולנו יום נפלא , שבוע טוב , חיים נפלאים ו...בכלל...שיהיה !!!!

טוטי30

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב / לילה טוב ../images/Emo29.gif

לכל הבנים והבנות הילדים והילדות
לכל מאזיננו בחו"ל... לילה טוב
והרי החדשות: היום רועי התהפך מהבטן לגב בפעם הראשונה, לבד לגמרי וכל הדרך!
מהגב לבטן הוא מתהפך כבר שבוע, אבל לא בכוונה...
הוא אוהב להסתובב על הצד, ואז מאבד שיווי משקל ונופל על האף

yaelli10

New member
כל הכבוד |מחיאות כפיים סוערות|

ושיזהר על האף שלא יהיה דומה לריצ'ארד גיר....

yaelli10

New member
בוקר אור קיקי...../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

יום ראשון היום. אז גם בעלי בבית איזה כיף ! אלה עכשיו ישנה את שנת הבוקר אחרי חירבון של החבל על הזמן.... ואני מתלבטת אם ללכת למכון כושר או לא ללכת. להשאיר את אלה לבד עם האבא'שלה או לא... לא נורא זה יעבור לי.

למעלה