מתכבדת לפתוח שירשור של

כמיסה

New member
זה מדהים איך באותו בוקר יש כל-כך

הרבה אור
זוהר ומחמם גלגול חדש, עליה במשקל, פרגון ועידוד של חברות גרגורים, ברבורים ובכלל הפורום הזה הוא הכי שאפשר

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

אמנם אצלנו קצת חורפי
גם אני כבר בעבודה, הייתי עם ניב בבוקר בטיפת חלב קיבלנו את החיסון השלישי של הצהבת, יום נעים

karenh

New member
../images/Emo24.gifבוקר אור לכולכן בננות

השומר ראש סוף סוף חזר היום לעבודה אחרי שבועיים אז אפשר לקפוץ לבקר אתכן קצת (למרות שקצת קשה לי לשבת אבל... יעבור לא?!) שיהיה לכולכן בוקר טוב ויום נעים כמה שאני מתגעגעת

הגרי3

New member
בוקר טוב, שירה שלי היום בת חודשיים

לא להאמין איך הזמן טס ואיך היא גודלת לי מהר. אנחנו הולכים עוד מעט לראות משפחתון בשבילה ועדיים לא ברור לי איך אני עוזבת אותה עוד חודש וחוזרת לעבודה. עשר דקות רצופות בלעדיה וכל הגוף כואב לי מגעגועים, אני כל כך אוהבת אותה את הילדה שלי.

shirka

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo151.gifמזל טוב לשירה הבובה! ../images/Emo77.gif

טאש

New member
../images/Emo42.gifבוקר נפלא.

08:12 ? בטח שישנתי. מה אני אעשה כשתיגמר לי חופשת הלידה? שיהיה לכולנו יום נפלא

וונדי1

New member
מה טוב בבוקר הזה?

סליחה על הפסימיות
הבוקר חזרתי לעבודה רשמית… היו לי כמה גיחות לפני פסח ועכשיו זהו!!! יום עבודה מלא ופרידה מרומי למשך כל היום… כבר על הבוקר קיבלתי טלפון שרומי בוכה וצורחת וקשה להרגיע אותה, מיותר לציין שכמעט עשיתי אחורה פנה כדי להרגיע אותה וכבר תכננתי איך אני מתפטרת ונשארת איתה בבית וכמובן שכמעט בכיתי… הגעתי לעבודה עם מועקה עצומה וכמובן שיש לי המון דברים לעשות ולאף אחד זה לא משנה שרומי עכשיו בוכה בבית (אוף, זה כל כך קשה). אחרי חצי שעה התבשרתי שרומי נרדמה ובטח עכשיו היא כבר חייכנית ונינוחה… ואני? הלך לי כל המצב רוח ואני מלאה ברגשות אשמה ורחמים עצמיים… איזה בוקר!

ammy

New member
שולחת לך המון ../images/Emo24.gif אני במצב מאוד

דומה ,תראי את ההודעה שלי למלע .תזכירי לי עם מי רומי נמצאת ? תחזיקי מעמד ,שהיום הזה יגמר מהר .

למעלה