סוף שבוע טוב לכולם

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
../images/Emo42.gifסוף שבוע טוב לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif../images/Emo142.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Ontario R Z Y H

New member
אצלי צהריים ואצלכם לאאא ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי.. טיסה=]]]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטיסה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הטיסה התעצבתי מעט כי.. עזבתי את כולם התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי .. המ התאכזבתי מ... כי... אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. עצוב לנסוע אבל גם שמח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הממ לאיודעת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרבה חח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני פה, וכי אני לא מתייאשת למרות שקצתקצת עצוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר חחח הסרט הכי טוב שראיתי.. איזה סרט במטוס.. לא זוכרת איזה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שדה תעופה XD משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. חדר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הכל ואת כולם התודה שלי השבוע היא ל.. עצמי פינקתי את עצמי השבוע עם.. טיסה לארה"ב XD מאכל השבוע שהיה הוא.. מקרוני&צ'יז אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? USA baby שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. gone for ever אלבום השבוע שהיה.. דה ניו טרנסמישן משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. but your gonefor ever הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב מלאמלאמלא.. בעיקר על שמנריזיקו ורובן
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. amrican people!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב!!.. לנסוע עם החווה לתחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לדבר עם כל החברים מהארץץץץץ
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הלוואי שאת אונטריו וכולם
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין לי כ"כ תמונות@$% (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ocean zd

New member
כי ממש טוב לי....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:רביעי... עם בן בזכרון.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:לראות אותו ביום העצמאות!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..:וואו.. אממ...השיחה עם שמי שהחזירה אותו לביצפר התעצבתי מעט כי..:אתה כבר בת 17 נהנה נה נה נה! בלאטט התעצבנתי על.. :המדריכה שלנו של פולין שקוראת לי כל הזמן הפינוקי הקבוצתית אבל בסוף סלחתי כי ..היא חמודה.. וזה די נכון. התאכזבתי מ... כי...בן.. שהוא אמר את זה!! ומניבי שלא בא היום לפגישה של פולין בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. אבל טוב לי! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חח.. אתמול בצילומים למועדון לילה! שהמגדת עתידות לא ידעה כלום על בר רפאלייי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אהובתי אני הולך לישון אני מתגעגע אלייך ואוהב אותך ומחכה מאד למחR! חתיךךךך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. טוב לי איתו.. והמתכונת הייתה בת זונההה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...וואו... אמממ.... אין לי את הכוח ללמוד למתכונת במתמטיקה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת את שמווו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..זכרון.. בן... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..בן, חוטר... התודה שלי השבוע היא ל..בן על זה שהוא כזה מקסים פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא אייס קפההה מלא אבל! מאכל השבוע שהיה הוא..אייס קפה וסוכריות על מקל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טוב לה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אש בליבי בוערת אש .. בגופי המתרגש.. חעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:אהבה.. יש באויר.. התגשמות חלום.. טפו טפו טפו בלי לפתוח פה לשטן! מלח מים מלח מים מלח מים הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מממ.. כלום.. חיחי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה עם בן ואנוח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיגמר.. באמת!!! הוא כ"כ מיותר!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להיות איתו כמה שיותר ולראות את דין. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בן.

insignificantit

New member
בא לי גםםם../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל יוםםם=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעורי נהיגה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ.. התעצבתי מעט כי.. לא זוכרת..בטח על אחותי שוב חחח התעצבנתי על.. אחותי אבל בסוף סלחתי כי .. זאת אחותי
התאכזבתי מ... כי...לא יודעת...קצת מעיק שאין זמן לנשום..=| בכיתי מעצב/אושר כי.. לא נראה לי בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..וואי היה הרבה חח אתמול היה מצחיק..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכרת חח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני זאת אני חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... מאמינה שיש בי כח.. הסרט הכי טוב שראיתי..מממ... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון? חחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..המממ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הכל=]] התודה שלי השבוע היא ל..כולם פינקתי את עצמי השבוע עם..-- מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לא יודעת חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שום דבר... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה..=] ואני יודעת שזה יקרה..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המון אנשים שאני אוהבת
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות..אבל בטח זה לא יקרה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המממ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק

SUFA theOUEEN

New member
עונהה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.שלישי בלילה,רביעי. כי....ככה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..זיווו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתיי התעצבנתי על.. נופר אבל בסוף סלחתי כי .. איי אפשר שלא!! התאכזבתי מ..זה שאיןן שיעור עד יום שלישייי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתיי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שיעור כימיהה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."פשוט בובה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. וואווו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להשארר עם עמיתת יום שלם!! הסרט הכי טוב שראיתי..סדרה"סמולוויל המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון?! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חח משקפיים,נעליים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..פשוט זיוו התודה שלי השבוע היא ל..אמאא ,כל כךך!! פינקתי את עצמי השבוע עם..סברינה.!! מאכל השבוע שהיה הוא..כנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"love is in the air" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל הכוח?!?חח,she wiil be loved אלבום השבוע שהיה..איןן משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..this is what dreams are made of הייתי מוחקת מהשבוע הזה..בהחלטט את יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ממ
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..סימי,מיטל ,יפיתת השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימוןןןןן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממ לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממממ הרבה!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

טרילילילילילי!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי בערב + רביעי עד הערב. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אחלה, אבל באמת אחלה של שיעור. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום הזכרון. התעצבתי מעט כי.. אני כ"כ רוצה את זה. התעצבנתי על.. עש"ב והאידיוט. אבל בסוף סלחתי כי .. כי הם סתם לא שווים את זה. התאכזבתי מ... כי... המחנכת הסתומה הזו, כי היא סתומה. בכיתי מעצב/אושר כי.. יום הזכרון. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום שלישי בערב ושיעור מתמטיקה אתמול
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "בבקשה? ~פאפי פייס~". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. וואלה הלך טוב, ואני מרוצה מהקטע. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסבול את הסתומים האלה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. יום העצמאות וחווה וזה
. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פוסטר!!1!!1!!1!!!111. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השמנים מהבצפר. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שגרם לי לחייך. פינקתי את עצמי השבוע עם.. פוסטר!!!11!!1!11!1. מאכל השבוע שהיה הוא.. בורקס?
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "יהיהיה". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Spring Nicht. אלבום השבוע שהיה.. Zimmer 483
. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Ich glaub an Dich. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את רביעי בערב. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אצטרך ללמוד, אבל בלע:X. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא יודעת :]. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיילך טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מי שאני אוהבת :]. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

אופס, יצאתי עמה.

רק עכשיו קלטתי שזה היה אמור להיות- היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני בערב + שלישי עד הערב. אבל כאילו שמישו היה קורא
.

DiMi DiMa

New member
=]../images/Emo163.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:יום שני>>>יום העצמאות!!! חחחחח היה מצחיק XD הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעוריםם
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הפרק האחרון של השיר שלנו [?!] =P התעצבתי מעט כי..זה היה חרא פרק XD התעצבנתי על..אורי גרוס XD או איך שלא קוראים לו =P אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי לך בנאדם!!!! התאכזבתי מ... כי...לא הלכתי יומיים לחווה =[ >>>אני חולה :(<<< בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי השבוע!!!!!=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..דפנטלי יום העצמאות!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היום יום הולדת למדינה XD" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הצלחתי להביא אותנו לשורה הראשונה!!! =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לעמוד על הרגליים אחרי המופע XD הסרט הכי טוב שראיתי..אפשר בדרה? XD>>תאבודים עונה 3 פרקים 1-18 חחח יומיים של אי מעש =P המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לפארק הרצל ולחווה =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כדורים..>>נגד כאבים!!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מאיוש..מורקה ואנשים שהיה לי כיף איתם =] התודה שלי השבוע היא ל..^^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..שייק תות בננה =] מאכל השבוע שהיה הוא..דפנטלי פיצה חחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? צ'ארלי וחצי XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Incubas>>Love hurts אלבום השבוע שהיה..<_< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."Without love i wont survive" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את ההצטננות המטומטמת הזאת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יוכל לצאת.. =[ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מאיוש וג'נטי =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

shirli0811

New member
../images/Emo192.gif ../images/Emo39.gif ((:) טוב לי%^#*&

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, 100 במתכונת מתמטיקה+פאלפון חדש :]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור רכיבה היום..:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום ראשון בערב יום הזכרון לחללי צה"ל
התעצבתי מעט כי.. שנה 10 מול הקבר שלו בתור חלל צה"K :'( התעצבנתי על.. אמא כרגיל חחח, וחברות שלי שדפקו אותי בעצמאות אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא
, לא אוהבת לריב.. התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי כנראה שאני בכלל לא חשובה לו :(( בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב,עצבים בים המלח כי היה פשוט נמאס ליי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. רברס ראשון XD XD XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. 100 במתכונת במתמטיקה :]] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. 100 במתכוננת :]] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא להפסיק היום תשיעור שהתחיל זוועה ונגמר מעוולה :]] הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי :(( המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נאפיס, ים המלח :||, חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פלאפוןן חדש (:)
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמאא, סיגל חחח, לאון, שחר,ענבר,גל,טל,שיר,מורני-כי סופסוף דיברנו
, וועוד פול אנשים
התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגת שוקולד חמה בנאפיס
ררררררר מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט של סמיון,בורקס פיצה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אחרי הימים העצובים חזרו להם הימים המאושריים (:) ייאיאיאיאי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "הייה לי חבר הייה לי אח" אלבום השבוע שהיה.. לא היה :|| משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי...." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ים המלח, יום הזכרון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן הרבה, ואזפיק לעבור על לשון :|| השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלו שאני זוכרת לטובה חח XD
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, טובורג, לחזור לשחק טניס
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לחזור לשחק טניסס ררררררררר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורני,שניס,גל,ענבר,שחר,טל,נעמולה המסטולה XD,שבי.. פווול אנשים ((:) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
באלי ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום=]ניווט ההכי מצחיק בארץץ..שיעור מעווולה =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הניווט והשיעורים..היה מעולהה..וגם פארק הרצל ביום העצמאות =]] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ השיעורים [?!] חחח התעצבתי מעט כי..וואו על משה חחחח התעצבנתי על.. עליה..אותו חוויה שוב..כמה מפתיע אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי.. התאכזבתי מ... כי...מממ תחילת השבוע היה משו מאכזב..אבל עבר ועכשיו מעולה =] בכיתי מעצב/אושר כי.. כל תחילתץ השבוע הזאתי הייתה מבאסת =\והיום 6 שבועות =[ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום בניווט
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..נויקה :"את לא נשמעת טוב.."אני מהצד :"את גם לא נראת טוב" חחחחחחחח זה היה מבדר..וגם בשיעורים =] ועוד משו..הגר:אני רוצה לקפוץ לשוק מחר.."אוריקה המלךךך:"יש לך רגלי צפרדע?"חחחחח כזה מלךך
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..יצאתי ביום העצמאות =] ועל השיעורים השבוע :] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...תחילת השבוע=\ הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי..חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה =] הניווט היום חחחחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הוו שבוע הבא :] והחשבון טלפון שלי =| 870 שקללל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה..בוביק שלי :] התודה שלי השבוע היא ל..כנ"לל =] פינקתי את עצמי השבוע עם..פארק הרצל :]] מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה בשתיים וחציי בלילה חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הרוח תשנה את כיוונה =]]] אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."..הרוח ההודפת את השחר בסוף עוד תשנה את כיוונה"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ריב עם משה
ואת תחילת השבוע =\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אתחרהההההההההההההההההההה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה ובייב שלי :] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..י ו מ ו ל ד ת :] טלפון עם תשובה חיובית
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..טלפוןןן חשוב ממש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורקה! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

The Bitter End

New member
דליילה

סיכום השבוע: דה. היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום העצמאות! כי.. אריק ברמן דיבר איתי מהבמה, ונגעתי בפיטר רוט! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההופעה ביום העצמאות, והתפקיד בהצגה! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההופעה. התעצבתי מעט כי.. לא רוצה מתמטיקה. התעצבנתי על.. אבא. אבל בסוף סלחתי כי .. זה אבא. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני מעפנה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום העצמאות נו. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מי אתה ואיפה זה שהיה בגוף שלך לפני רגע?" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. תפקיד ראשי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לזוז. חולה כבר יומיים. הסרט הכי טוב שראיתי.. נרניה
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ההופעה ביום העצמאות! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא זוכרת כבר.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אממ כולם. התודה שלי השבוע היא ל.. ניצן, שגררה אותי מהבית. פינקתי את עצמי השבוע עם.. אמבטיה! מאכל השבוע שהיה הוא.. אנערף. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בחורות פוסט מודרניות. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מה עוד ביקשת?-אריק ברמן וסאן חוזה-מוניקה סקס. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "בשבילם 'אופסייד' זה שם של להקה, 'דרבי' זו ארץ רחוקה, מי שכובש זאת אמריקה ומי שמבשל... זאת המנקה!"[שער שש-אריק ברמן] הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא חשוב. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנערף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הנבלה הצעירה, יעלי, טורי, ושירלילה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חזרות, נעליים מחו"ל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אנערף. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הממ "אריק תעשה לי ילד!" "שמעתי שמישהי כאן רוצה ילד?" "כן!" "אהה אז איך נקרא לילד?" "ג'וני!"

סופ"ש..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, כי אח שלי השתחרר מבית חולים והיה כיף בחווה..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שאח שלי בסדר.. ו"הריב" עלי.. חחח.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הריב.. התעצבתי מעט כי.. לא ידעתי למה הוא בכה וגם בגלל אח שלי.. התעצבנתי על.. המורה לספורט ושיקולי הדעת חסרי ההיגיון שלה!!!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח?!?!
התאכזבתי מ... כי... המורה לספורט כי היא קקה..! בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב--> אח שלי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "שיט", מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני רוצה אותה..! טלל, נכון שאת רוצה להיות איתי?! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהנתי בשיעור, ולא הרגתי את מיכל!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסבול את זה!! הסרט הכי טוב שראיתי.. "ילדות רעות" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא ממש למינוס.. אבל מכנסיים.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עמית, ושייניניג.. התודה שלי השבוע היא ל.. שייניניג------> הארת לי את השבוע חחח
! פינקתי את עצמי השבוע עם.. לדחות הכל..
מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מדרגות" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.." smack that" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אם אלה החיים נחיה.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. התאונה של אח שלי, ועוד כמה דברים.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אספיק לסיים הכל.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שייניניג!
! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לנצח במשחק!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שננצח במשחק!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אח שלי-----> ונקווה בריא!!

../images/Emo10.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל יום חוץ מהיום ויום הזיכרון הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הייתי רוצה להגיד שהוא. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שקניתי אוטו? יותר נכון ג'יפ. התעצבתי מעט כי.. בזבזתי המון זמן על כלום התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...מכולם..חח בכיתי מעצב/אושר כי.. טולי שלי בסדר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום במעלית בקפלן מישהו בטעות כיבה את האור
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."קנינו" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהגתי בג'יפ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד כימיה הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החצר האחורית משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..דינה - המורה לכימיה! ואת אריק התודה שלי השבוע היא ל..אפרת פינקתי את עצמי השבוע עם..כימיה ומבוכה מאכל השבוע שהיה הוא..קורונפלקס כריות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? א-כ-ז-ב-ה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."הייתי כזה אם הייתי יודע" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אדע כימיה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טולי,אפרת ודינה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..להיות אחרי המתכונות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..להצליח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..טלי, כדי שיהיה אימון כבר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MC sApiR

New member
../images/Emo15.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום העצמאות.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..^^ והשיעור בשני הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמ..לא היה יותר מדי,אפשר להגיד שראיתי ילדים שלא ראיתי המוון זמן התעצבתי מעט כי.. לוידת מה לעשות כבר התעצבנתי על.. לא לפה אבל בסוף סלחתי כי .. לוידת בסוף מה נסגר התאכזבתי מ... כי...אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק-ירדן הקוקסינל הזה..! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..על האש אצל ירדן ויום האצמעות ברעננה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..פפ..יש יותר מדי.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשמוע את ההרצאה שלו..בעע הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל..מאיה,זוהר,אורטל,דנה פינקתי את עצמי השבוע עם..לישון והרבהה מאכל השבוע שהיה הוא..אורז? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."אם את עדיין אוהבת אותי" אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ייסע לזוהר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לראות מה נסגר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שלא יקרה מה שאמור לקרות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אפחד מיוחד.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

ווינגז

New member
יש להכניס נושא להודעה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הווו, היה לי שבוע נהדר כזה. אין ספק שיום שלישי עם פיצה האחת והיחידה, ואתמול. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. צפת עם פיצ, סטאר ושוק (ות"א, כמובן) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מכתב מהצבא, אבל איכס. התעצבתי מעט כי.. הכל נראה עליי מגעיל התעצבנתי על.. ללי וטורי, הן צחקו על לולה, תמותו
אבל בסוף סלחתי כי .. אין לי ברירה, מפחידות אותי. התאכזבתי מ... כי... עצמי, לא הצלחתי להשתחרר קצת. בכיתי מעצב/אושר כי.. פספסתי את האוטובוס וחיכיתי יותר משעה עד שהתייאשתי ולקחתי מונית. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ~שירלי מרימה כוס~ ~שירלי מפילה כוס~ ~שולחן מוצף בשוקולד~. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "בטח מישהו עומד שם למטה וחוטף את כל האבנים בראש"/"לאן, לאן עזריאלי נעלם?". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הגעתי סוף סוף לצפת לצ'א, לסטאר ולשוקה המדהימים, הייתי במקס ברנר, קניתי חולצה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את הנסיעה הנוראית הזו חזרה לחיפה, ללכת להחליף את הבגדים. הסרט הכי טוב שראיתי.. אני לא בטוחה שראיתי, למרות שזכור לי משהו. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. פיצ ות"א. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס, אבל בגדים ותיק, מחזיק לפלאפון, מקלדת סיליקון ושדכן [אל תשאלו
] שעלו לי בסה"כ 20 שקל ו-90 אגורות. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. פיצ ושירלי. התודה שלי השבוע היא ל.. שחף, שהרחיקה אותי קצת מכל הרעש, למרות שהכריחה אותי לדבר באנגלית גרועה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. קוקישייק במקס ברנר, וקצפת. מאכל השבוע שהיה הוא.. קוקישייק ופיצה-פיתה באדיבות שחף. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "יעל בדרכים". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא אלבום השבוע שהיה.. לא משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אהאהאהאהאה אחכה לך בשדות.
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את דחיית סיום הלימודים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלמד כמו שצריך למתכונת. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיצ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם שתי מתכונות ובגרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא לרעוד יותר מידי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. למי יש זמן לראות אנשים?

למעלה