בכיתי הרבה, אבל צחקתי הרבה יותר!! שבוע שלמות!
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני כי יום האצמעות, יום רביעי כי חברים מושלמים, ויום חמישי כי לקחתי את עצמי בידיים, ויום שישי כי קפיצה קצרה לחווה, ואז פיקניק אקרובאטיקה ואז מכבי ואז לצאת ולא לישון כל הלילה=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כלכךך המון!!! בעיקר שממש התקרבתי לאנשיםם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבועע.. גם המון, אבל הכי טקס יום הזיכרון של מכבי. זה היה ככך עצוב. התעצבנתי מעט כי.. לא מעטט, המוןן על ההורים התעצבנתי על.. ההורים האלה שלא הרשו לי אבל בסוף סלחתי כי.. בקושי סלחתי, כי בסוף היה לי הכי כיף בעולם למרות זה. התאכזבתי מ.. האימון ביום רביעי, זה היה כל כך מייאש!! ובאמת שניסיתי. וממנה, היא יודעת שהיא טובה בזה, וכשלמישהו אחר הולך טוב היא בחיים לא תפרגן, אלא להפך בכיתי מעצב כי.. יום הזיכרון. כמה בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום האצמעות, ואצל עדןן ועוד פוללל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " לי לא איכפת, אני אוהב אותך אפילו אם..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. איכשהוא הצלחתי לשרוד ל3 אימונים כל יום!! וכי ביום חמישי בערב החלתטי שזה תלוי בי, והצלחתי. לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל..לחזור, פשוט הייתי מיואשת שאמרתי לעצמי שזה היה האימון האחרון שלי, אלעק. הסרט הכי טוב שראיתי.. מישהו לרוץ איתו, אלפא דוג= עצובבב המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חח הרבה מקומות בשני. וחווה, והיה שם מישו שאמר לי משהו שלא נתן לחיוך שלי לרדת=] משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל היה שווה את זה.. ים, ועל מתנה לעדן=] משהו או מישהוא שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. המון!! אבל הכי גל גיל גילי עדן עדי יהב סהר התודה שלי השבוע היא ל.. עדי וסתיו פינקתי את עמי השבוע אם.. שעתיים של נעימי בגב=] מאכל השבוע שהיה הוא.. מנצ'ס, ותפוח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? תזכריו לי איך נראה הבית שלי!?! שיר השבוע שהיה.. girlfriend, ושולמיתת חחח אלבום השבוע שהיה.. אביב גפן, ב"שידור חי" מרוק העצמעות.. משפט משיר כלשהוא שמאפיין את השבוע שהיה.. לא ידעתת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רביעי בערב הייתי נותת הכול כדי שבסוף השבוע הזה אני.. יישנתי=] אבל למי אכפת מחר שביטה!! השמש שהאירה לי את השבוע היא.. קבבי חח=] משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סוד!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. השביטה תמשיך, ויהיה שיעור קפיצות=/ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. רק אחד!?