סוף שבוע טוב לכולם

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

segev 007

New member
סופ''ש.......

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון שני שלישי ושישי...... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום העצמאות ועל האש עם כל המישפוחה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. .לא ניראה לי שקרה.... התעצבתי מעט כי...הצורב לא עבד לי..... התעצבנתי על....הצורב אבל בסוף סלחתי כי .. הוא בסוף עבד אחרי מעמצים עזים... התאכזבתי מ... כי...מזה שלא היה שיעור השבוע וגם לא היה שבוע הבא
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום העצמאות עם כל החברים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא היו
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...לא יודע
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליקרוע ת'תחת היום בחווה
הסרט הכי טוב שראיתי..''300'' המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה ,יום העצמאות עם החברים ,על האש עם המישפחה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעליים חדשות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..נאצ'וס
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן מלאא
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שביתה ואולי ציוד חדש.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביתה.... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...יש הרבה.... בהצחלה לכולם בתחרויות

אני:]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:יום העצמאות, היום.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:יום העצמאות, שיא מחנאי, נייט
.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: יום הזיכרון, נייטי ואני חזרנו לעבודה התעצבתי מעט כי...: יום הזיכרון התעצבנתי על..: המורה לאזרחות, כרגיל...
אבל בסוף סלחתי כי ..: לא סלחתי, פשוט לא נכנסתי השבוע לשום שיעור שלה התאכזבתי מ... כי...:רוןןן.. כי הוא החליט שהוא רוצה פרח ורוד על התורן.. הומוו
בכיתי מעצב/אושר כי..: יום הזיכרון.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:יום העצמאות, היום בסניף, ובחווה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"גם אני משלים בגרויות ביואל גבע - קורס מדריכים 07!!" אימפריה!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: העמדתי שער במחנה
, רכבתי טוב על יוליה
, וסתם היה לי כיף
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לא להיות היום בחווה
הסרט הכי טוב שראיתי..:טיטניק המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חווה, דיזינגוף, איתי, הופעה של אביב גפן.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:מחפשת בגדים לחתונה של אחי.. פפפ.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:טכני סגידההההה!!
התודה שלי השבוע היא ל..:טכני התותחים, דור ורון, ותום שנתן לי חיבוק פינקתי את עצמי השבוע עם..:שומדבר מיוחד.. מאכל השבוע שהיה הוא..:עלים בסניף XD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?קורס מדריכים 07 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:I WANNA LOVE YOU אלבום השבוע שהיה..:לא היה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:דפנה ובאדידו.. יותר מדי מכבי בשבוע אחד
.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:יום ראשון.. מיותר לגמרה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אמצא בגדים לחתונה של אחי... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:דור ורון השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:רכיבות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שחיים לא יטוס ויהיה אימון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:פפ.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

שירלי317

New member
מטר ביצים- נהדר. לא.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי בת''א עם יעלי
ושישי בחווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יעלי, קים אורלי ותקוה:] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את יעלי ואורלי. התעצבתי מעט כי.. מרגישה מנודה, כולם מתנהגים כמו ילדים קטנים. התעצבנתי על.. חברה שלי, בגלל טפשות גמורה. אבל בסוף סלחתי כי .. ברגע שהיא תחזור לדבר איתי זה יהיה שימושי. התאכזבתי מ... כי... ממנה, בגלל שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה. בכיתי מעצב/אושר כי.. האמת, שלא יודעת אם בכיתי. נראה לי שלא. מוזר, נדיר. מגניב
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כששפכתי את הקוקישייק של יעלי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. I should? I could? חח, המורה שלי בפלמנקו מבדרת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חייכתי כשקיבלתי את ההודעה ההיא
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להשלים עם העובדה הזו. הסרט הכי טוב שראיתי.. זלדה!!! זה פשוט מצחיק. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המממ, מקס ברנר כמובן! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. סמוזי תות ושוקולד לבן ובננה ספליט
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי כמובן, ותקוה, וקימי!! התודה שלי השבוע היא ל.. תקוה, שיודעת להוציא אותי מהעצבים המפגרים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מקס ברנר .. חיחי מאכל השבוע שהיה הוא.. קוקישייק וקצפת!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ההודעה? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Shy -Sonata Arctica משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Where the hippos swing from the jungle vines And the rhino rhumba in a conga line הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ערב יום העצמות, ובמיוחד את הבוקר. שיפסיקו לזרוק עלי ביצים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. הממ, אפגוש את ליאור סופסוף והממ... פשוט ארגע בכיף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קים . - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאנשים יתבגרו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליזי!!!

gili600

New member
הדבורה והשפריצר ../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור שבא בזמן הכי טוב שיש ויום שישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה מעודדת התעצבתי מעט כי.. מתמטיקה התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... מעצמי בגלל מתמטיקה בכיתי מעצב/אושר כי.. מתמטיקה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום שישי עם הפטיש, ארוחת ערב אתמול, הדבורה והשפריצר, ביום שישי עם האתונות ושריססנו את הסוסים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אל תהיי עצובה! תזכרי שאני תמיד פה בשבילך, מת עלייך והחיים יפים" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ממש לא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך בצפר ביום חמישי הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוני, עופר, עדי, דוד, שחר, רוני, ענת התודה שלי השבוע היא ל.. עדי, שחר ורוני שעודדו אותי הכי בעולם ועופר כי הוא גורם להרגשה מעולה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. 11 וחצי שעות שינה כמו שצריך
מאכל השבוע שהיה הוא.. פאנטה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אנשים מדהימים
ומתמטיקה
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אבא עורך דין אלבום השבוע שהיה..שייגעצ
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "איזה כיף שיש המון חברים" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מתמטיקה וחמישי כולו (חוץ מהשיעור) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצא מהדיכאון השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עופר, עדי ושחר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום ראשון.. שביתה והתנחלות בחווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא לרדת הקבצה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחר, עדי, עופר וקפלן (המבריזנית) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

ram ram

New member
שבוע לא מוגדר....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אהה.. שישי.. כולל הלילה..
כי רכבתי מלא והכרתי ילד ממש נחמד..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אהה.. לא יודעת... אולי פלא' חדש.?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה... מלא שיחות עם מלא אנשים... התעצבתי מעט כי.. עלק מעט... התעצבנתי על.. אהה... כל מיני... הכעס הישן שקצת נרגע עה חזרה... אבל בסוף סלחתי כי .. לא בטוח שסלחתי... לפחות לא לדבר הישן... התאכזבתי מ... כי... אממ.. לא יודעת... בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, והרבה.... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אהה... וואי מלא... להיות ערה עד 5 בבוקר
"די לגנוב לי את הפיהוק!!!
"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אהה.. לא יודעת... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אהה... ניצחונות בפוקר..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר בשלב מסויים.. אבל התעוררתי לבר אחרי 5 שעות שינה..
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מממ... חחח.. לחווה ולצימר ליד הבית...
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אהה... לא יודעת... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מישהו, שי, ג'ונה, דנה, רזוש... התודה שלי השבוע היא ל.. כמו הסעיף הקודם... וכמעט כל הילדים מהישוב שהוציאו אותי מהדיכאון... פינקתי את עצמי השבוע עם.. אההה... -- מאכל השבוע שהיה הוא.. -- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים...
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לונלי די.. אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה דברים... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיעור... לא היה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ג'ונה...
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מממ... עוד סופ"ש..?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור, להספיק להגיע לחווה, שביתה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מיני... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

MAYA 4827

New member
בכיתי הרבה, אבל צחקתי הרבה יותר!! שבוע שלמות!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שני כי יום האצמעות, יום רביעי כי חברים מושלמים, ויום חמישי כי לקחתי את עצמי בידיים, ויום שישי כי קפיצה קצרה לחווה, ואז פיקניק אקרובאטיקה ואז מכבי ואז לצאת ולא לישון כל הלילה=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כלכךך המון!!! בעיקר שממש התקרבתי לאנשיםם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבועע.. גם המון, אבל הכי טקס יום הזיכרון של מכבי. זה היה ככך עצוב. התעצבנתי מעט כי.. לא מעטט, המוןן על ההורים התעצבנתי על.. ההורים האלה שלא הרשו לי אבל בסוף סלחתי כי.. בקושי סלחתי, כי בסוף היה לי הכי כיף בעולם למרות זה. התאכזבתי מ.. האימון ביום רביעי, זה היה כל כך מייאש!! ובאמת שניסיתי. וממנה, היא יודעת שהיא טובה בזה, וכשלמישהו אחר הולך טוב היא בחיים לא תפרגן, אלא להפך בכיתי מעצב כי.. יום הזיכרון. כמה בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום האצמעות, ואצל עדןן ועוד פוללל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. " לי לא איכפת, אני אוהב אותך אפילו אם..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. איכשהוא הצלחתי לשרוד ל3 אימונים כל יום!! וכי ביום חמישי בערב החלתטי שזה תלוי בי, והצלחתי. לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל..לחזור, פשוט הייתי מיואשת שאמרתי לעצמי שזה היה האימון האחרון שלי, אלעק. הסרט הכי טוב שראיתי.. מישהו לרוץ איתו, אלפא דוג= עצובבב המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חח הרבה מקומות בשני. וחווה, והיה שם מישו שאמר לי משהו שלא נתן לחיוך שלי לרדת=] משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל היה שווה את זה.. ים, ועל מתנה לעדן=] משהו או מישהוא שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. המון!! אבל הכי גל גיל גילי עדן עדי יהב סהר התודה שלי השבוע היא ל.. עדי וסתיו פינקתי את עמי השבוע אם.. שעתיים של נעימי בגב=] מאכל השבוע שהיה הוא.. מנצ'ס, ותפוח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? תזכריו לי איך נראה הבית שלי!?! שיר השבוע שהיה.. girlfriend, ושולמיתת חחח אלבום השבוע שהיה.. אביב גפן, ב"שידור חי" מרוק העצמעות.. משפט משיר כלשהוא שמאפיין את השבוע שהיה.. לא ידעתת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רביעי בערב הייתי נותת הכול כדי שבסוף השבוע הזה אני.. יישנתי=] אבל למי אכפת מחר שביטה!! השמש שהאירה לי את השבוע היא.. קבבי חח=] משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סוד!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. השביטה תמשיך, ויהיה שיעור קפיצות=/ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. רק אחד!?

SNTQ

New member
למה תמיד צריך נושא להודעה?../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי כי סיימתי עם פסיכו ונסענו לטייל עם האוטו כל היום עם החברים ובערב עמית
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ללא ספק האוטו-עצמאות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. טקס יום הזיכרון והחיבוק של החברות כשנשברתי התעצבתי מעט כי.. יום הזיכרון-דן,רון,רום ואיתמר ז"ל
התעצבנתי על.. 2 חברות ברוקצ אבל בסוף סלחתי כי.. הן הסבירו את המצב התאכזבתי מ... כי... חברה שעשתה הצגות על דברים מטומטמים בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב בראשון ושני מגעגועים אליהם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחח הנסיעות עם החברות לכל מיני מקומות
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. פשוט- "יפייפיה שלי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. למרות כל הקשיים הצלחתי להחזיק את עצמי בשבילהם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עוד יום זיכרון בלעדיהם הסרט הכי טוב שראיתי.. לא היה משו מיוחד המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. רוק"צ אני מניחה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דלק ל2 המכוניות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל הצוות המדהים שלי של הטקס,אדם,אלון,4 הבנות,דניאל,עמיתי התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. לימודים לפסיכו?
(או שמא המאית סיגריה של ערן?!
) מאכל השבוע שהיה הוא.. ג'אנק.. והרבה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "געגועים"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. דמעות של מלאכים/יוני רכטר אלבום השבוע שהיה.. אלבום? כל השירים שמזכירים אותם
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "תשמור על העולם ילד,כי אנחנו כבר לא מצליחים.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הצגות של חברה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה עם האנשים שאני אוהבת-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אותם האנשים שאני זוכרת לטובה:] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. UMM (אורבן מוטו מיוזיק) והלכת בשישי.. אהה ובגרות בפסיכו סוף כל סוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הלוואי הלוואי הלוואי שלחזור לדבר איתו.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דניאל,פולי,אדם ואלון וכל הצוות
ושמא.. דור?!(
)

למעלה