סופשבוע פרוע!
נו מה יהיה עם הפורום?

little WhiSper

New member
../images/Emo42.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo42.gif נו מה יהיה עם הפורום?

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע!
(התמונה שעשתה לכם את השבוע):

Rose131

New member
נמ

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :דה הארטלס שיר השבוע כללי:you're so last summer, לאקרימוסה[!!!11], מי אימורטל.. להקת\אמן השבוע:אוונסנס, אבריל, TBS דילגתי על השאר, כי הכל היה "אממ" שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי ת"אD: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:השאר. משהו שאתם מקווים שיקרה: המממ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יעקב שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאקרימוסה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: התבטל מבחן בהיסטוריה!!!!!111 [אוי, זה אומר שאין עוד מבחנים עד המתכונות
] ו...תמונת השבוע! סתם כי יצא מגניב שהיד שלי משתקפת כשאני מחזיקה לו את הראש["נו עידו, תפסיק לזוז!"]

changonator

New member
חייבים לעשות משהו כבר....

אני נכנס לפה כל יום בתקווה למצוא איזה דיון חדש...משהו לדבר עליו... אבל הדיון היחיד שיש פה זה הדיון הזה שכל סופ"ש פשוט פותחים אחד חדש...וגם בו מגיבים אותם אנשים בדיוק... לפעמים זה נראה כאילו אני נכנס לאותו יום כל פעם מחדש חחחחחח.... חובה לעשות משהו....אתם לא חושבים?

Rose131

New member
מסכימה בהחלט.

אני כבר לא יודעת מה לעשות, האמת.X:

changonator

New member
זה בעיה...

כי אני מדבר פה מנקודת מבט שלי כמישהו חדש פה בפורום... וממה שאני רואה רובכן מקירות אחת את השניה...אם זה מפגשים או איסיקיו או מה שלא יהיה כנראה כבר אין לכם דברים חדשים לדבר עליהם או משהו אחר לעשות כי כבר עשיתם הכל... שבאים אנשים לפורום ורואים שאין דיונים...אין עם מי ומה לדבר אז זה קצת עצוב....

Rose131

New member
דיונים חדשים תמיד מתקבלים בברכה,

האנשים בפורום דווקא כן השתנו לאחרונה ותמיד נחמד לעשות דיונים, גם אם כבר נעשו, עם אנשים חדשים. בנוסף, אני בטוחה שלאנשים חדשים יש רעיונות חדשים שהם רוצים להדיין[מתה על המילה הזו] עליהם וכל אחד שרוצה לפתוח דיון מוזמן. פינות חדשות, גם הן יתקבלו בברכה. אבל באמת צריכים פה איזו זריקת החייאה..

little WhiSper

New member
לדעתי

וזו רק דעתי, צריך פה גם אנשים חדשים, כי חוץ מהעובדה שהבחור בהודעה הקודמת אמר, אנחנו מעט אנשים פה בגלל זה גם הרבה דברים לא זורמים.. צריך לעשות פרסום או וואטאבר לפורום..

Rose131

New member
זה צריך לבוא ביחד, אני חושבת..

להרחיב פה את הפעילות ואז לפרסם כי רק לפרסם לא ילך מכיוון שאנשים יבואו ויראו מדבר וילכו. אני מניחה שאם נתחיל לעשות מאמצים בכדי להחיות פה בעצמנו, אוכל לבקש אישור לפרסם בפורומים השונים ו\או לעשות תחרות שתפרסם קצת את הפורום, אבל קודם כל אני חושבת ששיתוף הפעולה צריך לבוא גם מהגולשים פה בפורום, כרגע את בערך היחידה שפותחת פה שרשורים. [וח"ח ענקי על זה, כמובן!]

Wrath Within

New member
אני.../images/Emo11.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : אהה Heaven Tonight<3 שיר השבוע כללי: Wishmaster של נייטוייש. להקת\אמן השבוע: HIM ונייטוויש אלבום השבוע: Wishmaster אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: יש הרבה. מאכל השבוע: לאדעת
נראלי פלאפל
משהו חדש השבוע?: לא! ציטוט שמאפיין את השבוע: הממ... ציטוט שעשה לכם את השבוע: המהמ... לינק/אתר השבוע: לא! סרט/סדרה/ספר השבוע: נו מתי האוס חוזר?
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיתחיל האוס כבר! ושיעור פיתוח קול
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לאדעת
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: Wishmaster? ו...תמונת השבוע! ויל המושימוש.

Rose131

New member
האוס חוזר?../images/Emo12.gif

ו.. התמונה.
[וואי, מה זה פרץ הפאנגירליות שבי שבוקע לו לאחרונה?
]

Rose131

New member
וואי, לא היה לי מושג../images/Emo12.gif

כמה פרקים כבר היו?

למעלה