סופשבוע פרוע!
נו מה יהיה עם הפורום?

RockStar2

New member
א'+וילה חתיכים....עונה!!

שיר השבוע של Your Sweet Six Six Six:HIM שיר השבוע הכללי:HIM-Join me in death אמן השבוע:Avril Lavigne אלבום השבוע:And Love Said No אדם שעשה לי את השבוע:וילה...כי הוא חתיך משהו טוב שקרה השבוע:ירדו לי עוד שירים של HIM משהו רע שקרה השבוע:העיפו את משה מהישרדות למרות שמגיע לו.. מאכל השבוע:אממממ.....הכל! משהו חדש השבוע:הקליפ של אבריל לאבין יצא The Best Damn Thing ציטוט שמאפיין את השבוע:"שירי,פחות מכות יותר דיבורים". ציטוט שעשה לכם את השבוע:"אורלי אני אוהבת אותו". אתר השבוע:www.youtube.com סרט השבוע:סופר הירו בכיכובו של דרייק בל!!!!!!!!!! סתם עוד משהו שבא לי לספר:ש...אממ....וילה ואלו חתיך!!! משהו שאני מחכה לו השבוע:שHIM יבואו לארץ~~!! משהו שאני לא מחכה לו השבוע:אני לא מחכה לפרצוף של המחנכת שלי...אבל אני לא אראה אותו למשך שבועיים וכמה!!! ישישששששש!! משהו שאני מקווה שיקרה:שא' יציע לי חברות ווילה יציע לי נישואין....XD אדם שחושקים לראות השבוע:את וילה ואלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך! שיר שפתחתי איתו את השבוע:Your Sweet Six Six Six סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא:שיוצאים לחופש...!!!!!! יששש!! תמונה שעשתה לי את השבוע:

RockStar2

New member
אופס עניתי פעמיים...תתיחסו רק לקטע הראשון!! X

וגם לא שמתי תמונה.....ווילה ואלו חתיך....................................................לא נורא תתייחסו רק לקטע הראשון בהודעה השנייה!!

RockStar2

New member
וואווו וילה ואלו חתיךךך יאוו אתם לא קולטים!!!

ראיתי איזה איש אחד שיש לו מלא קעקועים על היד כמו וילה אז אמרתי בקול:וילה ואלו" ואז הוא כזה אמר לי:"מה מה אמרת" אז אמרתי לו וילה ואלו והוא אמר לי "הא אלוהים" ואז הוא הראה את הקעקוע של המסל של HIM מאחורי הצוואר שלו(כמו לוילה) ואת כל הקעקועים ביד והוא היה מזה מגנייבבב הוא קרא לוילה אלוהים ואווווווווו בנאדם גאוןןן!!!!!! אמרתי לו שיהיה גיי איתו...והוא כזה חייך^^ ואמרתי שוילה הוא מלך חתיך והוא ענה לי שכןןןן ואוווווווווו וילהההההה!!! טוב עכשיו אני יענה: שיר השבוע של And Love Said No :HIM שיר השבוע הכללי:Your Sweet Six Six Six להקת השבוע:HIM!!!! וילה תעשה לי ילד חתיך שלי!!!\ אלבום השבוע:And Love Said No אדם שעשה לכם את השבוע:האיש ההוא קרא לוילה אלוהים ואוווווו גאוןן~~~!!!\ משהו טוב שקרה השבוע:ת'אמתי קרה משהו רע חוץ מזה שראיתי את האיש הגאון~~!! משהו רע שקרה השבוע:חברה שלי איבדה את האייפוד והמפתחות איזה שיט זה... מאכל השבוע:גלידהההההההה@@!!! משהו חדש השבוע:חדש.....תיכון חדש!!! ציטוט שמאפיין את השבוע:"וילה?וילה ואלו? כן,אלוהים". ואווווווואואואאוווווואאאווואאאוווו!!! ציטוט שעשה לי את השבוע:"יצאת טונה"!!!! חחחחח גאוני!!\ אתר השבוע:www.walla.co.il סדרת השבוע:הישרדות!!!!! נועם חתיך ויעל היא חראא!! ראיתם מה הם עשו בפרק הקודם??? אאאאההאאהאאא!!! סתם עוד משהו שבא לי לספר ואין עליו שאלה: אמממ.....הא!! אני יודעת!!! וילה ואלו חתיך.............ואוו!! שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:לראות את וילה...ולחופש כמובן!! להרשמה לתיכון!! ואוייאיי!! משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא:אני לא מחכה לטיפש הזה שהרס חודשיים+ מהחיים שלי...:[ משהו שאני מקווה שיקרה:שהביה"ס ישרף ותלמידים לא יצטרכו לסבול אותו ושאני אתקבל לתיכון שאני רוצה XD אדם שחושקים לראות:נו באמת ...מה זה לא ברור? את וילה ואלו החתיךךךך ואווו!!! שיר שפתחתי איתו את השבוע:James Blunt-You're Beautiful שיר יפה XD לא יותר מוילה סתם עוד משהו שבא לי לספר ואין עליו שאלה:נו כבר.....שאלת קיטבק...וילה ואלו חתיךךךךך וכולם יודעים!!! תמונה שעשתה לי לגמרי את השבוע:

Rose131

New member
אמגגגג איך לא לקחת ממנו מסנג'ר או משהו?!

אני מתה להכיר זכר שמסכים איתי שוילה אלוהים
בן כמה הוא נראה?

RockSter

New member
הוא לא הומו..

היא סתם חירטטה את זה.. XD היא לא אמרה לו אם הוא רוצה להיות גיי עם וילה.. והוא היה שיא המגניב!! כל הידיים שלו היו עם קעקועים כמו וילה! היו לו קעקועים של הדיסקים שלהם! את לא קולטת איזה קטלני זה היה!

RockStar2

New member
כן אמרתי לו!!!!

את פשוט הלכת אליו ואני הייתי בדרך אליו!! כניראה לו שמעת אבל אמרתי לו כזה:אתה צריך להיות הומו עם וילה זה שווה את זה(רק במילים אחרות) אבל עם המילה הומו!

RockStar2

New member
הוא לא הומו בכלל

אבל הוא חולה בטירוף על וילה ובכלל על HIM!! אם אני אפגוש אותו אני אקח ממנו מסנג'ר אם יש לו חחח אני אגיד לו להצטרף לפורום XDDDDD אם יש לו זמן חחחח

RockStar2

New member
הוא בן 20 + ניראה לי

אולי פחות....אבל הוא היה נראה קצת מבוגר

RockStar2

New member
אני מכירה עוד מישהו שחושב ככה

אבל האיש היה גדול בן איזה 20+ אם אני אראה אותו שוב אני אשאל אותו אם יש לו מסן

RockSter

New member
מתי אמרת לו שיהיה גיי עם וילה? XD

ודי להעתיק ממני!!!!!!! אני תמיד אומרת "שהבית ספר ישרף" :( תהיי מקורית למען השם!

ויקס

New member
בדיליי אבל עונה ../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:incubus-drive להקת\אמן השבוע:
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:חברה :) משהו טוב שקרה השבוע:חברה קפצה לביקור חולים והכינה לי בלינצ'ס חח משהו רע שקרה השבוע:סחרחורת רצינית כבר יום שני ברציפות בגלל זה בבית. מאכל השבוע:בלינצ'ס חחחחח
משהו חדש השבוע?:שפצור דסקית שאני הכנתי תמונה למטה
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:פוטולייט ומקושרים סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר: השתלה קטלנית..סדרה:אני לא מאמינה שפיספסתי האוס אתמול בעע סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:נופ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שתעבור הסחרחורת..לראות חברות בסופ"ש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לא ממש משהו שאתם מקווים שיקרה:שאני יזכה בלוטו אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אדווה
מתגעגעת
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אמא שלי צבעה לי את החדר לסגול ועכשיו תופרת לי וילונות סגולים ועם פרפרים למרות שאני לא ממש בקטע של פרפרים..חחח אבל סגול זה בהחלט האובססיה החדשה שלי
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):השפצור דסקית שלי :) וכמו צעירה הלכתי איתה בחוץ נו הייתי חייבת להתלהב ..חח

למעלה