סופשבוע

red butterfly

New member
../images/Emo42.gifסופשבוע../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
עונה:) ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- מחר יקרה לי משהו טוב שיר השבוע לא של שרון- עברי לידר-ביום שמש יפה נימרוד והבודדים-בורח קספר-תראו אותי איפה הילד ואיגי וקסמן-רק בשביל לקבל חיבוק Oasis-Wonderwall Blink 182-I Miss You Aerosmith-Angel Goo Goo Dolls-Better Days השיר המאוס של השבוע- דרך המלך.. שמישהו יעלים אותו
משהו שעשה את השבוע- להיפטר מהמבחן בסוציולוגיה
!!!! ועוד כמה רגעים קטנים ומאושרים
משהו שהרס את השבוע- 67 במתמטיקה
ויחס של כמה אנשים.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טסט פנימי! ויום חופש בבחירות (שזה יוצא גם היומולדת של אחותי
) אה ולהיפטר מהמבחן בהיסטוריה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ליועצת של השכבה, שהשבוע ממש עזרה לי והוכיחה לי שהיא יועצת אמיתית
למורה שלי לנהיגה כפרעליו שמגיש אותי לטסט פנימי (ואחריו גם לחיצוני
), לחבר שלי
ולכל מי שאוהב אותי ורוצה פרח

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- כל דבר כאן
שיר השבוע לא של שרון- כל שיר של useless ID
השיר המאוס של השבוע- אין
משהו שעשה את השבוע- שהוא נגמר
משהו שהרס את השבוע- זה היה השבוע הכי ארוך בחיים שלי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא ממש
תמונה שבא לשים- -
תנו
למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכוווווולם

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- פתח את ליבך שיר השבוע לא של שרון- זאת את היית- תמיר חיטמן השיר המאוס של השבוע- סימנים- הראל מויאל משהו שעשה את השבוע- בזבזתי מלא כסף (היי, יש דברים שלא נקראים בזבוז
) משהו שהרס את השבוע- עבדתי שבוע מלא... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הרבה חופש:) תמונה שבא לשים- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאיש הנחמד שרק לראות אותו עושה לי טוב (והוא אפילו לא יודע את זה).

mayooosh

New member
אני ../images/Emo98.gif

שיר השבוע של שרון- אין לי... אני מחכה כבר לשירים חדשים..:) שיר השבוע לא של שרון- wish you were here - pink floyd אני מוסיפה גם להקת השבוע
useless id השיר המאוס של השבוע- אין לי האמת... משהו שעשה את השבוע- אמממ הריצה חח נראה לי משהו שהרס את השבוע- מבחנים וכאלה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה!! הלוואי שנלך הלוואי הלוואי! תמונה שבא לשים- לכבוד הבחירות
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נגה קבלי-->

hodayoyo

New member
למה להעתיק?../images/Emo60.gif

יוסלס שלי השבוע
סתם, נו... ולמה פוליטיקה, למה

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- אמממ.. אין ממש.. שיר השבוע לא של שרון- 'היום שלנו' של אינפקציה ו- 'לרוץ מהר'.. השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- ההכנה אולי.. משהו שהרס את השבוע- אממ.. אממ.. חייב להיות משהו.. כל מיני דברים קטנים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה.. אבל נדמיין שלא כתבתי את זה (פחד מעין הרע חח) תמונה שבא לשים- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למאי, גם כי היא חמודה וגם כי היא נתנה לי פרח.. אז הנה לך-->

mayooosh

New member
איזה כבוד ../images/Emo9.gif

"היום שלנו" שיר אדיר אני מבינה שאסף השפיעה גם עלייך חחח "זה בוקר יפה תעשה לך קפה..."

למעלה