סיכום שבוע:

just adiki

New member
../images/Emo42.gifסיכום שבוע:../images/Emo42.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה הבוע:
התחדשות השבוע:
ספר השבוע:
משחק השבוע:
ציטוט השבוע:
השיעור הכיפי ביותר השבוע:
עד כמה הלחץ של הלימודים מורגש אצלכם מ-1-10:
תמונת השבוע:
סופ"ש רגוע וכיפי=)

CarmitF

New member
מסכמת

סרט השבוע: לא ראיתי תוכנית השבוע: החיים בלופ קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע:Roll דבר טוב שקרה השבוע: להפחיד אנשים
דבר פחות טוב שקרה הבוע:אממ..שומדבר. התחדשות השבוע: קרמבו ומיני אוראו?
ספר השבוע: אין משחק השבוע: משחקים של שיעורי פסיכולוגיה
ציטוט השבוע: חברה שלי עם פה מלא קולה אחרי שהצחיקו אותה:"יצאה לי קולה מהאף!!"
השיעור הכיפי ביותר השבוע: פסיכולוגיה
עד כמה הלחץ של הלימודים מורגש אצלכם מ-1-10: 1 האמת.. תמונת השבוע:

CarmitF

New member
יש לי דברים להוסיף

אבא ואמא קנו רוזיטה אז עכשיו יש לסטיבי חברה

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo112.gif

סרט השבוע:כוורת בסרט תוכנית השבוע:חברים קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:אין דבר טוב שקרה השבוע:קיבלתי 82 במבחן בספרות שהממוצע שכבתי שלו 40...גאונה שכמוני
דבר פחות טוב שקרה השבוע:הסוס שלי נגנב
התחדשות השבוע:אין ספר השבוע:תיכון אבלון משחק השבוע:אין ציטוט השבוע:"חשבתי שועומדת להיות לי פריצת דם!!"
השיעור הכיפי ביותר השבוע:מתמטיקה
עד כמה הלחץ של הלימודים מורגש אצלכם מ-1-10: 1..זה פחות לחוץ ממה שהיה לי לפני השביתה
תמונת השבוע:

linoy7

New member
מה נגנב?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יאו../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo41.gif

NITSAN6

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo112.gif

ת'אמת לא חשבתי שאני כל כך קשורה אליו..כשהייתי יותר קטנה תמיד הייתי הולכת לבקר אותו ועם הזמן הפסקתי...הייתי מזה בשוק כשגיליתי

סופ"ש

סרט השבוע: לא זוכרת ת'שם תוכנית השבוע: לא דעת קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: הוט - אבריל לאוין דבר טוב שקרה השבוע: עבודה .. חברים .. דבר פחות טוב שקרה השבוע: בצפר .. הומ וגם בכמה ימים האחרונים נתפס לי ממש הגב שאני לא יכולתי ללכת .. גם עכשיו הוא קצת תפוס התחדשות השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר! משחק השבוע: אין ציטוט השבוע: אין השיעור הכיפי ביותר השבוע: הומ שיעורים שיש בהם צחוקים .. עד כמה הלחץ של הלימודים מורגש אצלכם מ-1-10: 10!!! תמונת השבוע: אין

MoRaN SaShA

New member
יאאאאאאאאלה ../images/Emo9.gif בכיף.

סרט השבוע: רטטוי ואשת החלומות
תוכנית השבוע: FRIENDS קליפ/סרטון השבוע: לא יודעת.. שיר השבוע: BLEEDING LOVE, CLUMSY, WONT GO HOME WITHOUT YOU, SAY IT RIGHT
דבר טוב שקרה השבוע: אח שלי חזר מתאילנד
דבר פחות טוב שקרה השבוע: לא יודעת התחדשות השבוע: קנינו הרגע מלא ארטיקים וגלידות
, וגם גופיות מS- WEAR.
ספר השבוע: הארי פוטר החדש.. משחק השבוע: ממ בYNET כזה חח ציטוט השבוע: דברים שאחיינית שליאומרת
השיעור הכיפי ביותר השבוע: חה חה..אני סיימתי בצפר
עד כמה הלחץ של הלימודים מורגש אצלכם מ-1-10:......................... תמונת השבוע: אין לי כוח חחח

RayoDeLuz

New member
איך הארי פוטר??

אח שלי היה בין אלה שהלכו לחנות ועמדו בתור עד חצות... קראתי את זה באנגלית...
אה ותתחדשי!

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחחחח עד כדי כך?!? חח

תודה
גם ללינוי..
ולא סיימתי לקרוא את זה חחחח אני בהתחלה! לא היה לי זמן...חחחח ואחותי קראה את הרביעי באנגלית ואמרה שזה ארוךךךךךך..
איך הספקת לקרוא את כולו כבר?!

RayoDeLuz

New member
חח זה היה סתם בשביל הקטע..

הוא הלך עם חבר שלו... אני גרה בקנדה אז אני יודעת אנגלית מעולה.. אני מסוגלת לקרוא ספרים באנגלית באותה מהירות כמו של ספרים בעברית...

למעלה