סיכום שבוע:

RayoDeLuz

New member
עונה

סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: חברים! היה הפרק עם איימי אחותה של רייצ'ל בחג ההודיה... קליפ/סרטון השבוע: EVERDAY של היי סקול שיר השבוע: כנ"ל דבר טוב שקרה השבוע: קניתי מחשב נייד משלי...!! ויש חופש... דבר פחות טוב שקרה השבוע: הבנתי כל מיני דברים בקשר לחברה מסויימת התחדשות השבוע: מחשב ספר השבוע: אין משחק השבוע: אין ציטוט השבוע:"if I went yesterday to the zoo, I'm a koala bear!" משהו בסגנון.. השיעור הכיפי ביותר השבוע: לא היה בית ספר עד כמה הלחץ של הלימודים מורגש אצלכם מ-1-10: 0
תמונת השבוע: אין

linoy7

New member
מחשב משלך, כיף לך../images/Emo10.gif תתחדשי!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

RayoDeLuz

New member
טנקס...

יש בו עברית כמובן... אח שלי עזר לי להתקין.. ויש גם פוטושופ!!!

just adiki

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif:

סרט השבוע:לא ראיתי. תוכנית השבוע:"חברים"
ו-"הישרדות"
. קליפ/סרטון השבוע:מפתיע אבל
... אין. שיר השבוע:hoe deep is your love דבר טוב שקרה השבוע:שיעור אנגלית!!
היה כ"כ מצחיק. דבר פחות טוב שקרה הבוע:שיעור ג"ג היה כ"כ מעיק!! התחדשות השבוע:ממ.. מ... להלהלהלה עשיתי מנוי לחדר כושר
(ואני כן! הולכת להתמיד!!) ספר השבוע:"איש ואישה ואיש" ["ואישה" "והילדים שלהם"
] משחק השבוע:ארץ עיר
יהה
! אני וחברה שלי עשינו ארץ עיר כל האותיות ועם חוקים כאלה שאי אפשר לכתוב שמות עבריים וערים מישראל
ואחרי זה עשינו ארץ עיר באנגלית. country city
. ציטוט השבוע:תלמיד
:"אני אקרא אם את תבטלי לי את ההרשמה" המורה לאנגלית
:"אתה עושה איתי מו"מ? מה אנחנו בשוק הכרמל!?"
השיעור הכיפי ביותר השבוע:שיעור אנגלית
עד כמה הלחץ של הלימודים מורגש אצלכם מ-1-10: 5 מתחילים להרגיש לחץ לאט לאט... תמונת השבוע:זאת אני
[וחברה שלי שלא מעוניינת לחשוף את עצמה
]

CarmitF

New member
חחח מורה מצחיקה ../images/Emo6.gif

המורות נהיו מצחיקות בזמן האחרון..

linoy7

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע:דופלקס תוכנית השבוע: חברים, מיכאלה, הישרדות קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: דודו אהרון- אהבה ראשונה
דבר טוב שקרה השבוע: אין משו ספציפי דבר פחות טוב שקרה השבוע: חברה שלי טסה לרוסיה
המבחן באנגלית
המורה[לשעבר!!!!
] למגמת ספרות המגעילה
והשעות אפס שהוסיפו לנו
התחדשות השבוע: אין ספר השבוע: אין משחק השבוע: טאקייייי ציטוט השבוע: 1. מישו מהבי"ס אומר: "היייייייייייי, הנה האופנוע שלייייייייי!" [וכן, הוא סתם אמר
] חברות שלי ואני בתגובה- "וואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו"
זה היה מצחיק
2. "ועומר שובבבבב נפל למים!"
איזה נעל! השיעור הכיפי ביותר השבוע: אזרחות וספורט! עד כמה הלחץ של הלימודים מורגש אצלכם מ-1-10: 5 תמונת השבוע: אין

MoRaN SaShA

New member
גמאני ראיתי אתמול דופלקס!! חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

סרט מצחיקקק חחחחחחחחח חחחח אבל ראיתי אותו כבר לפני כמה שנים והזקנה הזו מעצבנתתתתתתתתת חח

linoy7

New member
אני נרדמתי באמצע../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

או שסתם הייתי עייפה חחח
וכן, היא עיצבנה אותי

CarmitF

New member
חחחח

גם אני צחקתי מה"עומר שוב נפל למים". אחרי הפעם השלישית או השניה אמרתי את זה בצחוק ואז הוא נפל חחחח אבל למה העיפו אותו??!!! איזה בוגדים

linoy7

New member
חבל על הזמן../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

הכל בגלל דן המניאק
רואים שהוא עו"ד

CarmitF

New member
את יודעת מה הכי עיצבן אותי??

שנעמה (שאני די אהבתי אותה עד אתמול) ומרינה החליטו ביחד עם עומר שמצביעים לסיון וכשדן אמר להן להצביע לעומר הן אמרו שלא ושזה מוגזם והוא חזק ואסור להעיף אותו ובסוף הן בגדו בעומר!!
עומר צדק בכל מה שהוא אמר בסוף שכולם בגדו בו! נקווה שבפרק הבא הוא ינצח את יואב. אסור שהוא יעוף!!

linoy7

New member
בהחלט../images/Emo45.gif גמאני מקווה שהוא ינצח את יואב הנעל!

NITSAN6

New member
הוא באמת מעצבן../images/Emo46.gif../images/Emo112.gif

חבל שלא סיוון הלכה...היא מזה מעצבנת!שוטפת את השיער במים של שתיה, פותחת קוקוסים כל חמש דקות היא כל כך מעצבנת
לא מספיק זה אנחנו גם צריכים לשמוע אותה שרה...שתלך לכוכב נולד מה היא עושה בהישרדות?! היא וליה הכי מעצבנות אותי

linoy7

New member
../images/Emo6.gifנכון!!!!!../images/Emo41.gif

"סיון הזאת, כדי שהיא תשתוק פשוט צריך לתת לה קוקוס"
זה כ"כ נכון
אבל היציאות של ליה
אין, היא הורגת אותי
"יואב הזה, כל היום אוכל יושן יושן יושן!" [בכוונה כתבתי יושן
] וואי, הכי יהיה נורא אם עומר ויעל יצטרכו להילחם בדו קרב. איך ריחמתי עליהם אתמול

למעלה