סכמש

adii1201

New member
../images/Emo42.gifסכמש

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

Robin Sparkles

New member
מסכמ"שת שבוע מצחיק../images/Emo13.gif

משהו כיפי:כל השבוע הזה..היה נורא כיף! משהו מעצבן:אנשים שמשחקים משחקים משהו מצחיק:ה-כ-ל משהו טעים:פרוזן יוגורט ב-TAPS. זה גן עדן וזה הכי טעים בעולם ואני לא מגזימה
וקרמבוווווווווו משהו חדש: סרט טוב:ידידים פלוס שיר טוב:Jason Derulo - Breathing August - Dangerous T-Pain - Running (1000 Miles) הפזמון של זה הועתק מהשיר 500 MILES הנוסטלגי Flo-Rida Ft. J Randall - Na Na Na Offer Nissim & Victoria Secret (Be my boyfriend) Mr Black & Epiphony - Drip Drop (Mr Black Edit) וגם בגרסה עם KYD Kate Ryan - Love life גרסה אחרת לשיר NARCOTIC זמר/להקה טובים: מי שנמצא בשיר השבוע ספר טוב: סדרה טובה: פרק שיצא לי לראות השבוע: היום הכי הכי:כולם בילוי השבוע: ציטוט השבוע:אוקיי אז יש לי הרבה.. "אל תוסיפי אש למדורה" ~~ אני:"פעם אהבתי תפוחים" ידיד:"עד מתי?" אני:"עד שהפסקתי לאהוב" ידיד:"משפט חכם צריכים לזכור אותו" ~~ איכשהו הגענו לשיחה על סוף העולם..חברה:"אז נלך למקום אחר בעולם" ~~ ידיד:"תיכנס לאתר טן נט" ידיד2:"מה?" ידיד:"עשר נט"
~~~ קצין:"תשימו פה מוקד של יין" ~~ ידיד:"רק באוטובוס אפשר לשמוע אנשים אומרים תתקדמו אחורה" ~~ אני:"שניצל זה לחלשים" ~~ חברה:"תקריבי לי את הפח" ידיד:"מה תקריבי?תקרבי..תקריבי זה לקורבן" הוא אמר את זה כדי לעצבן אותה חברה:"אני רוצה להגיד תקריבי!!!! תקריבי לי את הפח בבקשה" אני:"כקורבן?" האדם שעשה לי את השבוע:חברי אמת פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:נהדר! תכניות לשבוע הבא: תמונת השבוע:

adii1201

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

משהו כיפי:לא השיניים שלי
המממ העובדה שפליסיטי הייתה מלא פעמים בפייסבוק, המארז של עונה 7 שהגיע בדואר
משהו מעצבן:אנשים מעצבנים, כאבי שיניים, פריחה..
משהו מצחיק:הו הרופא שלי ואני לא מפסיקים להגיד שטויות אחד לשני
אפילו קיבלתי ממנו מחזיק מפתחות ורוד (לבחירתי כמובן
)
משהו טעים:שום דבר. אני לא מסוגלת ללעוס
משהו חדש:המחזיק מפתחות
אה ונעליים
אה וגם מצאתי שמלה לחתונה
סרט טוב:לא ראיתי
שיר טוב:Missy Higgins- Where I Stood
זמר/להקה טובים: Missy Higgins
ספר טוב: מאז שסיימתי את של ג'ודי פיקו עוד לא הספקתי יותר מדי...
סדרה טובה:המפענחת
היה אחלה פרק
פרק שיצא לי לראות השבוע: וואי האמת שראיתי כל מיני של דספרט
היום הכי הכי: כל השבוע הזה היה די מעאפן
בילוי השבוע: רופא שיניים, זה אחלה בילוי
ציטוט השבוע: אני: טוב באתי לקבל את המתנה שלי. אפשר מריחואנה בבקשה?
האדם שעשה לי את השבוע:אמא
ובליב איט אור נוט, אבל הרופא שיניים
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:לא משהו
תכניות לשבוע הבא:לחזור לעבודה
תמונת השבוע:

../images/Emo201.gifעל השיניים

תתחדשי על השמלה! אגב, איזה כיף שיש לך רופא שאפשר להתבדח איתו
יש לי מלא רופאים, רובם מאוד נחמדים, אבל לצחוק איתם ממש אי אפשר

adii1201

New member
תודה../images/Emo24.gif

לא עוד לא קניתי, צריכה לתפור
יש לי רופא שיניים מדהים, בחיי

adii1201

New member
כן../images/Emo9.gif

לא אני בעצמי
התופרת שאני הולכת לשלם לה בשביל זה
בליב איט אור נוט, אבל זה אשכרה יוצא הרבה יותר זול משמלה קנויה

LeAnnDylan

Well-known member
מזה שאנשים עוד הולכים לתופרת

זה לא לייק מקצוע שנכחד מהעולם?

adii1201

New member
../images/Emo6.gif תראי בגדול אם הייתי גרה בארה"ב

או בלונדון או בכל מקום אחר שהוא לא ישראל, רוב הסיכויים שלא הייתי חושבת ללכת לתופרת. אבל אין בארץ שום דבר! ואז מה קורה? אני יושבת לתומי וקוראת עיתון ושרה ג'סיקה פארקר מופיעה לה עם שמלה מהממת ואני אומרת "אני רוצה" ואז אמא שלי קוראת, במקרה, עיתון אחר, ואותה תמונה מופיעה גם שם (פרומו לסקס אנד דה סיטי
) והיא אומרת "יא עדי זה מדהים לך" ואז אנחנו ממשיכות לחפש ובמקרה (באמת במקרה) אני נתקלת בשמלה מאוד דומה והרבה פחות יפה, במחיר של 3,000 ש"ח, בחנות בדיזינגוף. אני מודדת ורואה שזה יושב טוב ומיד אמא שלי מוצאת תופרת בירושלים, ואנחנו אצלה וקונות בד ומשלמות על השמלה שאני רציתי מלכתחילה רק 700 ש"ח. והיא שלי, ואין לאף אחד אחר. אז עכשיו מגיעה עוד חתונה, ואני כבר לא מבזבזת את זמני בחיפושים בדיזינגוף. יש לי תופרת, חיפשתי שמלה באינטרנט. עכשיו רק צריך ללכת לקנות בד ויאללה לעבודה
תגידי שזה לא יעיל

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif

אחת רצתה שבעלה יקנה הביתה ספה ממש ממש יקרה, והוא קמצן פצצות, אז הוא הלך וצילם את הספה ונתן את זה לאיזה חקיין ספות שיכין לו אחת כזו בזול
כמובן שהיא התפרקה אח"כ, אבל זה כבר סיפור אחר

snavgm

New member
גם אני צחקתי כמו דילן ודרורית..אבל זה הגיוני!

בחיי שהסיפור שלך משכנע.. אני לא בעיניני שמלות..אבל אם זה יוצא דומה -וזול כ,כ ביי שווה!! ואני לא אתנגד לשמלה עלה- דיינה.. למשל כזאת... https://www.facebook.com/photo.php?v=10150810281445103

adii1201

New member
תראי, בגדול זה לא רק המחיר

כמובן שיש לזה חלק גדול בעניין, אבל מעבר לזה, זו העובדה שזה מיוחד ושאין סיכוי שלעוד מישהי יהיה את זה. אני לא תופרת בגדים באופן כללי. אח שלי מתחתן, אח שלי אחר התחתן פעם קודמת. זה כן צריך להיות מיוחד
ואגב, הסתובבתי עם אמא שלי בדיזינגוף ובאחת החנויות המוכרת סיפרה שאמא של החתן קנתה שמלה שם ואחרי זה אמא של הכלה (של אותו זוג!) באה וקנתה את אותה השמלה בדיוק בצבע אחר. אח"כ הן גילו במקרה שהן קנו את אותה השמלה. לי זה לא ייקרה

למעלה