סכמש

adii1201

New member
אני לא רואהההה

יש שם ספוילרים ל-BOF, אני לא סומכת על דיינה שתסתום את הפה שלה סורי

snavgm

New member
טוב תיכנסי= פה אין ספויילרים!

מה יש לכם עם החרדות מהספויילרים? מה כבר דיינה תגיד שעכול להרוס את העונה? בכל אופן יש פה קישור לכל מיני מש"שים שיהיו בעונה 2 של BOP דברים כללים כאלו על הדמויות.. עך היחסים . אז מה זה חהרוס לך את העונה אם תדעי את זה? אבל ניחא. בכל אופן=שאלה = לא ספויילר- מה שרציתי רק שלאול אותך, כי לא הבנתי מהראיון המראיין שואל אותה משהו על צילומי הפרק הראשון ואם הבנתי נכון הם צילמו בסט של וויסטריה ליין פרק על רצח ברחוב בSUBURB והיא אמרה שזה היה מבלבל כי היא היא רק ב BOP 3 חודשים וזה לקח אותה לדספרט וכל הזמן קתרין ממייפייר יצאה ממנה בצילונים של נBOP אז זה אלף= משעשע בית- יכוללהסביר את הגמיק שהם השתמשו בו בפרומואים על הדספרט האוסוויבס ואני מקוה שזה לא נחשב בעיניך ספוליר . הלוקשיין של פרק 1 בעונה. יאללה תראי ראיון אחד..

adii1201

New member
מספיק../images/Emo6.gif אמרתי לך, זאתי יש לה פה גדול

אני מתה עליה, אבל היא לא ממש יודעת לשתוק
ואני לא קוראת ספוילרים באף סדרה חוץ מבדספרט. וזה גם רק כי אני לא מסוגלת להחזיק את עצמי
הפואנטה היא, אני לא רוצה ספוילרים
זה לא היה נראה כמו הסט של וויסטריה ליין
זה ממש נכון אבל
אני לא יודעת, אבל זה מצחיק בטירוף

adii1201

New member
זו היא, אווה לנגוריה כתבה שסופסוף

פליסיטי הצטרפה לשאר העולם באינטרנט ופתחה פייסבוק
חוצמזה שהיא מעלה מלא תמונות פלאפון שלה ושל הבנות ושל ביל וכו' זה מאוד מרגש
היא לא מכירה אותי, היא רק מגיבה לי על הקליפים שאני עושה לה
כפרעליה
לא, היא לא שמה! הייתי רוצה לראות אותה מגיבה לפריק ביל מייסי
היי הלו, הוא היה ממש חתיך בערב! שיימלס זו הגרסה האמריקאית לשיימלס הבריטית. זו סדרה מצוינת, לגמרי שווה צפייה! לא ידעתי שאפשר לענות מהמייל
ויכול להיות שהם בעבודות תחזוקה

snavgm

New member
באמת חמודה שיש לה פייסבוק והיא מעדכנת

מתי כבר דיינה תצטרף לצוויליזציה ותיכנס לפייסבוק..? הטוויטר הזה משעמם בעיני ופרימיטיבי ומגביל. לא אוהבת.!! על מה זה SHAMELASS? ראית את כל הלינקים שהעלתי עם דיינה? היו לה ראיונות חמודים אתמול. היו מלאאא העלתי רק 3 מתוכם.

adii1201

New member
מאוד../images/Emo99.gif

יותר טוב טוויטר, מנסים להביא את פליסיטי לשם
וחוצמזה, לדיינה אין טוויטר? אני גם לא אוהבת אותו האמת
זה מספר על פרנק, שהוא אב חד הורי, הוא שיכור, מוזר ובעיקר לא מגדל את הילדים שלו. יש לו 5 (נראה לי
) ילדים כשהגדולה ביניהם, מגולמת על ידי אמי רוסום המדהימה, מגדלת אותם בעצם, וכל מה שהוא עושה זה להשתכר. זה נורא מצחיק, משחקת שם גם ג'ואן קיוזק, שווה צפייה. לא, אני בעבודה, אז עוד לא הגעתי ללראות כלום

אני לא ראיתי השנה, לא היה טעם

אף סדרה שהיתה מועמדת לא עניינה אותי
וגם בכלל שדיינה לא היתה שם, אז לא היה למי לצפות
.

snavgm

New member
בחיי את צודקת.. ודיינה הייתה בבית חולה

ולא היה מי לראות יותר מדי. יש רק אחת שאני מתה עליה- סופיה ווגרה SOFIA VAGERA ניא סקסית ומצחיקה- למות ממנה.. ויפה. מהתוכנית "משפחה מודרנית" שזה קומדיה טובה אבל לא מפילה והיא גרפה את כל הפרסים האפשריים- שחקן שחקנית תסריט ביומוי ועוד כמה.. דיינה לא הייתה באמי- היתה בבית חולה ונחה כי למחרת התחילו כל הראיונות לפרימירה של BOP תראי שלחתי כמה לינקים לראיונות( מעלי)

אני אשמח, יש בהם ספוילרים לBOP?

אני בפיגור מבחינת פרקים. בכל מקרה, המון תודה!

snavgm

New member
תעזבי ספויילרים.. דיינה מהממת.. שווה!

ןלדעתי אין ממש ספויילרים היא רק אומרת על כיוונים שיקרו למשל ביחסים עם הבת שלה.. עם אקס בעלה וכאלו

למעלה