כי תפוזין! ;;
K kelly7i New member 18/7/07 #19 נמצאו 503 תוצאות אבל לא הכי הבנתי את זה, זה כל ההודעות שלי בחיים של הפורום הזה? ל אנראלי הגיוני כי אם הסטטיסטיקות הם לפי חודש, אז אמור להיות לי יותר במה שזה מצא לי עכשיו, לא? S:
נמצאו 503 תוצאות אבל לא הכי הבנתי את זה, זה כל ההודעות שלי בחיים של הפורום הזה? ל אנראלי הגיוני כי אם הסטטיסטיקות הם לפי חודש, אז אמור להיות לי יותר במה שזה מצא לי עכשיו, לא? S:
S sweet shir New member 18/7/07 #21 כן, 503 הוא מס' ההודעות שאי פעם כתבת בפורום הזה. זה לא סטטיסטיקה חודשית.. את החודשיות רק המנהלת מקבלת.. מתפוז אני מניחה. ^____^
כן, 503 הוא מס' ההודעות שאי פעם כתבת בפורום הזה. זה לא סטטיסטיקה חודשית.. את החודשיות רק המנהלת מקבלת.. מתפוז אני מניחה. ^____^
K kelly7i New member 18/7/07 #22 כן אני יודעת, פשוט חשבתי שנגיד כל ודש אני כותבת איזה 200 אז זה לא מסתדר חח
S sweet shir New member 18/7/07 #25 חח אז כנראה שלא כתבת. ^^ או שלודעת. חחחחח אם את 3 חודשים כאן בערך אז זה מסתדר.
S sweet shir New member 18/7/07 #26 טוב עכשיו בדקתי.. ושעושים בחיפוש החדש זה דפוק :/ תעשו בחיפוש הישן.. בחיפוש הישן ישלך 570 תגובות ולי 2115. ^__^
טוב עכשיו בדקתי.. ושעושים בחיפוש החדש זה דפוק :/ תעשו בחיפוש הישן.. בחיפוש הישן ישלך 570 תגובות ולי 2115. ^__^