עדכוניי בוקר-צהריים -יום65- 4.11

omer719

New member
../images/Emo42.gifעדכוניי בוקר-צהריים -יום65- 4.11../images/Emo42.gif

כול העידכונים מהוילה, לכאן
אני רוצה להזכיר בקשר לתמונות פוגעות שאנשים עושים, לפעמים הגבול בין מצחיק לפוגע הוא דק מאוד, אז תחשבו לפני שאתם מפרסמים תמונה שהכנתם על אחד המתמודדים, תמונות פוגעות יימחקו! דיון נעים

krokodilla

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo123.gif../images/Emo41.gifמי שנכנס לוילה...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קודם כל, אני מאוד מאוד מקנאה במי שייכנס לוילה, יהיה לו יתרון עצום על כל הותיקים, כי מי שנכנס עכשיו יודע בדיוק מה יחסי הכוחות שמה וזה יהיה לו ממש לעזר.. (סכויים גדולים יותר להיות הזוכה הגדול במליון) נראה לי אבל שההפקה תאסור על כל החדשים לדבר על מה שקרה בוילה לפני שהם נכנסו.. אחרת זה יהרוס לגמרי את המשחק. הלוואי הלוואי שאצליח למצוא את הקודים על הבקבוקים של מי-עדן!! מי שרוצה הנה הלינק שמסביר על הכניסה לוילה

thr7

New member
אז זהו שלא

היחידה שקמה ונראית מעולה ולא מצחקקת כמו מפגרת. לפעמים היא יותר סגורה אבל היא כל כך חיונית למשחק שאין מצב.

זברה17

New member
אז זהו שכן

שפרה מצחקקת כמו המלכה המרשעת בספורי האגדות והיא כבר לא חיונית . כי היא סיימה את הכובע שהיא סרגה. גם הסנדק שי , היה חיוני למשחק.

קפרי

New member
כתבתם שהיא לא מרשה לו ללכת, מה קרה? שכחת

אתמול איך אחרי חצות "השתגע" והשתולל בכיף ליד שיפרה וצבר? היו צחוקים אבל רק למבינים ובעלי רמה.

ראיתי תקטעי וידאו של צבר ואמא שלו כזו מאמי !

בכרטיס ביקור של צבר אמא שלו לידו וגם מדברת באתר קשת והיא נשמה טובה בלי קשר תשלחו SMS לצבר אוף תאמת שיפאה אחלה וגם ונסה תעשו מה שאתם חושבים לנכון

כל כך אוהבת..

את סיפור האהבה הטהור הזה.. אני משוכנעת שכיצאו מהוילה הקשר ביניהם רק יתחזק. אני כל כך מזדהה עם שיפרה, אוהבת את כל מה שהיא מייצגת, את מכלול התכונות שבה. אנחנו חייבים להשאיר אותם עוד כי בילעדי שיפרה וצבר התונית תרד ברמה שלה.

Preema

New member
אגדה?את טרול או בן אדם אמיתי? ../images/Emo4.gif

"טהור"? "אוהבת את מה ששפרה מייצגת"???

מדהימה ברמת הרוע

הצביעוצ והצככנוצ שיש בה התנשאות שלא נשכח, להמשיך? אכן מדהימה

לצערי מי שרואה בה רעה..

הוא רואה את עצמו כמרושע. איך אפשר לכתוב בצורה כל כך רעה?

למעלה