עדכוניי בוקר-צהריים -יום65- 4.11

Martha

New member
תשמעי

למרות שאין לי בעיה ששיפרה תישאר עד הסוף (אני דווקא די מחבבת אותה) ההודעה שלך מצחיקה מאוד. המגרעה היחידה שלה זה שהיא בת להורים גרושים ?
את זוכרת שהיא לא אלוהים, נכון?

קפרי

New member
מה שיש בה שלילי ולא נראה כנראה לא מפריע

לתוכנית ובכלל, יחסית לשאר החברים שם, יחסית למה שנדרש מאדם מינימלית יש לה את זה. אף אחד לא אלוקים אפילו לא הילדים שלי. וכאשר אני כותבת טוב זה אומר שזה בולט לי וחשוב מספיק כדי להסתיר את האפל שיש בכל אדם (גם המעט).

חניוש

New member
אני מסכימה לכל מילה .אכן שפרה אצילית ומיוחדת

בעלת יופי נדיר ואישיות מקסימה..אני מבקשת אנא הביטו על הצדדים היפים והחיובים שלה.

שפרה

היא מדהימה, היא מוכשרת, היא רגישה, היא חכמה, היא טינילגנטית, היא יפה, אין בה טיפת רוע, היא מלאך בצורת אישה. מי שלא רואה את זה שייך לבני החושך. כי שיפרה היא בת אור נדירה. אני אוהבת אותה כל כך. רק מי שיכול לראות בה רוע הוא רע בצצמו ושייך לבני החושך. לא מסוגל לראות את הטוב-מסכנים אני מרחמת עליהם.

תגידי את מכירה אותה מעבר לתכנית? ../images/Emo12.gif

כי אין מילה ממה שכתבת שמשקפת את המציאות

Jo_

New member
האמת שחברה טובה שלי מכירה אותה מעבר לתכנית

והיא אימתה את כל מה שאני חושבת עליה. אם אקצר את דבריה היא אומרת שהיא מקסימה ושבאמת כל מי שסביבה אוהב אותה ושהיא באמת מפיצה אור. אני באמת לא מצליחה להבין איך אנשים כל כך רבים לא מצליחים לראות את זה. ברור שהיא לא מושלמת ויש בה גם צדדים פחות טובים וזה מה שהופך אותה לאנושית. לכל אחד בעולם ומן הסתם שגם בוילה יש צדדים פחות יפים. אני לא חושבת שמי שלא רואה הוא מבני החושך (אני לא בטוחה מי הם בני החושך האמת..) אבל אני בהחלט מתפלאה שאנשים לא מצליחים לראות אותה. נורא ברור שהיא מותק, בגלל ולמרות מה שהיא עושה. אני חושבת שהתכנית תאבד טעם בלי בן אדם כמו שפרה ובטח תאבד הרבה מהגיוון אבל כמובן שזה אינדיווידואלי. מי שחושב אחרת שיצביע אחרת. חבל אבל זה מה יש..

אני אסביר לך את דעתי

בתחילת התכנית היא בהחלט נראתה כמישהי שיש בה בראש מעבר לסריגה ותככנות ככל שעבר הזמן היא התחילה לסכסך, להתנשא ולחשוב שהיא טובה מאחרים, משם בא מה שרואים היום, אני מאמינה שבחוץ אולי יש כאלה שאוהבים וחושבים שהיא טובה רק האנטי שלה כלפי מה ששונה ממנה וחוסר היכולת שלה לקבל מוציאה אותה מדעתה ומוציאה ממנה רוע ותככנות נוראית.

ע ל ו מ ה

New member
ואתמול כשהיא הסבירה בכנות

שההתנגדות הראשונית שלה (מחשש מזרים, לגיטימי) מהחדשים היתה כנראה לא מוצדקת והחליטה לשנות כיוון, טרחו להכריז שהיא צבועה. במקום לראות את העומק - ודווקא את העובדה שהבינה בעצמה שיש לה אנטי והחליטה לשנות כיוון - החליטו לראות באופן חד-מימדי (שחור-לבן) דווקא "צביעות". התוכנית, ובעיקר הפורום, רק מוכיחים איזה פער עצום יש באוכלוסיה, ומאפסים את התקווה להבנה. נמשיך לחיות לנו בבועות שלנו. אלה שמבינים, מעריכים, ואוהבים את שפרה. ואלה שפשוט לא.

אפרילA

New member
ממש שינתה כיוון, גם אחרי שאמרה את זה לא ניסתה

להתחבר אליהם. אתמול כשליאון אמר לה שונסה אוהבת אותה היא חיכה ואמרה - בכנות
- שהיא יודעת מה להגיד ואיך להתנהג כדי שונסה תחבב ושקל מאוד לעשות את זה. (מראה תחמנות + התנשאות).

Jo_

New member
אני לא מסכימה עם כל הדברים

כמו שאמרתי היא בוודאי לא מושלמת, כמו כולנו. אני לא חושבת שהיא אנטי, אני כן חושבת שהיא לא מתחברת עם כל אחד. זה לא חברותי ויש שיגידו שזה שלילי, אבל לדעתי זה פשוט מה שזה. כל אחד ואיך שהוא. אני גם לא בטוחה מה הופך אותה לתככנית. אני חושבת שהיא פשוט מתנהלת בהתאם לנסיבות ולפידבקים מהאנשים שסביבה ועושה מה שמרגיש לה נכון. האנשים שסביבה זה פרמטר באמת חשוב שאסור לשכוח כי אז אפשר באמת להתבלבל ולחשוב ששפרה לא סובלנית ולא מקבלת אנשים ששונים ממה, בעוד שבהרבה מהמקרים אנשים קוראים אותה לא נכון ולכן מתנהגים אליה באופן מסוים וכתוצאה מכך היא פשוט מגיבה כפי שהיא מגיבה ושומרת על מרחק ועל עצמה. נראה לי שזה דיון די מיותר אחרי הכל כי כל אחד ודעתו ומה שנראה לו נכון וישר. אני כן חושבת שזה טפשי להשתמש במילים גדולות וחורצות כי מה שלא יהיה - עד שלא אהיה שם לא אדע. בוילה של האח הגדול ובכל מקום בעצם.

כל הכבוד עלומה

הניתוח שלך כל כך נכון בעני. רק להוסיף על דבריך שכאשר יש דיסאוננס וכאשר נפגעים אז מגיבים בצורה אחרת. הרמה של רוב הדיירים ירודה ביותר וכך גם האנשים בפורום. כי אם היו אומרים לי- ''בת שרמוטה'' בצורה הכי בוטה שיש והטון עושה את ההבדל. אז כל אחד שפוי בדעתו היה מגיב בהתרחקות וב''התנשאות''.

קפרי

New member
איזה מצחיקים מתנגדיה, כאילו אי אפשר להגיד

עליה אף מילה טובה וישר כשיש כזה דבר, נכנסים להלם ומתחילים לדקלם: "את אחותה, את סבתא שלה, את מהמשפחה", הלו, צאו מהבועה, שיפרה מוערכת גם מעבר ...(מי שמבין).

כולנו מכירים את שיפרה

לצערי הרב, אני לא מכירה אותה אישית וחבל. הלוואי והייתי מכירה אותה באופן אישי. הייתי לומדת ממנה המון. והייתי ניהנית מחברתה. אני רואה בה שלימות מדהימה שכבר הרבה שנים לא פגשתי כמוה. לצבר יש מזל גדול שפגש בה ומקווה מאוד שהם יממשו את אהבתם מחוץ לוילה ושיהיו ביחד. הלואי ולבן שלי הייתה אישה כמוה כל כך יצירתית, כל כך עדינה, עם אינטליגנציה ריגשית כל כך גבוה, כל כך רגישה, כל כך פגיעה(וזה בעני חיסרונה היחידי)כל כך נשית, כל כל יפה, כל כך חכמה. נדירים האנשים שמשתווים לה.

קפרי

New member
תגידי, את מכירה אותה מעבר לתוכנית? כי איך את

כל כך יודעת מה היא באמת?

למעלה