עידכונים לצהרי היום - ה- 5.10

oneboy1

New member
כל בחורה המכבדת עצמה מחזיקה הומו-מחמד

קודם כל, אהבה , חיבה, לא משנה מה, בין אנשים, לא משנה העדפות המיניות שלהם - זה לא איכס בחורות מתחברות להומואים בגלל הרגישות שלהם (בדרך כלל) יש להם המון נושאי שיחה משותפים (בנים) בחורות יכולות לדבר עם הומואים על דברים שהן אינן יכולות לדבר עם חברותיהן (קנאה) ובטח לא סטרייטים (מה סטריטיטים כבר מבינים בטרנדים אופנה וכל הג'אז הזה) אף בחורה שם לא יכולה לקבל מגע מגבר (גם כן גברים, צבר ואיתי האימפוטנטים) שלא יתפרש כאילו זאת משיכה מינית אז ברור לגמרי שמי שמספק את הצורך הזה זה ההומו התורן נכתב קצת בהומור וקצת לא....

סתונית5

New member
../images/Emo6.gifוזו אחת הטעויות הפאטליות בעיקר כשנלחמים על

אותו אובייקט. שפרה לא מבחינה שמאחורי ה"נחמדות" והאהבה של לאון יש קנאה יוקדת. לאון עושה הכל לטרפד כל התקרבות בינה לצבר וכנראה הצליח. בין אם בהתנהגות "חתלתולית" והכרבלות עם שפרה, בין עם "רעש רקע" בלתי פוסק למשוך את תשומת הלב אליו. רמיזות מיניות בוטות ששולח אל צבר, עד ל"משחק באבא אמא" כשהוא כביכול הילד. שני השיאים היו בחג במהלך משחק הדמקה המאולתר בין שפרה צבר שהתעלמו מנוכחותו והוא התנהג כמו גור כלבים רטוב ומיילל ובליל שבת בשיר הארסי שבגללו שפרה פרצה בבכי כשהוא לא התכוון אליה עאלק. בערב ההדחה שבו צבר ישב ליד שפרה על הדשא הוא הצהיר שהיא האדם היחיד שאתו הוא יכול לדבר. שלשום הוא אמר שהשיחות המעניינות ביותר הן בין שלושתם. אותי זה העציב.

oneboy1

New member
בטח ישנאו אותי, אבל.....

אני יודע שגם בפורום וגם בחוץ - לאון הוא אחד מאהובי הצופים אני לא מתלהב מזה, כי אני רואה איך אנשים מחקים אותו ולועגים לו בעצם מאחורי גבם כמובן שההפקה לקחה הומו נשי ולא גברי, כי זה יותר מעניין את הצופים, מאשר גבר הומו "רגיל" הטרגדיה של לאון זה שהוא בכלל לא מודע לעצמו, הוא לא מבין בכלל איפוא הוא ואיפוא מתחיל אדם אחר הוא "נבלע" בכל סביבה בה הוא נמצא הוא נדחף למשפחה הגרעינית בין צבר לשיפרה, שברצינות , כאב לי נורא לראות אותו כך, ללא כבוד עצמי, ללא חוש ביקורת, ללא כלום אני בטוח לגמרי שיש לו יכולות מרשימות (הוא לא היה שורד בחיים כהומו נשי , אם לא היו לו תכונות של שורד) רק שהוא לא נותן להן לבוא לידי ביטוי בתוכנית וחבל מאוד על כך לאון לקח לעצמו את התפקיד של ההומו הנשי , הליצן, המצחיקן, אבל לא הייתי מקנא בו על מה שהוא עובר בפנים אני רואה איך זורקים לו הערות והוא לא מגיב- לא, זאת לא תגובה חוסר תגובה אני בטוח שאם הוא היה אסרטיבי , מגיב, מפעיל, יוזם, הכל היה נראה אחרת (ולא, לקום בבוקר ולרקוד זה מלאכותי ולא מעניין) אני כן חושב שהוא אדם טוב, רק אם היה מפסיק לשמש כסמרטוט ריצפה, כעבד, כווסל, לא היה נגרם לו שום נזק אני חושב שהיו אוהבים אותו אפילו יותר עכשיו אוהבים אותו כי בעצם "מרחמים" עליו,..... באחות הקטנה אבי ניסבאום אמר שההורים של עברי לידר יצאו בזול כשהם רואים את לאון.... זאת לא ביקורת !!!!!!! אני מצטער בשביל לאון ואני מאחל לו שיצא מהבית בראש זקוף וגאה ולא ישחק לידיים של כל אלה שהשפילו אותו .... זה על קצה המזלג, יש עוד, אם מישהו ירצה

NoKiA2003

New member
גיבוב של שטויות

מאין לך שלאון לא היה שורד בחיים כהומו נשי? הבחור רק התחיל לחיות ונראה לי שהוא יודע להסתדר טוב מאד עד עכשיו ותתפלא, בסביבה התל אביבית הוא לא יוצא דופן. מאין לך שהוא לקח על עצמו את התקפיד של ההומו הנשי וזה לא מה שהוא באמת? אף אחד לא מרחם עליו ומתייחסים אליו כשווה בין שווים, אף אחד לא משפיל אותו והוא דואג עפה לעצמו.

Fairywitch

New member
אני די מסכימה עם הרוב../images/Emo45.gif

הוא כולו פוזה ומסיכות, ודי חסר חוט שדרה, כמו שזה נראה. זה ממש מתסכל לפעמים.

cookies10

New member
לאון הוא דו מיני

תתעוררו חולה על שיפרה על ונסה ועל עינב כל אחת לפי תורה הוא סתם חרמן שקרן

Fairywitch

New member
זה לא נכון-

להומואים רבים יש קירבה פיזית ממש רצינית לבנות, מניסיון, תאמין לי. תחשוב איך חברות בנות מתחבקות כל הזמן- זה בערך אותו דבר. אין בזה איום או מתח- אז זה נורא קל וכייפי.

למעלה