בטח ישנאו אותי, אבל.....
אני יודע שגם בפורום וגם בחוץ - לאון הוא אחד מאהובי הצופים אני לא מתלהב מזה, כי אני רואה איך אנשים מחקים אותו ולועגים לו בעצם מאחורי גבם כמובן שההפקה לקחה הומו נשי ולא גברי, כי זה יותר מעניין את הצופים, מאשר גבר הומו "רגיל" הטרגדיה של לאון זה שהוא בכלל לא מודע לעצמו, הוא לא מבין בכלל איפוא הוא ואיפוא מתחיל אדם אחר הוא "נבלע" בכל סביבה בה הוא נמצא הוא נדחף למשפחה הגרעינית בין צבר לשיפרה, שברצינות , כאב לי נורא לראות אותו כך, ללא כבוד עצמי, ללא חוש ביקורת, ללא כלום אני בטוח לגמרי שיש לו יכולות מרשימות (הוא לא היה שורד בחיים כהומו נשי , אם לא היו לו תכונות של שורד) רק שהוא לא נותן להן לבוא לידי ביטוי בתוכנית וחבל מאוד על כך לאון לקח לעצמו את התפקיד של ההומו הנשי , הליצן, המצחיקן, אבל לא הייתי מקנא בו על מה שהוא עובר בפנים אני רואה איך זורקים לו הערות והוא לא מגיב- לא, זאת לא תגובה חוסר תגובה אני בטוח שאם הוא היה אסרטיבי , מגיב, מפעיל, יוזם, הכל היה נראה אחרת (ולא, לקום בבוקר ולרקוד זה מלאכותי ולא מעניין) אני כן חושב שהוא אדם טוב, רק אם היה מפסיק לשמש כסמרטוט ריצפה, כעבד, כווסל, לא היה נגרם לו שום נזק אני חושב שהיו אוהבים אותו אפילו יותר עכשיו אוהבים אותו כי בעצם "מרחמים" עליו,..... באחות הקטנה אבי ניסבאום אמר שההורים של עברי לידר יצאו בזול כשהם רואים את לאון.... זאת לא ביקורת !!!!!!! אני מצטער בשביל לאון ואני מאחל לו שיצא מהבית בראש זקוף וגאה ולא ישחק לידיים של כל אלה שהשפילו אותו .... זה על קצה המזלג, יש עוד, אם מישהו ירצה