עידכונים לצהרי היום - ה- 5.10

יNOT

New member
../images/Emo6.gif מצא את ההבדלים בין הפוסט שלך לשל עומר

זה פעם שנייה , שזה קורה לשני אנשים פה בפורום. חוקי ההסתברות והסטטיסטיקה פשוט לא עומדים בזה

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

זה פשוט פעם שנייה שזה קורה , זה דיי מדהים

omer719

New member
אשר הסטייליסט!

נותן לקרן עצות:" ככה בלי פאנים יותר יפה, כאילו פזור, הפאנים הורסים לך את השיער!"

Lomsahne

New member
בואנה אשר ועינב ממש רעים...

הם אשכרה יושבים וצחוקים על שפרה שהיא מקבלת זריקות...אני פשוט בהלם,יש גבול לכל דבר פשוט לא יאמן שהבנאדם הזה דתי אלוהים ישמור אותו ויסלח לו.

א ו ר3

New member
מה, איזה זריקות ???

ואשר הזה אדיוט.... מרכל עליה ומלכלך עליה במשך חודש ומשהו ואז פתאום נזכר ואומר לעינב"שאלוהים יסלח לי זה לשון הרע" ואז שוב ממשיך ללכלך עליה, וגם אין להם על מה! זה פשוט פתטי ... הם רק מחפשים אותה כמו שני ילדים קטנים , גועל נפש שמישהו יעיף כבר את שניהם

Lomsahne

New member
יש לה איזה דלקת בגב...

והיא סובלת מכאבים הוא הולך לעינב וצוחק עליה,פשוט גועל נפש...היא גם אמרה לו שהיא יודעת שהיא על הגריל ושיש לה הרגשה שהיא הולכת אז אשר אמר לה מה פתאום ועכשיו הוא בא לעינב וסיפר לה את זה וצחק על זה גם...אין לי מילים כבר,עזוב זה די מסתכל לשבת ולשמוע לכלוכים מהסוג הזה,ואני עוד חשבתי שקרן היא הכי צבועה שיש מסתבר שהיא סתם נדבקה למלכה וקיבלה אש והיא יחסית יחסית פחות גרועה ממה שחשבתי.

א ו ר3

New member
אין בהם טיפת אנושיות??

ניראה את עינב אם היה לה את זה ... אבל שהיא בכתה מתוך שינה כי כאב לה משהו אז מישהו הלך ולכלך עליה וצחק עליה?? אין להם בושה? עינב ואשר רשמית המועמדים השנואים עליי בוילה... אפילו מיקי/נעמה לא הגיעו לרמה הזאת

../images/Emo6.gif נזכרתי עכשיו בחלום של עינב!!!

ראיתי את הקטע רק שלשום ונקרעתי!!!! איך היא בכתה מתחת לכרית -"הרגל...הרגל..." ולאון בא לראות מה איתה והיא קפצה...חחחחחח זה היה אחד ה-קטעים!

Eil

New member
זה היה חצי חלום חצי מציאות

היה לה סיוט כנראה ובאותו רגע איתי עבר לידה ובטעות נגע לה ברגל, וזה התחבר ביחד, והיא חלמה בסיוט שהוא מכאיב לה ברגל ומשתק לה את הגוף.

gilig9

New member
כן.. קורע!!

זה היה ממש מוזר בהתחלה, אבל קורע מצחוק!! ראית את החיקוי שעשו לה? גם כן קורע!!

אובן1

New member
ככה זה..

כשלא קוראים ספרים, לא רואים סרטים, אין תחומי עניין משותפים פרט לדת, אין על מה לדבר, אז כל מה שנותר לעשות זה לבלות את רוב שעות היום בלכלולכים וירידות על שפרה ושאר דיירי הבית המלוכלכים.

א ו ר3

New member
לדעתי הם גם שונאים אותה

כי היא אשכנזייה....אני יודעת שזה נשמע אולי משהו שאנשים ירימו גבה בגללו וכולם יפחדו להודות בזה, אבל אני חושבת שחלק מהשנאה שלהם זה בגלל המוצא שלהם והם רואים אותה כ"סנובית" וכן, אולי בגלל מאיפה שהם באו, ומאיפה שהיא באה -בעלת תואר ראשון, עם עבודה מכובדת, אינטלגנציה ועניין הם רואים את זה כאיום . זו דעתי לפחות, כי באמת אין סיבה שהם יחפשו אותה כ"כ הרבה! אם ישאלו אותם בתכלס מה הם כ"כ שונאים בה מה הם יגידו?? היא אף פעם לא עשתה להם שומדבר בכוונה, או ניסתה לריב איתם ...

insane sanity

New member
הם בעצמם אמרו את זה..

אין מה להרים גבה (; הם לא חוסכים מגזענותם ושנאתם כלפי אשכנזים. ועוד אחרי זה טוענים שהם מקופחים..

דורון

New member
שפרה הביאה את זה על עצמה שלא תבכה!

אחד הדברים הבודדים שיכולים להקפיץ לבן אדם את כל הפיוזים במוח זה שהוא מרגיש שמתנשאים עליו. הטון דיבור היהיר. העובדה שהיא מתחילה ויכוח ומפסיקה אותו באמצע כי לא בכבוד של הוד מעלתה להתווכח עם "פשוטי עם" כמו אשר ועינב. אפילו יוסי אמר לה שאנשים בוילה מדברים איתה מתוך הלב והיא מתחמקת ומדברת במושגים "יש כאלו שאומרים" "הדיעה של הרוב"... נוסיף לזה את העובדה שהיא ישנה בחדר של הגברים כי אלוהים יודע למה. כל זה גרם לעינב ואשר להרגיש שהבחורה חושבת שהיא 18 רמות מעליהם. אבל גם יוסי חושב ככה וגם קרן מתחילה לחשוב ששפרה ישנה בחדר של הגברים כי לא בכבוד שלה להיות עם כל הבנות. והופ, גם השבוע גברת שפרה על המוקד. וגם השבוע היא תבכה כל יום שני ושלישי ולא תבין למה שונאים אותה. גם אני חושב שאשר ועינב יורדים נמוך מאוד בהתבטאויות שלהם כלפי שפרה, אבל שוב הם מרגישים ששפרה מתנשאת עליהם. עובדתית זה מקפיץ לכל בן אדם נורמלי את כל הפיוזים בראש.

droriko

New member
איזה קטע

באתי להעלות הודעה עבדיוק ם אותו הרעיון ופתאום אני קולט את ההודעה שלך אשר עינב ושי מתנהגים מגעיל, מותר לזרוק בדיחה או שתיים על בן אדם, אבל לפתוח עליו סימפוזיון שלם זה גועל נפש, מגיע להם שיעופו בגלל זה עם זאת שיפרה באיזשהוא מקום הביאה את זה על עצמה - ההתנשאות , האטימות, הפצנות, המוזרות . אין מה לעשות שיפרה היא נטע זר ומעצבן בבית הזה (מה א]פשר לצפות מאחת שלא גרה במדינה שלנו אלא במדינת שנקין). אז כן להשפיל בן אדם, בפניו או מאחורי גבו , בצורה כה קרה ומחושבת , זה משהו שאני לא הייתי לוקח חלק בו, אבל בואו נגיד שאם עושים את זה לשיפרה זה לא גורם לי ליותר מדי עצבות .

א ו ר3

New member
היא לא משנקין ...

היא מירושלים
וחוצמיזה אם אתה אומר"...אלא במדינת שנקין" אז מה תגיד על קרן וצבר , הם לא משם ... ? ומה בכלל רע ב"מדינת שנקין" ? חוצמיזה שאם כבר מוזרות אז במקרה הזה המוזרות שלה מבורכת בין עינב הערסית וחסרת כל אינטלגנציה ובין האנשים האחרים שהם אולי "נורמליים" בעינייך ... (ומה זה בכלל "נורמלי"? )

למעלה