פורום יקר שלי

Forever NemeSh

New member
../images/Emo42.gif פורום יקר שלי ../images/Emo23.gif

לפני הכל אני אתחיל ואומר שאין כמוכם, אתם פורום מדהים ומקסים ואני באמת אוהבת כל אחד מכם. הפכתם להיות כמו משפחה קטנה שלי שנורא כיף להיות בחברתה ואין כמוה. לפני שנה וחודש נכנסתי לניהול של הפורום המדהים הזה, יחד עם שטיצה ובן ועוד כמה אנשים הצלחנו להרים פורום מדהים ללהקה השייגעצית שלנו, ומאפס הגענו לשלם. בכל הרגעים היפים יותר ופחות של הפורום אני אוהבת את הפורום הזה, נהנית בו ומאמינה בו ובאנשים שבו..
אבל הגיע הזמן והגוזלים מתבגרים ומתעופפים.. וככה גם אני.. אז כמו הגוזלים שפורשים כנפיים ועפים, יש בי הרגשה של מיצוי ושלמות.. ההודעות שלי בפורום התמעטו בזמן האחרון ושם החלו ההתלבטויות.. הרגשה שניהול הפורום הזה כבר לא צריך להיות במעמדי ואני מרגישה סיפוק ממצה מהפורום. בנוסף, החיבור שלי ללהקה כבר לא כמו שהיה פעם.. אולי הזדקנתי, אולי התבגרתי, מה שבטוח הוא שמיציתי.. אי לכך, החלטתי לפרוש מהניהול כעת. זאת לאחר מחשבות רבות והתלבטויות כאלה ואחרות.
אני לא עוזבת את הפורום!!!! אני אשאר פה, אבוא למפגשים ואשאר האמא הוירטואלית של כולכם.. רק שבמקום להיות כחולה אשאר אדומה. אני מקווה שתקחו את הדבר בצורה חיובית ומבינה, ואני בטוחה שיצרפו לכאן מנהל שאין מתאים ממנו לתפקיד. :) כמובן שבהמלצות שלי גם.. :) אני עדיין נשארת בניהול שני הפורומים האחרים שלי.. ומי יודע.. אולי עוד אחזור.. אוהבת את כולכם המון
שמרו על עצמכם, ואבוי למי שישכח אותי!!
נמש

Devilish Angel

New member
למרות שאני לא קשורה ../images/Emo26.gif

אני אוהבת אותך נמש
ואני מאחלת לך בהצלחה בניהול שני הפורומים אחרים [שבאחד מהם אני גם נהנית מחברתך
]
עדי.

צלילוש3

New member
אם זאת ההחלטה שלך...../images/Emo24.gif

בהצלחה בניהול שני הפורומים האחרים... אוהבת
צליל

Seidman

New member
בהצלחה נמשושית שלי../images/Emo24.gif

לכל דבר מגיע סוף ואני מאמין שעשית את החושבים עם עצמך והגעת למסקנה הנכונה ביותר בשבילך אני פה תמיד

כוסאמק

דווקא עכשיו כשאין לי מחשב את כותבת את ההודעה הזאת.. אני לא יכולה לכתוב הודעה נורמלית! אז כשאני אחזור אני אגיב..מצטערת

../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

בהצלחה בפורומים הארחים שלך
, זה יהיה מוזר לראות אותך אדומה
אוהבת.

yardenbm

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

נמששששש בהצלחה אוהבת אותך מאוד מאוד תיהיה חסרה
עכשיו אני בסקרנות מי ינהל עם בן ת'פורום

פרקשון

New member
נמשששששששששששש!! יא מנהלת דפוקה אחת

שתדעי שאוהבים אותך פה מאוד (כן אני מדבר בעיקר על עצמי!) ואם את באה למפגשים אז טוב אני אסלח לך כי מזה כבר להיות בצבע כחול... אבל מי ימחק לי שרשורים כשאני אריב עם אנשים?!?! מי יטיף מוסר??? :(:(:(:(:( בהצלחה בהמשך הדרך ובפורום אביב גפן וסקס לנוער

נמש ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

חבל לי שאת עוזבת אותנו באיזשהו מובן... באמת מוזר לא לראות אותך כחולה:) אבל בגלל שאת עדיין תבואי למפגשים ועדיין תהיי פה - אין סיבה להגיד שאני אתגעגע נכון?

freaky cow

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

בליבנו תמיד תשארי מנהלת=] סתם נו אבל אני מאמינה שאת יודעת מה את רוצה ואם תרצי לחזור לנהל אני בטוחה ששום דבר לא ינמע את זה=] וגמאנחנו אוהבים אותך=]

AvtipuS

New member
ניימש ../images/Emo24.gif

למרות שאנחנו לא כ"כ בקשר, היית אחלה מנהלת ובהצלחה בהמשך דרכך.

אנו מודים ל-Forever NemeSh../images/Emo120.gif

על ניהול הפורום בשנה (וחודש...
) האחרונה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

ManRed

New member
נמש!!

למרות שלא רציתי להתנשק איתך גמני אוהב אותך מאוד!! יא מנהלת שלנו, בהצלחה ותודה על הכל!!

למעלה