הרבה בהצלחה בהמשך, בכל מה שתעשי.. אני בטוח לא אשכח אותך אז חסר לך שתנטשי..
K keeeren New member 10/11/05 #20 ../images/Emo24.gif הרבה בהצלחה בהמשך, בכל מה שתעשי.. אני בטוח לא אשכח אותך אז חסר לך שתנטשי..
D Dj SuNsHiNe New member 10/11/05 #21 ../images/Emo42.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תעזבי =( יקירה, אני זוכרת אותך עוד מימי ניהול הקומונה ומשם עברנו לכאן, לפורום החביב והנחמד שלנו. אני לא אשכח אותך =( אוהבת. אני.
../images/Emo42.gif לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תעזבי =( יקירה, אני זוכרת אותך עוד מימי ניהול הקומונה ומשם עברנו לכאן, לפורום החביב והנחמד שלנו. אני לא אשכח אותך =( אוהבת. אני.
ט טולייצ New member 10/11/05 #23 להתראות נמש ../images/Emo10.gif טוב נו,אני לא אתן לך ללכת ככה בלי חיבוק [לרגע שכחתי איך מאייתים כ-כ-ה,ממש התנוונתי ] אל תעזבי אותנו!!
להתראות נמש ../images/Emo10.gif טוב נו,אני לא אתן לך ללכת ככה בלי חיבוק [לרגע שכחתי איך מאייתים כ-כ-ה,ממש התנוונתי ] אל תעזבי אותנו!!
H Hezi The One New member 10/11/05 #24 מה אפשר להגיד? בהצלחה בהמשך:] לפחות את יכולה להסתכל על הפורום ולראות שהוא פורום טוב מאוד,ומאז הפתיחה שלו הוא רק התפתח וגדל אז כמו שאמרתי,בהצלחה לך
מה אפשר להגיד? בהצלחה בהמשך:] לפחות את יכולה להסתכל על הפורום ולראות שהוא פורום טוב מאוד,ומאז הפתיחה שלו הוא רק התפתח וגדל אז כמו שאמרתי,בהצלחה לך