פיסיקה

זהר7

New member
סביר שלא...

היום דווקא היה לנו ניסוי במעבדה על תנע שצריך לעזוב כדור ואח"כ לראות לאיזה גובה הוא מגיע ואז היו על זה עוד איזה 15 שאלות שבתוכם בניית גרף וכו' זכור לי גם ניסוי עם קפיצים ומדידת קבוע של קפיץ ועוד... אני פשוט לא יודעת עד כמה את מתמצאת בדברים האלו... בכל מקרה כמעט תמיד יש להכין טבלה וגרף ויש שאלות של נוסחאות והבנה.

איך מדדת את הגובה?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה גם תלוי בכוח... איך עושים את זה?

זהר7

New member
את הגובה מודדים עם סרגל

למרות שזה לא הכי מדויק בעולם בשביל זה מודדים בכל גובה מספר פעמים ומחשבים ממוצע... בקשר לכוח, לזה צריך להתייחס בנוסחאות ובחישובים אבל לא במדידות.

אוקי....../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני מקווה שיהיה בסדר.... תודה לכולכם|חיבוק

Shark Alarm

New member
אם את בתיכון ששייך לרשת אורט ../images/Emo26.gif

יש כזה פרויקט שנקרא "מד"צים בפיזיקה" ואם את מדריכה בו, את לא עושה את הבגרות בפיזיקה... כיף כיף כיף... =]

Shark Alarm

New member
הכוונה לבגרות מעבדה.. ../images/Emo26.gif

ולא עושים אותה, כי בעצם השתתפותך בפרויקט, זה נחשב לך כבחינת מעבדה (בציון לפי מה שהמורה המלווה יחליט) איזה כיף, אה...

אני בתיכון נורמלי../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא מדריכה בשום דבר ואמרו לנו שיש איזה עבודה אבל הם לא הסבירו... בכל החשיפות למגמות לא רוצים לדבר על העבודות האלה.... הם מזכירים שיש עבודה אבל לא אומרים מה צריך לעשות
כנראה כדי לא להלחיץ

מה קורה אנשים?עזרה בפיזיקה

טוב אז אני תלמיד י שלומד עם י"א פיזי הבעיה שלפעמים יש מבחנים שחופפים בין השעות בקציור היום הפסדתינ 2 שיעורים שלמדנו חומר חדש למדנו תנועה מעגלית עם איי אר ואף ווי ומהירות קווית וכל הבעעעעע הזה מישהוא יכול להסביר לי מה זה? מתי משתמשים? איורים?כל מה שתוכלו ללמד אותי על זה כי יש לי מבחן ואם אתם רוצים אז תביאו יותר מתגובה אחת אחת לא תספיק על בטוח תודה לכם ידעת שאפשר לסמוך עליכם...

זהר7

New member
כנס לאתר של תלמידי פיזיקה

http://stwww.weizmann.ac.il/aleph מקווה שזה יעזור...

הצילו!!!!!

אני צריך דחוף קישורים לחומר בפיזיקה-חשמל ואלקטרומגנטיקה. אניממש נואש...לא מצאת יכלום ואני לא יכול להיכשל שוב.... לכל המשרשר...תבוא עליו הברכה.. בתודה מראש- בניהו

Simply Ron

New member
עזרה בפיזיקה - השראה אלקטרומגנטית..

אני תקוע בתרגיל 5 בבגרות קיץ 2004 (מצורף קישור) ניסיתי לפתור את הסעיף הראשון אבל אני לא מסתדר... =\ תודה מראש.

למעלה