קצת אור בערפל...

באמת הגזמת

איש לא סתם לך את הפה, היא רק חלקה על דעתך, ובזכות דיונים כאלה הפורום הופך מעניין. "בחורה שיודעת מה מגיע לה" יכולה גם לא לרצות להתחתן. "מגיעים" לנו כל מיני דברים. את נשמעת בדיוק כמו הנגטיב של הקשקשן הזה (שנשמע לי כמו מישהו שנזרק אתמול יותר ממישהו שבורח באופן סדרתי), כי את מכלילה בדיוק כמוהו (רק הפוך). שימי לב איזו המשמעות גורפת את מייחסת ל"מתנגד למוסד נישואין" ו"בחורות שיודעות מה הן רוצות".

אמממ...

יש לי הרגשה שקראת את דבריי ברפרוף משהו, אם עדיין לא הבנת למה התכוונתי ב"בחורות שיודעות מה הן רוצות"... ובקשר למשמעות ה"מתנגד למוסד הנישואין" - בסה"כ השתמשתי בפירוש הנרחב שנתן לקונספט הזה , ברוב טובו, קורט. אני מציעה לך, שלפני שאת מחליטה לקרוא בשמו של ילד שטרם נולד - תקראי את השרשור עד הסוף.

kurt 28

New member
הגדרה של אישתי...

למה ? כל אחד מקריב את הקורבנות שלו, אני בטוח שאת גם עושה את זה בצורה זו או אחרת.

קורבן?

נישואין צריכים להיות בחירה מתוך רצון ולא כקורבן על מזבח כזה או אחר.. את האמת, אם גם אתה וגם אשתך מרגישים ככה אין לי מושג מה אתם עושים בזוגיות הזאת. אבל מכיוון שאני לא במקומך אני לא יכולה לשפוט.

ידידי, אתה מפוצץ בבולשיט מיזוגני

וכדאי שתלך לשיננית שתוציא לך אותו מהשיניים. ***רוב*** האנשים רוצים בנישואין - גברים ונשים כאחד. יש כאלה שלא, וגם בהם יש גברים ונשים כאחד. אבל להגיד באופן גורף שנשים רוצות בזה והגברים נקלעים? נשמע לי היסחפות גדולה. אתה יודע כמה מסורבות גט יש? כמה גולשים שואלים כאן איך להציע נישואין בצורה רומנטית? כמה גברים מצהירים שהם מחפשים את מי שתהיה "אישה לעתיד, אם לילדים" שלהם? בכל אופן, זה נשמע כאילו באת להוציא קצת עצבים, זאת גם מטרה טובה. אבל בפעם הבאה תביא איזה משהו מאתגר...

niva99

New member
ואין קיצור עונש על התנהגות טובה?

כלא שמלא-אם לא טוב לך תמיד אפשר לצאת... אלא אם אתה קתולי. אבל לעשות הכללות לגבי כולם?

Multik

New member
U know what is the most pleasure

To be a man? I can to do nothing with me and girls will still like me! Cause no man really carry how he looks or what he do. And if some one really do and case u never gives him a priority to be choosen! But u girls always case how u look every one of u have mirror lipstick and makeup and all of u knows that no man will take him self girl with hairy legs!!

אמממ...

אם תהיה שעיר כגורילה , סביר להניח, אני חושבת, שזה מאוד יפריע למרביתנו הנשים. אם לא תתגלח, ותגדל זקן עבות שיכול לשמש בית גידול למזיקים שונים - נראה לי שמרביתנו ישמחו לגזוז לך אותו. אם לא תתרחץ , ותדבוק בגישה הנטורליסטית שלך, שנקבל אותך כפי שאתה, סמוך עליי - מרביתנו הנשים תעווינה פניהן בגועל צרוף. אני לא יודעת מה עם שאר הבחורות כאן, אבל גבר שלא אכפת לו מעצמו, ולא טיפה משקיע, יגרור את אותו יחס אליו, מצדי.

בדיוק, מסכימה עם קודמתי

וחוץ מזה, אם תיראה מוזנח - אין ספק שמישהי תרצה אותך, השאלה היא מי. כי - ולא משנה עד כמה תיאורטית אני נגד אסתטיזם - אם תראה רע, בחורה יפה לא תשתין לכיוון שלך. זה כמובן כלל שיכול להיפרץ, ואפשר לראות פה ושם אנשים שלא באותה "ליגה" מבחינת המראה, אבל בגדול - נשים יפות בוחרות גברים יפים ולהיפך. "אף גבר לא באמת דואג איך הוא נראה"? צא מהסרט, אולי זה רק אתה (ותרשה לי להשתתף בצער). אני הולכת למכון כושר שלוש - ארבע פעמים בשבוע, ואני רואה שם המון גברים שמטפחים את הגוף מכל הבחינות, שלבושים יפה ומגולחים אפילו למכון, שלא לדבר על השיער והטיפול בשעירות יתר. תאמין לי, שלגברים האלה יש תמיד סיכוי גדול יותר למצוא מישהי מרשימה ומישהי בכלל, מאשר למצדדי הזנחה כמוך נוסח "אני לא צריך...".

למעלה