שירי השבוע....

קרניjack

New member
../images/Emo42.gif שירי השבוע....../images/Emo188.gif

השבוע של MCR שלכם
שיר השבוע לא של MCR
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תמונת השבוע
שבוע טוב
וקבלו משהוא מצחיק

קרניjack

New member
*שיר ../images/Emo42.gifושלי

שיר השבוע של MCR שלכם? helena שיר השבוע לא של MCR? smile like you mean it- the killeres אלבום השבוע--- קליפ השבוע---- תמונת השבוע

GUILTY

New member
איזה תמונה מפחידה יש לך.

שיר השבוע של MCR שלכם:Skylines and Turnstiles
שיר השבוע לא של MCR: pencey prep - heroine slow
אלבום השבוע: Scary Kids Scaring Kids - The City Sleeps In Flames
קליפ השבוע - The Rasmus - F-F-F-Falling
תמונת השבוע

kati666

New member
מוי ../images/Emo132.gif../images/Emo124.gif../images/Emo21.gif

שיר השבוע של MCR:
Demolition lovers
שיר השבוע לא של MCR: simple plan-You Don't Mean Anything.
אלבום השבוע: No Pads, No Helmets, Just Balls
קליפ השבוע:

L 0 L

New member
שלי:)

השבוע של MCR שלכם: I'M NOT OKAY שיר השבוע לא של MCR: אמ RADIOHEAD FAKE PLASTIC TREES אלבום השבוע--- קליפ השבוע--- תמונת השבוע>>>>

love mcr

New member
שלי!!

השבוע של MCR שלכם- HANG EM HIGH שיר השבוע לא של MCR- אביב גפן-עם הזמן אלבום השבוע- ססטום אוף אדאון קליפ השבוע- אמ..אין לי תמונת השבוע

danduuu

New member
mine:)

שיר השבוע של MCR שלכם? האני.. שיר השבוע לא של MCR? tears don't fall-bullet for my valentine ressurection-HIM The Calling-Wherever You Will go >>השיר הכי יפה בעולם<< אלבום השבוע?נירוונה האוסף השחור קליפ השבוע? בולט פור מיי וולנטיין-אול דיס טינגס איי הייט דה קולינג-ווראבר יו וויל גו תמונת השבוע

קרניjack

New member
ואם כבר שאלה עליו למי שיודע

הוא אמר משהוא כזה שהוא שותה אלכוהול כמו מיים? או שהוא בא למקומות של סיבובי ההופעות כמה ימים מוקדם יותק כדי לחפש בר שמתאים לו? משהוא כזה?

MyMystery

New member
אז..אמ..כן..../images/Emo108.gif../images/Emo11.gif

השבוע של MCR שלכם? hang em high שיר השבוע לא של MCR? switchfoot- meant to live Dream theater- pull me under Death cab for cutie- Someday You Will Be Loved קליפ השבוע? nah! תמונת השבוע: צ'בורשקה הנרקומן XDDDDDDDDD המבין יבין

MyMystery

New member
אוי אני אוהבת אותו!!!!../images/Emo108.gif../images/Emo11.gif

יאאאא מה אתה מדבר ברוסית?!

sappy song

New member
חחח אני מבין קצת...

בגלל שסבא שלי רוסי, אז גרתי אצל סבא וסבתא שלי שהייתי קטן, אז לסבא שלי היה קלטות של כל הפרקים של זה, אז גדלתי על זה

למעלה