שירי השבוע....

בתמונות עם האיפור,

אפשר להבין שזה קוקסינל
והוא כזהההה ששששששווווווווווההההההההההההה
dear lord...

MyMystery

New member
אמ אוקע אבל מאיפה הוא יצא?../images/Emo108.gif../images/Emo11.gif

חחח הוא דוגמן או משהו?XDDDDD

DisturbedDoll

New member
../images/Emo27.gif

Mana, שם משפחה ופרטים לא מצוינים. טוב לא שאני מצאתי. משתתף בכמה פרויקטים של מוזיקה, כגון: "Malice Maizer", "Moi Dix Mois" שזה בעיקרון J rock אבל יש כמה שירים שמושפעים מגות'. לפחות מליס מייזר. וזהו. מה שידוע לי. והוא הומו ^^" אם יש לי טעות, לא אשמתי. אין לי מושג איך אני זוכרת את זה בכלל

loligoth

New member
הולי שיט! ../images/Emo2.gif

הוא בכלל לא דומה לעצמו
בעצם... כן יש משהו דומה, אבל אני לא יודעת מה. :X

rebel girl

New member
אני...כרגיל באיחור.../=

השבוע של MCR שלכם:טו דה אנד...שמעתי אותו רק השבוע.../= שיר השבוע לא של MCR:אין /= אלבום השבוע:TCFSR,קניתי אותו השבוע..כרגיל באיחור.../= (שמתם לב שאני יצור מעוקב?/=) קליפ השבוע:אין תמונת השבוע>>>>>איזה חמודים

Rose131

New member
ME../images/Emo79.gif

השבוע של MCR שלכם- i'm not okey שיר השבוע לא של MCR שלכם- boyband- son of dork אלבום השבוע ticket outta loservil- son of dork קליפ השבוע - בערך היחיד שראיתי- basket case- green day תמונת השבוע-->

שלי באיחור..

שיר של MCR: סקייליין וארלי סאנסטס שיר לא של MCR: st.jimmy-greenday, lunacy fringe-the usde אלבום השבוע:בולטס קליפ השבוע:לא ראיתי כמעט>< תמונת השבוע>>>>>>>

אני יודעת../images/Emo3.gif

חח הייתי צריכה לצייר אחת מעשרת הדיברות אז העתקתי אז זה וציירתי עוד בנדם וזה יצא מוזר..אולי אני אשים תמונה...

אני

השבוע של MCR שלכם?Cemetery Drive שיר השבוע לא של MCR?Sugababes Ugly אלבום השבוע?Three Cheers For Sweet Revenge קליפ השבוע?GOODBYE MY LOVER-JAMES BLUNT תמונת השבוע?---->

m i c k e y 15

New member
../images/Emo41.gif ME ME ME../images/Emo41.gif

|*שיר השבוע של MCR שלכם- the ghost of you
שיר השבוע לא של MCR שלכם- funerl for a friend-streetcar busted-what i go to school for mcfly-that girl
אלבום השבוע- של מקפליי-וונדרלנד
קליפ השבוע- simple plan-crazy
תמונת השבוע
מקפליי

../images/Emo199.gifאאעעעעאע.

שיר השבוע של MCR שלכם
נממ..All I Want For Christmas Is You שיר השבוע לא של MCR?
Panic! At the Disco - I Write Sins Not Tragedies
אלבום השבוע
אין קליפ השבוע
מממ...אין תמונת השבוע
שיעמם לי היום כשחזרתי מביצפר אז צילמתי ת'אולסטאר ויצא מגניב

l u d

New member
מיין ^^

השבוע של MCR שלכם- the jetset life is gonna kill you שיר השבוע לא של MCR- guns n' roses-rocket queen guns n' roses-patience guns n' roses-live and let die אלבום השבוע- guns n' roses-appetite for distruction קליפ השבוע- guns n' roses-live and let die תמונת השבוע-

מצטערת שלא עניתי מקודם...

פשוט שבוע שעבר גרתי אצל אבא.. ואינטרנט זה לא אפשרות. לא נטשתי או משו כזה XD כל השאלות ששאלתם אענה פה + שירי השבוע השבוע של MCR שלכם? cemetery drive שיר השבוע לא של MCR ? PANIC! AT THE DISCO-i writh sins not tragedies אלבום השבוע? Burnout : Revenge של FALL OUT BOY קליפ השבוע? PANIC! AT THE DISCO-i writh sins not tragedies תמונת השבוע? >> [אני צילמתי] ----------------------------------- אגב MTV2 באמת אלוהים XD מישו ממכם שאל, מתי שמעתי על MCR וואו נראה לי לפני איזה שנה וחצי ככה.. לא זוכרת.. מקווה שלא חשבתם עלי רעות שנעלמתי ישר אחרי ההודעה הראשונה..
וזה גם הבגריות שהולכות ומתקרבות ויותר לחץ. מצטערת.

למעלה