שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo42.gif שירי השבוע ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?
שיר השבוע לא של MCR?
אלבום השבוע?
פדיחת השבוע?
קליפ השבוע?
תמונת השבוע?
שבוע טוב

DisturbedDoll

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? MCR-Helena שיר השבוע לא של MCR? The Used-Greener with the Scenery Slipknot-Duality אלבום השבוע?צרובים שלי ^^
פדיחת השבוע? X: לא משנה -_______________________- קליפ השבוע?נאמ. X: תמונת השבוע?

kati666

New member
../images/Emo24.gifאני.

שיר השבוע של MCR שלכם?: It's Not A Fashion Statement, It's A Fucking Deathwish
ללא ספק.
שיר השבוע לא של MCR?:
Lindsay Lohan-Confessions Of A Broken Heart
אלבום השבוע?:X
פדיחת השבוע?:מממ,X
קליפ השבוע?: Simple Plan - Crazy למרות שהוא כבר לא כזה חדש.
תמונת השבוע?

danduuu

New member
עונהה

שיר השבוע של MCR שלכם? Early Sunsets Over Monroeville שיר השבוע לא של MCR? אממ HIM-BURY ME DEEP INSIDE YOUR HEART אלבום השבוע? אממ השבוע סוף סוף יהיה לי את הדיסק של MCR חחח אז נראה לי שזה יהיה האלבום שלי פאדיחת השבוע? בינתיים עוד לא הייתה..או שכן ולא שמתי לב חח קליפ השבוע? KILLING LONLINESS - HIM תמונת השבוע

love mcr

New member
עונה

שיר השבוע של MCR שלכם? give em hall kid שיר השבוע לא של MCR?אמ.. system of a down- arial אלבום השבוע? תרי צירס...(אין לי כוח לכתוב הכל...) פדיחת השבוע?אמ...היו (יום שישי) עם סבתא שלי...עזבו סיפור הרוך.. קליפ השבוע? fall out boy- dance, dance תמונת השבוע?

GUILTY

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Give 'Em Hell, Kid שיר השבוע לא של MCR? Silhouettes - Smile Empty Soul אלבום השבוע? Deep Shadows & Brilliant Highlights - HIM פדיחת השבוע? קליפ השבוע? Killing Loneliness - HIM תמונת השבוע? --------> הוא כל כך יפה

L 0 L

New member
:}

שיר השבוע של MCR שלכם? It's not a fashion... חלמתי חלום עליו :S שיר השבוע לא של MCR? אמ אלבום השבוע?-- פדיחת השבוע? למדנו לשחק בייסבול באמצא הבית ספר כולם הסתקלו עלינו קליפ השבוע? אממ לא יודעתת תמונת השבוע?>>

Sweet Revenge

New member
עונעעע ../images/Emo27.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Thank You for the Venom שיר השבוע לא של MCR? קלי קלארקסון- ביקוז אוף יו.. הכי מדביק! אלבום השבוע? ממ.. אין פדיחת השבוע? האמת שהיתה לי.. אבל זה קצת ארוך ולא הכי מובן.. חח קליפ השבוע? הים- קילינג לונלינס.. [ממ..לא אהבתי, היו יותר טובים..] תמונת השבוע?
מדהים!

keisamit

New member
BOY! BOY! BOY! ../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

[ביקוז אוף יו]. BOY! BOY! BOY! BOY! BOY! BOY! BOY! BOY! BOY! BOY! BOY! BOY! שיר מדהים!!!~!!!~!~!! [השיר האהובעלי בכל העולם. (לבינתיים.)]

אני

שיר השבוע של MCR שלכם? Thank you for the Venom שיר השבוע לא של MCR? PIECES-SUM41 אלבום השבוע? Three Cheers For Sweet Revenge פדיחת השבוע? אממ היום חברה שלי אמרה לזה שהיא דלוקה עליו (הוא בכיתה י'א) שאני דלוקה עליו והוא הסתכל עלי כל השבוע :-| קליפ השבוע? Helena תמונת השבוע?

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? i never told you what i do for a living שיר השבוע לא של MCR? Rocky Horror Show - The Time Warp אלבום השבוע? The used-In love and death פדיחת השבוע? שאיבדתי את העדשה והלכתי יומיים עם משקפיים ;[ קליפ השבוע? The Used - Take it Away תמונת השבוע? אני וחברתי "קשורות זו לזו"
רגע של שיעמום בהפסקה

שלי

שיר השבוע של MCR שלכם? skylines and turnstiles שיר השבוע לא של MCR?לא זה לא -דיימנדז אלבום השבוע? דיימנדז קליפ השבוע? לא זה לא-דיימנדז תמונת השבוע->ביונסה בהופעה

yaelrs

New member
עונה

שיר השבוע של MCR שלכם? hang 'em high שיר השבוע לא של MCR? the strokes- juice box אלבום השבוע? the used- the used פדיחת השבוע?
קליפ השבוע? אין תמונת השבוע

m i c k e y 15

New member
mine

שיר השבוע של MCR שלכם: HELENA שיר השבוע לא של MCR jesse mcCartney- one way ot another אלבום השבוע: אין לי פדיחת השבוע: נפלתי במדרגות..חחקליפ השבוע: סימפל פלאן= קרייזי תמונת השבוע:
ג'סי מקרטני השווה!

למעלה