שירי השבוע

sappy song

New member
me

שיר השבוע של MCR שלכם?give em' all kid שיר השבוע לא של MCR? not everyone אלבום השבוע?dude rance פדיחת השבוע?קשה לבחור אחת
קליפ השבוע?not now של blink 182 תמונת השבוע?

ny34

New member
mine.

שיר השבוע של MCR שלכם?
thank ypu for the venom שיר השבוע לא של MCR?
Dream theater-pull me under אלבום השבוע?
bob marley-exodus, פשוט סולואים מעולים פדיחת השבוע?
לא נראה לי שהייתה, זאת פעם ראשונה.... קליפ השבוע? guns n' roses-november rain תמונת השבוע?

whatascene

New member
ממ..

שיר השבוע של MCR שלכם? אממ.. לא שמעתי אותם כבר כמה חודשים חח ובכל זאת, under pressure שיר השבוע לא של MCR? נלך על Rufus Wainwright - Complainte De La Butte אלבום השבוע? Rufus Wainwright - Poses פדיחת השבוע? אממ.. אין =\ קליפ השבוע? Robbie Williams - Advertising Space אלביס לא מת! (והוא אפילו עשה דיאטה.. :) תמונת השבוע? >>

Blue Puding

New member
נה הא הא...עונה ההא הא

שיר השבוע של MCR שלכם?מנמנ vampiers will necer hurt you שיר השבוע לא של MCR? נמנמ התמכרתי שוב-relient k- be my escape אלבום השבוע?הווו..זה קשה..אבל...best og guns and roses פדיחת השבוע?לא קרתה לי פדיחה!
..הוהו!
קליפ השבוע? החדש של בלודהאונד..כה מבדר!
תמונת השבוע? אמממ

mor p2

New member
שלייי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? All I Want For Christmas Is You שיר השבוע לא של MCR? The Used - Noise and Kisses אלבום השבוע?THE USED פדיחת השבוע?אין משהו מיוחד! וטוב שכך! קליפ השבוע? DANCE DANCE תמונת השבוע? פה...->

keisamit

New member
../images/Emo94.gifאני!../images/Emo187.gif

|חיפושית|שיר השבוע של MCR
נאמנאמ נאמ. SONG 2. [שמתם לב שבטעות אמרתי נאמ ולא נאמפ?! מה קרה לי???
] |חיפושית|שיר השבוע לא שם MCR
אממ. זבל- לב מתכתי [מטאל הארט.] |חיפושית|אלבום השבוע
דמם כמותי- זבל.
|חיפושית|פדיחת השבוע
לא מצליחה לחשוב על משהו מיוחד.
|חיפושית|קליפ השבוע
לינדזי לוהאן- וידויים של לב שבור. |חיפושית|תמונת השבוע
[אם אתם תוהים- כן! אני מאוד מאוד אוהבת לתרגם שמות של שירים ואלבומים וזה. ואני גם מאוד אוהבת את מאורצ'י! |חיבוק]

MyMystery

New member
עונה עונה עונה

שיר השבוע של MCR שלכם? hang em high שיר השבוע לא של MCR? not alright- smile empty soul אלבום השבוע______________ פדיחת השבוע? לא דעת קליפ השבוע? לאדעת תמונת השבוע?

patito ƒeo

New member
אני..../images/Emo107.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Demolition Lovers Early Sunsets Over Monroeville
שיר השבוע לא של MCR? Jimmy Eat World - Pain Kelly Clarkson - Hear Me Lindsay Lohan: Anything But Me Disconnected I Decide I Live For The Day Nobody 'Til You Speak Symptoms Of You To Know Your Name Ultimate הגזמתי קצת..אבל זאת הדרך שלי להגיד שהשירים שלה ממש טובים
אלבום השבוע? Lindsay Lohan - Speak פדיחת השבוע? נראה לי שהיה משהו אבל שכחתי ]; קליפ השבוע? קלי - סינס יו בין גון תמונת השבוע?

EnchantedS

New member
../images/Emo18.gif בפורום אוונסנס הזדעזעו:)

שיר השבוע של MCR שלכם? Honey, this mirror isn't big.... שיר השבוע לא של MCR? Give me novacane- Greenday אלבום השבוע? Queen- Greatest hits פדיחת השבוע? לוידעת קליפ השבוע? Greenday- st. jimmy תמונת השבוע?--->>

EnchantedS

New member
והקטע שגם רשומות למטה שורות משיר

של אוונסנס!! הם אמרו שזה יכול לגרום לאנשים לעשות אותו הדבר, והמנהלת מחקה לי את התמונה...

keisamit

New member
נכון...../images/Emo45.gif ../images/Emo187.gif

בעיקר עם כל הפוזה של אוונסנס כ"חהחהחה תראו אותי אני מטאליסטית אפלה וחותכת ורידים חהחהחחהחה". שלא תבינו לא נכון, אני מתה על אוונסנס, אבל מה שנכון נכון.

קרניjack

New member
אנא

שיר השבוע של MCR שלכם? שיר השבוע לא של MCR? שכחתי את השם
של sesoin אלבום השבוע?>< פדיחת השבוע? נפילות בטיול קליפ השבוע? בעוצר מהטלויזיה=/ תמונת השבוע?

l u d

New member
עונה ^^

שיר השבוע של MCR שלכם? - לא שמעתי אותם בכלל השבוע
שיר השבוע לא של MCR?- simple minds- don't you forget about me the distillers-drain the blood (חזרתי לאהוב סינגלים
) nirvana-in bloom אלבום השבוע? nirvana-nevermind guns n' roses-appetite for destruction פדיחת השבוע? הממ אין.. קליפ השבוע? foo fighters-the one guns n' roses- sweet child o' mine תמונת השבוע?
שבוע טוב-גם לך!

למעלה